عضو شورای عالی کارفرمایان کشور با اعلام موضع خود در خصوص تجمیع صندوق ها از جمله صندوق تامین اجتماعی، بر لزوم تقویت تشکل های صنفی و کارفرمایی به عنوان دو بال این شرکت در کنار دولت تاکید کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، اصغر آهنی ها در هفتمین همایش ملی کارگری که در مجتمع تلاش برگزار شد، فرهنگ کار و تلاش را یکی از محوری ترین مباحث اصولی و مترقی در دین مبین اسلام دانست و ادامه داد: از توسعه سوم. در این طرح مقرر شد سه قانون به طور همزمان برای اصلاح به مجلس ارسال شود که یکی از این قوانین قانون کار بود. یکی قانون بیمه بیکاری و دیگری قانون تامین اجتماعی، همه این قوانین به صورت زنجیره ای به هم پیوند خوردند.
وی افزود: قانون کار بدون نظر شرکای اجتماعی، کارگران و کارفرمایان قابل تغییر نیست و در نهایت با جلساتی که در مجلس و وزارت کار داشتیم به این نتیجه رسیدیم که این موضوع یک چالش است و در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید مسیری طی شود و قوانینی تدوین و تصویب شود تا چالش های مختلف بین دو بال شرکت یعنی کارگر و کارفرما به حداقل برسد.
آهنی ها بیان کرد: باید اصلاح را بر اساس اصول و استانداردهایی که سازمان جهانی کار مطرح کرده و معیارهای خوبی که در این زمینه ارائه شده و با حضور نمایندگان تشکل های کارفرمایی و نخبگان متخصص در دستور کار قرار دهیم. چه کسی می تواند به پیشرفت این فایل کمک کند.
به گفته نماينده كارفرما در شوراي عالي كار، بايد به تشكل ها ارزش واقعي بيشتري داد و بپذيرند كه مشاركت مردم عملي است و فقط شكلي حمايت نمي شود.
آهنی ها با بیان اینکه باید در جامعه از بخش خصوصی حمایت کنیم و برای کاهش دولت برنامه ریزی کنیم، بر تقویت سازمان های مردم نهاد و تشکل های کارگری و کارفرمایی به عنوان دو بال در کنار دولت تاکید کرد.
عضو هیئت مدیره کانون عالی کارفرمایان کشور ادامه داد: در بحث سازمان تامین اجتماعی باید این سازمان را به سمتی ببریم که تشکل های صنفی و کارفرمایی تقویت شوند زیرا این امر باعث رشد و رونق می شود. شکوفایی سازمان
وی همچنین به وضعیت صندوق های بازنشستگی اشاره کرد و گفت: از برنامه سوم توسعه بحث ادغام صندوق های مختلف در کشور مطرح است. ما مشکلی نداریم که صندوق های مختلف کشور را در کنار هم به عنوان یک سیاست مشترک ادغام کنیم، اما به نظر من باید صندوق از نظر توان و تجهیزات تجمیع شود. یعنی صندوق تامین اجتماعی بهعنوان صندوقی که متعلق به مردم و اهالی بخشهای کارگری و کارفرمایی است که به آن حق بیمه پرداخت میکند، حمایت شود و از نظر درآمدی یکسان شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، سامیه گلپور، رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران نیز در این همایش به بیان آینده شغلی و آینده شغلی پرداخت و گفت: پیدایش مشاغل جدید مبتنی بر فناوری های نوین، جایگزینی شغل های قدیمی را به جای مشاغل قدیمی انجامیده است. مشاغل جدید مبتنی بر فناوری هدیه برآورد ارائه شده توسط سازمان های بین المللی در این زمینه طی هفت سال گذشته حاکی از آن است که 47 تا 60 درصد مشاغل تغییر شکل خواهند داد و به سمت تغییرات دیگر حرکت خواهند کرد تا اینکه در 20 سال آینده تقریباً 70 درصد مشاغل را تشکیل می دهند. آنها خودکار خواهند شد و افراد حضور فیزیکی نخواهند داشت.
وی با بیان اینکه در آینده کسب و کار با چالش بزرگی روبرو خواهیم بود، ادامه داد: این چالش در کشورهایی مانند ما که تا حدودی در مسیر توسعه قرار دارند بیشتر خواهد بود.
گلپور خاطرنشان کرد: فناوری های امروزی در حال ایجاد مشاغل جدید و به روز رسانی و افزایش مهارت افراد است و در اکثر بخش ها و صنایع از جمله صنعت حمل و نقل، بازاریابی، مبادلات مالی، صنعت کشاورزی، خدمات بهداشتی و درمانی و هوش مصنوعی حرف اول را می زند.
وی گفت: البته هوش مصنوعی در حوزه امنیت شغلی، امنیت اخلاقی و حریم شخصی نیز نگرانی هایی را ایجاد کرده است، به گونه ای که سازمان بین المللی کار نیز گزارشی از خطرات فراوانی که مالکیت معنوی در آمریکا ایجاد کرده است، منتشر کرده است. ایالات آمریکا و چین.
رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران کشور همچنین درباره جایگاه ایران در حوزه مشاغل آینده و هوش مصنوعی گفت: خوشبختانه ایران در زمینه مشاغل آینده مطالعات علمی دارد بر اساس فضاهای دانشگاهی و پژوهش در حوزه اطلاعات در پیش رفتن. مهاجرت از مشاغل سنتی به مشاغل مدرن، گردشگری توریستی، صنعت رباتیک، مشاوره آنلاین، بازاریابی دیجیتال، آموزش علوم، هنر آنلاین و آموزش آنلاین از جمله مشاغل آینده خواهد بود که به سرعت رشد خواهند کرد.
گلپور در عین حال به بحران در صندوق های بازنشستگی اشاره کرد و گفت: بحران در صندوق ها به دلیل کاهش عرضه شغل است و نیازی به مراجعه نیست. فقدان آموزش و عدم مدرنیزه شدن با جهان قرن بیست و یکم، کاهش تعهدات کارفرما و بحث قراردادهای کاری نیز در این زمینه تاثیرگذار بوده است.
وی با بیان اینکه وزارت کار باید چشم اندازی بر اساس فنی شدن مشاغل تدوین کند، به لایحه برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: به جای اینکه شاهد حضور کارگرانی که افقی مانند آینده کار دارند، در برنامه هفتم توسعه باشیم. ، ما تایید را می بینیم مطالبی مانند ماده 15 وجود دارد که به سیاست های گذشته و استاد و شاگرد بازمی گردد، در حالی که ادبیات اشتغال جهان امروز مسیر دیگری را طی کرده است و مشاغل سنتی جای خود را به مشاغل جدید مبتنی بر مجازی خواهد داد. فضا و فناوری های مدرن این مقاله را حذف می کنیم.
انتهای پیام