با وجود نزدیک شدن به انتخابات مجلس، هنوز برنامه جامع اقتصادی از سوی لیست های انتخاباتی منتشر نشده است و این فهرست ها به ارائه مختصر برخی مواضع اقتصادی اکتفا کرده است، به عنوان مثال اخیراً لیست شورای وحدت مواضع مرتبط با ادامه را ارائه کرده است. مبارزه با تورم و حمایت از این بخش.
به گزارش ای بی اس نیوز، با وجود اینکه دو روز تا آغاز انتخابات دوازدهمین دوره شورای اسلامی باقی مانده و ائتلاف برخی جریان های سیاسی فعال در لیست های ارائه شده به چشم می خورد، مطالبات اقتصادی در قالب یک طرح ارائه شده است. برنامه اقتصادی مختص هر فهرست انتخاباتی و منتشر شده، وجود ندارد
بدون شک مطالبات اقتصادی امروز جایگاه مهمی در فرهنگ روزمره مردم دارد و کسانی که قرار است نامزدهای خود را از این لیست ها انتخاب کنند باید از پروژه های اقتصادی یا موقعیت اقتصادی خود آگاه باشند. برای هرکسی که قرار است رای بیاورد بسیار مهم است که بداند آیا لیستی که حاصل ائتلاف برخی شخصیت ها و همچنین جریان های فعال کشور است، برنامه ای برای مهار تورم، کاهش فقر و افزایش شغل دارد یا خیر؟ ?
مجلس در راس امور است
امام خمینی (ره) در اوایل انقلاب به صراحت گفتند:مجلس در راس امور استبه همین دلیل است که موضوع اقتصاد به عنوان یکی از مهمترین ابعاد زندگی اجتماعی باید در رأس مطالبات نامزدهای شورای اسلامی باشد.
اما تا امروز برنامه اقتصادی خاصی با جزئیات آن در لیست های انتخاباتی مجلس منتشر نشده است. به عبارت دیگر، برنامههای اقتصادی و نحوه اجرای این طرحها هنوز از سوی جریان یا فهرست ذکر نشده است.
در این میان با پرهیز از لیست شورای وحدت، نکاتی کلی در خصوص مطالبات اقتصادی بیان شد. چندی پیش منوچهر متکی – رئیس فهرست شورای وحدت – تقاضای عمومی برای تورم و تورم و بررسی عملکرد تیم اقتصادی دولت را محور این لیست اعلام کرد و گفت: تورم و تورم بیشترین میزان را دارد. مهم. خواسته های مردم و رهبران
همچنین سید محمد جواد جلالی – یکی از اعضای لیست شورای وحدت – در پاسخ به ای بی اس نیوز در خصوص مواضع و برنامه های اقتصادی این لیست، از بخش خصوصی حمایت کرد و در صورت ورود، یکی از اقدامات لیست خود را تقویت کرد. لیست بعدی مجلس، بخش خصوصی و اعطای اختیارات بیشتر به این بخش.
این در حالی است که فهرست شورای وحدت نشانی از نحوه پیگیری مطالبات اقتصادی و برنامه مدون اقتصادی نیست. بدون شک هرکس به لیست شورای وحدت رای دهد باید بداند که در صورت ورود لیست شورای وحدت به مجلس شورای اسلامی چه رویکردی برای اصلاح سیاست مالیاتی دارد و یا لیست شورای وحدت باید چه برنامه هایی را اتخاذ کند. شورای وحدت در صورتی اجرایی می شود که وارد مجلس شود و بخواهد به نفع تولیدکنندگان و مصرف کنندگان داخلی قانون وضع کند و قوانین را تغییر دهد.
از آنجایی که وظیفه مجلس قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین است، نامزدهای مجلس باید در خصوص قوانین اقتصادی دستور کار مشخص و متمرکزی داشته باشند. البته تا امروز جای خالی این برنامه ها در اعلامیه ها و اخبار منتشر شده از سوی لیست های انتخاباتی نمایان است.
باید منتظر ورود لیست های انتخاباتی یا پیروزی برخی لیست ها در انتخابات باشیم، آیا برنامه اقتصادی خود را برای مجلس آینده رسما اعلام می کنند یا خیر؟
شایان ذکر است؛ خبرگزاری ای بی اس نیوز وضعیت اقتصادی لیست های انتخاباتی را تا روز انتخابات مجلس رصد می کند و در صورت انتشار یا ارائه برنامه اقتصادی از طریق فهرست های انتخاباتی به اطلاع مردم می رساند.
انتهای پیام