من از میانجی گری طرح حفاظت انتقاد دارم
absnews
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه اطلاع رسانی زودهنگام و بعضاً ناقص یا متناقض مفاد این طرح که در مرحله اولیه بررسی کارشناسی است، شبهه عمومی را برمی انگیزد، گفت: دارم و دارم.
وی خاطرنشان کرد: مرجع تخصصی بررسی این طرح مجلس شورای اسلامی ایران است و وزارت ارتباطات نیز اصلاحات خود را به این اختیار داده است. آنچه از ابتدا به نظر من اشتباه بود این بود که این بحث علنی شد. در حالی که این بحث باید در سطح نخبگان حل شود، اما به دغدغه همه تبدیل شده است. تاکید می شود به جای نابسامانی های اجتماعی، بحث در فضای کارشناسی و نخبه ای مطرح شود تا مصوبه غلطی شکل نگیرد. همچنین این مهم است که به منافع مردم، کسب و کارهای اینترنتی و به طور کلی فضای مجازی کشور آسیب نرسد.
به گزارش ای بی اس نیوز، در ماه های اخیر طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی با عنوان “طرح حمایت” در مجلس شورای اسلامی، نگرانی شرکت ها و فعالان این حوزه را برانگیخته و اکنون یک کارشناس کمیسیونی که وظیفه بررسی طرح شرق را بر عهده دارد. . اما یکی از انتقادات کاربران، روند غیرشفاف بررسی این طرح بود که البته اعضای کمیسیون تخصصی با برگزاری جلسات آنلاین سعی در اطلاع رسانی به کاربران داشتند.
در حالی که اظهارات زارع پور به مخالفت با طرح صیانت از رسانه ها تعبیر شده است، او امروز در اینستاگرامش می نویسد: من هرگز با طرح موسوم به «حفاظت» از رسانه ها مخالفت نکرده ام، بلکه نسبت به آنچه هست انتقاد داشته ام. آنچه این روزها با عنوان «تذکر وزیر ارتباطات مبنی بر عدم صحت طرح رسانه ای حمایت از حقوق کاربران» در برخی رسانه ها منتشر شده برداشتی نادرست و نادرست از سخنان اینجانب است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: نسخه اولیه «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه» در زمانی رسانه ای شد که مشکلات، کاستی ها و ایرادات فراوانی داشت و افکار عمومی، فعالان فضای مجازی و اینترنت را دچار سردرگمی کرد. صاحبان مشاغل. وزارت ارتباطات طی جلسات متعددی نظرات کارشناسی نمایندگان کسبوکار، فعالان فضای مجازی و دستگاههای مرتبط در این حوزه را جمعآوری و جمعبندی کرد و با ارائه نماینده به کمیسیون ویژه بررسی این طرح در مجلس شورای اسلامی، اقدام به رفع نواقص این پروژه کرده است که این روند همچنان ادامه دارد و طرح هنوز نهایی نشده است.
زارع پور همچنین خاطرنشان کرد: زمانی که طرحی در مراحل اولیه بررسی کارشناسی قرار می گیرد و تلاش همه جانبه برای رفع آن انجام می شود، اطلاع رسانی زودهنگام و گاه ناقص یا متناقض در مورد محتوای آن شبهه عمومی را برمی انگیزد و بر روند اصلاحات تأثیر منفی می گذارد. تلاش ها. به طور کلی اطلاع رسانی باید به بحث کارشناسی و نخبگان برای رفع کاستی ها و کاستی ها متمرکز شود تا فضای اصلاحی با دقت، آرامش و اهتمام انجام شود، در غیر این صورت انتشار نسخه نهایی هر طرحی حتی قبل از تصویب یکی از وظایف رسانه هاست. . من معتقدم رسانه ها نماینده افکار عمومی هستند و تلاش آنها برای اطلاع از جزئیات همه رویدادهای کشور و نقد منصفانه جزو رسالت آنها و مایه رشد و توسعه جامعه است.
این در حالی است که عیسی زارع پور – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – چند روز پیش و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ای بی اس نیوز درباره نظر این وزارتخانه در مورد طرح حفاظت وی در خصوص حقوق کاربران در فضای مجازی نیز گفت: تعاملات گسترده ای با نمایندگان مجلس داشته ایم. در حال حاضر طرح حفاظت در کمیسیون مشترک بررسی می شود و ما نیز نظرات خود را اعلام کرده ایم. در نظر داریم طرح حفاظت را اصلاح کنیم. با توجه به ظرفیت مجلس معتقدم اتفاقات خوبی برای مردم افتاده است. ضمن ساماندهی فعالیت ها در فضای مجازی، نگرانی شرکت ها و مردم نسبت به این پروژه نیز برطرف شود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز