معاون اجرایی رئیس جمهور در همایش روز جهانی استاندارد گفت: استانداردها نقش بی نظیری در افزایش سرمایه اجتماعی یک کشور دارند. مردم باید به کشور اعتماد کنند و این اعتماد از مجاری مختلفی مانند افزایش تولید حاصل می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور در همایش روز جهانی استاندارد گفت: استانداردها نقش بی نظیری در افزایش سرمایه اجتماعی یک کشور دارند. مردم باید به کشور اعتماد کنند و این اعتماد از مجاری مختلفی مانند افزایش تولید حاصل می شود.
معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه محصولات بی کیفیت به جان، روح و روان مردم و تولیدکنندگان آسیب وارد می کند، افزود: حفاظت و مراقبت از کیفیت به معنای مقابله با آسیب ها، دغدغه ها و آسیب هایی است که فقط به چند مورد محدود نمی شود. اما به همه مردم از تولیدکنندگان، مصرف کنندگان و صادرکنندگان خواهد رسید.
وی ادامه داد: سازمان استاندارد، مدعی العموم است که باید در جای درست بنشیند و بین تولیدکننده و مصرف کننده قضاوت کند و مدعی العموم شاخص هایی از جمله دانش دارد که یکی از آنها این است که خود استانداردسازی از دانش بالایی برخوردار است. . و تکنولوژی بنابراین سازمان استاندارد باید دانش داشته باشد و از این نظر سطح سازمان باید بالاتر از تولیدکنندگان باشد تا نظارت لازم را داشته باشد.
منصوری شفافیت و شفافیت همه فرآیندها و برنامه ها را از الزامات و دیگر شاخص های سازمان هنجاری دانست و گفت: در دولت سیزدهم مفتخریم که خود را با این شاخص ها می سنجیم. اگرچه این شاخص واضح است، اما به دستیابی به سلامت و سرعت در کارها کمک می کند.
وی با بیان اینکه فرآیندهای پیچیده تنها منجر به فساد می شود، افزود: ما به دولت افتخار می کنیم که شفاف سازی کنیم. سیستم ها در زمینه های مختلف ایجاد و پیاده سازی شده اند. در این دولت برای اولین بار محرمانه ترین اطلاعات را در اختیار مردم قرار دادیم. ما به منظور شفافیت، عملکرد مالی بیش از 1500 شرکت را به مردم نشان دادیم. این بخشی از سیاست شفافیت دولت است که البته مکمل های دیگری نیز دارد.
معاون اجرایی رئیس جمهور شفاف سازی و شفاف سازی فرآیندها در سازمان استاندارد را یکی از الزامات بسیار مهمی دانست که باید رعایت شود و افزود: تخلف نیز از دیگر شاخص هایی است که نباید در سیستم های نظارتی شاهد آن باشیم.
منصوری با بیان اینکه سهم ما در رشد و پیشرفت اقتصادی باید به طور دقیق تعریف و ارزیابی شود، گفت: وضعیت بیش از 50 شاخص مهم اقتصادی کشور بهبود یافته است. یکی از مهم ترین شاخص ها رشد اقتصادی است که در 10 سال گذشته نزدیک به صفر بوده است، اما در سال های اول و دوم دولت سیزدهم به رشد 4 درصدی در اقتصاد کشور دست یافتیم که موفقیت خوبی است. .
وی با بیان اینکه سازمان استاندارد یکی از گروه های تاثیرگذار در شاخص های اقتصادی است، ادامه داد: امسال بر اساس گزارش بانک مرکزی در سه ماهه نخست سال به رشد اقتصادی 2.6 درصدی دست یافتیم. اتفاقی نادر در کشور است. دستیابی به شاخص ها وظیفه مهمی تلقی می شود و نقش هر دستگاه در ارتقای شاخص ها موثر و قابل تحلیل است.
معاون اجرایی رئیس جمهور تقویت، معرفی و حفظ حسن شهرت نشان استاندارد را امری مهم دانست و گفت: امروزه نشان استاندارد ملی برای ما یک نشان مهم و یک ارزش ملی محسوب می شود و باید در تقویت این موضوع تلاش کنیم. . روز از نو
منصوری ادامه می دهد: یکی از ابزارهای نظام سلطه استفاده، بهره برداری و بازی با شاخص هاست، بنابراین باید خواستار نمایه سازی جهانی باشیم.
وی مهمترین رسالت سازمان ملی استاندارد را مقتدرانه دانست و تاکید کرد: امروز در عرصه علمی جایزه مصطفی در کشور به یک مرجعیت تبدیل شده است؛ در حالی که این جایزه به عنوان یک مقام معظم رهبری در کشور مطرح شده است. در مورد برندسازی، از جمله استاندارد حلال و غیره، شاخص هایی وجود دارد که از مبانی دینی خودمان محاسبه کرده ایم و در حال معرفی آن ها در دنیا هستیم، بنابراین در این مرحله باید به نقطه ای برسیم که کشورمان سود بیشتری کسب کند. اقتدار در این زمینه
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: در حوزه صنعت، تجهیزات پزشکی و عمرانی اختیارات قابل توجهی داریم.
وی گفت: ما فرهنگ و هویت ایرانی داریم که نباید به آن تکیه کنیم. ما در این زمینه مرجعیت علمی پیدا کرده ایم و باید قوی ترین آزمایشگاه ها و تایید علمی را در کشور خود داشته باشیم.
معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه استاندارد یک ابزار کنترلی و ابزاری قدرتمند برای تقویت حاکمیت کشور است، خاطرنشان کرد: امروز حکمرانی کشور شامل سه موضوع حمایتی، هدایتی و نظارتی است و استاندارد می تواند نقش تعیین کننده ای داشته باشد. نقش در سه مرحله
انتهای پیام