اخبار سیاسی روز

مقاومت خطر پیروزی در انتخابات پارلمانی عراق را دارد

وی انتخابات امروز عراق را تاریخی و تعیین کننده خواند و گفت که بیانیه مقامات عراقی از جمله آیت الله سیستانی به افزایش مشارکت مردمی به نفع گروه های مقاومت کمک کرده است. آیت الله سید کاظم حائری نیز اخیراً بیانیه ای صادر کرده است که در آن ویژگیهای گروه اصلاحات ، مطابق با ویژگی های گروههای مقاومت است و اخراج نیروهای خارجی از عراق یکی از ویژگیهاست. اعلام اختیار می تواند مشارکت را افزایش داده و در نتیجه شانس گروه های مقاومت را افزایش دهد و به نفع “جنبش صدر” نیست.

موسوی از حامیان صدر به عنوان گروهی خاص با نسبت مشخص رای دهندگان یاد کرد و افزود که اظهارات مقامات عراقی احتمال افزایش 55 درصدی مشارکت مردم را افزایش می دهد که این امر شانس پیروزی صدر را کاهش می دهد. در عین حال ، اگر صدر اکثریت پارلمان را به دست آورد ، نخست وزیر از این جریان سیاسی خارج می شود و اگر شعار این گروه برای کسب 100 کرسی در پارلمان محقق شود ، تشکیل دولت برای گروه های مقاومت دشوار خواهد بود. به

حامیان صدر نسبت مشخصی از آرا را در اختیار دارند

موسوی “ائتلاف حقوق” وابسته به “کتاب های حزب الله” را یکی از گروه های سیاسی شناخته شده و قوی در این انتخابات عنوان کرد و گفت: ائتلاف “قانون قانون” ، ائتلاف “فتح” و ائتلاف “جنبش حقوق” ، گروه های طرفدار مقاومت شناخته می شوند. آنها هستند و می توانند یک گروه بزرگ پارلمانی تشکیل دهند و نخست وزیر بعدی عراق را انتخاب کنند. در عین حال ، اگر صدر بیش از 40 کرسی پارلمانی را به دست آورد ، می تواند گروهی را که خواهان تشکیل دولت هستند تحت فشار قرار دهد و در صورت کسب 50 تا 55 کرسی ، می تواند دولت تشکیل دهد.

وی به دلیل خدمات گذشته دولت نوری مالکی به مردم ، ائتلاف حاکمیت قانون را خوب خواند و افزود که دولت مالکی دستاوردهای مهمی به ویژه در چهار سال اول ، تقویت کرده است. نیروهای مسلح و دادن خانه و زمین به مردم حقوق زندانیان و خانواده های شهدای رژیم بعث را پرداخت و اموال مصادره شده را به آنها بازگرداند و تأکید بر دستاوردهای گذشته یکی از شعارهای انتخاباتی ائتلاف حاکمیت قانون است.

موسوی با اشاره به نظرسنجی های انجام شده توسط ارتش و نیروهای امنیتی عراق و همچنین نتایج برخی نظرسنجی ها گفت: ائتلاف “جنبش حقوق”.

“پیش بینی ها نشان می دهد که گروه های مقاومت شانس زیادی برای پیروزی در انتخابات دارند. اگر جریان های نزدیک به مقاومت عراق اکثریت پارلمان را به دست آورند ، می توانند قطعنامه پارلمان قبلی را برای اخراج نیروهای خارجی اجرا کنند.” به همین دلیل ، آمریکایی ها تمام تلاش خود را کردند تا از پیروزی این جریانها جلوگیری کنند. امارات ، عربستان سعودی و صهیونیست ها نیز سرمایه گذاری زیادی در انتخابات امروز کرده اند. صهیونیست ها در نجف و کربلا با نام مستعار دفاتر تاسیس کردند و کنفرانس آشتی در اربیل مقدمه ای برای تقویت حضور آنها در عراق بود. ماهواره های عربی داخلی و خارجی همگی علیه نوری مالکی و دیگر جریان های نزدیک به مقاومت تبلیغ می کنند و ادعا می کنند که در صورت رأی دیگران عراق بهشت ​​خواهد بود.

موسوی از نقش امارات در برگزاری انتخابات الکترونیکی در عراق ابراز نگرانی کرد و گفت: “قیس خزعلی ، دبیر کل جنبش عصائب اهل حق نیز هشدار داده است که ما نتایج انتخابات را تنها در صورت رأی دادن به آنها تایید نمی کنیم. اعلام نخست وزیر عراق مبنی بر انتقال برخی صندوق های رای از شعب اخذ رای که قبلاً اعلام شده بود به محل های جدید ، نگرانی گروه های مقاومت را برانگیخت.

وی در مورد نقش کردها و سنی های عراق در انتخابات امروز گفت: “برای کردهایی که در قدرت هستند مهم نیست و آنها با یکی از ائتلاف های شیعه متحد می شوند که قوی تر هستند و امتیاز بیشتری خواهند داد. عربستان سعودی در تلاش است تا کردها و سنی ها را از مالکی و دیگر گروه های نزدیک به مقاومت عراق دور کند ، اما بعید به نظر می رسد که این امر موفقیت آمیز باشد زیرا روابط نزدیکی با سنی های سابق دارد و به خوبی به مردم مناطق سنی نشین در دوران وی خدمت کرده است. ریاست جمهوری

عراقی ها فداکاری مقاومت را فراموش نکرده اند

این کارشناس مسائل غرب آسیا افزود: ائتلاف “فتح” و ائتلاف “جنبش حقوق” با شعار حمایت از حشدالشعبی ، اطاعت از اقتدار و همکاری با ایران و حمایت از انتفاضه فلسطین در انتخابات شرکت می کنند. ائتلاف حاکمیت قانون ، همراه با شعارهای ائتلاف فتح و جنبش حقوق بشر ، بر تعادل منطقه ای در مقابل سایر قدرت های منطقه ای و بین المللی تأکید می کند.

در همان زمان ، کارشناس مسائل استراتژیک مردم عراق را حامی قدرت و حشد الچعبی ارزیابی کرد و گفت: “مردم تجربه تلخ حضور گروه ها ، مخالفت با دولت را به خاطر دارند و به یاد دارند که حشد الشعرا چعبی و گروه های مقاومت در نبرد با تکفیری ها به شهادت رسیدند.

آمریکا نگران پیروزی مقاومت در انتخابات پارلمانی عراق است

این تحلیلگر ارشد عراقی از اتحاد مقتدی صدر با عمار حکیم ، رهبر جنبش “حکمت ملی” و حیدر العبادی ، رهبر جنبش “النصر” خبر داد. بتواند همه مشکلات و فساد را به گروه های رقیب نسبت دهد و برای کسب آرای عمومی در این موضوع مانور دهد. در عین حال ، به دلیل تسلط صدر بر بانک مرکزی ، وزارت بهداشت عراق و وزارت برق عراق ، جریان های رقیب وی را متهم به کم کاری می کنند. دولت مصطفی الکاظمی ، نخست وزیر فعلی عراق نیز به “جناح صدر” نسبت داده می شود و عدم بهبود وضعیت در یک سال و نیم گذشته ، پاشنه آشیل دیگری است.

امیر موسوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز در مورد انتخابات پارلمانی عراق اظهار داشت: توسط حسین مونس ، این یکی از مهمترین ائتلاف های امروز در انتخابات پارلمانی عراق است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *