در رویداد تخصصی عرضه و تقاضای فناوری پلیس هوشمند، کارشناسان فرماندهی انتظامی کشور نیازهای فناورانه این نهاد نظامی در حوزه های مختلف را به شرکت های دانش بنیان ارائه کردند.
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر سیاوش ملکی فر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی امروز در رویداد تخصصی عرضه و تقاضای فناوری های هوشمند پلیسی که با حمایت صندوق شکوفایی و شکوفایی و با مشارکت دانشگاه علوم دانشگاه تهران برگزار شد، شرکت کرد. و پارک فناوری و با حضور بنگاه های دانش بنیان و مسئولان فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فرجا). ) در محل صندوق نوآوری برگزار شد، گفت: صندوق نوآوری حاصل قانون دانش بنیان است. در سال 2009، زمانی که قانون دانش تصویب شد، صندوقی برای تامین مالی کسب و کارهای دانش بنیان ایجاد شد. این صندوق با سرمایه اولیه 3 هزار میلیارد تومان تاسیس شد و سال گذشته هیات مدیره صندوق نوآوری و شکوفایی تصویب کرد که طی 5 سال آینده سرمایه این صندوق به 100 هزار میلیارد تومان برسد.
ملکی فر گفت: امروز که تعداد بنگاه های دانش بنیان به بیش از 8500 بنگاه رسیده است، سرمایه صندوق با نیاز مالی بنگاه های دانش بنیان تناسبی ندارد و امیدواریم منابع بیشتری در صندوق جذب شود. آینده نزدیک.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: اتفاق قابل توجه سال گذشته این بود که قانون جهش تولید دانش بنیان در شورای اسلامی تصویب شد و به کمک این قانون امروز عصر جدیدی در اکوسیستم نوآوری کشور
وی گفت: امسال با دستور رئیس جمهور چهارمین هیات مدیره صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز به کار کرد و صفحه جدیدی در چرخه حیات این صندوق ورق خورد.
ملکیفر در ادامه با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی هیچ نقشی در احراز صلاحیت کسب و کارهای دانش بنیان ندارد و تنها تامین مالی این گونه مشاغل را بر عهده دارد، گفت: امروزه بیش از 50 درصد شرکت های دانش بنیان در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می کنند. در این راستا 1970 شرکت در زمینه سخت افزار و الکترونیک و بیش از 1850 شرکت در حوزه فناوری اطلاعات، محاسبات و ICT فعالیت می کنند.
سرمایه صندوق نوآوری با فروش شرکت های دانش بنیان همخوانی ندارد
به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه امروز فروش بنگاه های دانش بنیان از مرز 400 هزار میلیارد گذشت، گفت: سرمایه 3 هزار میلیارد تومانی صندوق نوآوری سازگار نیست. با این 400 تریلیون فروش، بنابراین ما دیگران را امتحان کرده ایم. همچنین از منابع و بازیگران اکوسیستم برای کسب و کارهای دانش بنیان از جمله بازار سرمایه و ابزارهایی مانند تامین مالی جمعی استفاده خواهیم کرد.
وی گفت: طی سال های فعالیت صندوق نوآوری توانسته ایم 40 هزار میلیارد تومان خدمات مالی به بنگاه های دانش بنیان ارائه کنیم که این روند همچنان رو به افزایش است.
ملکیفر در ادامه با اشاره به اینکه صندوق نوآوری ضمن تامین مالی بنگاه های دانش بنیان، برای توسعه بازار این بنگاه ها نیز فکر و برنامه ریزی کرده است، گفت: بنگاه های دانش بنیان ممکن است قبل از نیاز به استقراض و دریافت تسهیلات برای فروش خدمات خود نیاز داشته باشند. و محصولات داخل و خارج از کشور، بنابراین ابزارهای زیادی برای توسعه بازار آنها آماده کرده ایم.
نایب رئیس صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی ادامه داد: امروز در بیش از 300 نمایشگاه داخلی از بنگاه های دانش بنیان حمایت رایگان می کنیم و بنگاه ها با حمایت صندوق نوآوری می توانند در نمایشگاه های خارجی شرکت کنند.
وی گفت: یکی دیگر از خدمات توسعه بازار رویدادها را برگزار می کند. هدف ما از برگزاری این رویدادها رساندن عرضه به تقاضا است. هفته آینده رویداد صنایع غذایی را در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهیم کرد.
ملکیفر یادآور شد: پس از اتصال عرضه و تقاضا، نوبت به خدمات مالی صندوق نوآوری می رسد. در خصوص ضمانت نامه ها، کسب و کارهای دانش بنیان می توانند از طریق صندوق به بانک ها ارائه شوند.
ارائه 2100 نیاز فناورانه دستگاه های اجرایی و صنایع به بنگاه های دانش بنیان
نایب رئیس صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی گفت: تاکنون 35 رویداد تبادل فناوری توسط این صندوق برگزار شده که نتایج خوبی داشته است. صنایع اصلی کشور مانند فولاد، خودرو و … در این رویدادها شرکت کرد و توانستیم در این رویدادها بیش از 700 میلیارد تومان قرارداد ببندیم.
وی بیان کرد: همچنین در رویدادی که در بهمن ماه سال 97 با همکاری نیروی انتظامی برگزار کردیم، 34 نیاز فناوری توسط دوستان فرجا مطرح و 12 نیاز به کسب و کارهای دانش بنیان ارائه شد. همچنین 27 محصول از 27 شرکت دانش بنیان برای رفع این نیازها ارائه شد که 24 بریف از این رویداد حاصل شد. بر اساس آخرین گزارش از این رویداد، 14 شرکت دانش بنیان موفق به عقد قرارداد با محصولات خود شده اند.
نیاز به شبکه سازی بین پایگاه های دانش و پارک ها برای رفع نیازهای فناورانه سازمان ها
در ادامه این رویداد، علی اسدی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در سخنانی گفت: پارک های علم و فناوری و بنگاه های دانش بنیان توانسته اند در راستای رفع نیازهای کشور به وظایف خود عمل کنند. اما ظرفیت ها و پتانسیل ها نشان می دهد که هنوز شکاف هایی وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه باید بین بنگاه های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری شبکه سازی شود، گفت: در کنار این شبکه سازی، نیاز دستگاه های مختلف به محصولات دانش بنیان در نظر گرفته شود.
اسدی گفت: توانمندی ها و پتانسیل پارک های علم و فناوری مشخص است و از آنجایی که دانشگاه تهران دانشگاه مادر است پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز همین نقش را ایفا می کند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: پارک تهران یکی از پارک هایی است که شرکت ها در همه زمینه ها در آن فعالیت می کنند و تلاش ما این است که پارک تنها برای رفع نیازهای تکنولوژیکی و مادی وارد نشود. برای حل بسیاری از مشکلات جامعه.» در این زمینه نیز باید تلاش کرد.
وی گفت: این اولین رویدادی نیست که با همکاری فرجا برگزار می شود، اما آذرماه سال گذشته نمایشگاهی در این زمینه برگزار شد و امروز رویداد پلیس هوشمند در حال برگزاری است.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به اینکه این پارک به عنوان قطب پارک های علم و فناوری برای رفع نیازهای فرجا انتخاب شد، خاطرنشان کرد: در ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری جلسات متعددی با با همکاری فرجا و معاونت فناوری وزارت دفاع برگزار شد و 800 کاندید از تمامی پارک ها برای شرکت در این نمایشگاه اعلام آمادگی کردند و در اختیار فرجا قرار گرفتند.
اسدی گفت: پس از انتخاب 500 شرکت دانش بنیان انتخاب و با هر کدام از این شرکت ها تماس گرفته شد و در نهایت 135 شرکت تایید شدند. امروز 62 بنگاه دانش بنیان با محصولات فناور خود در این نمایشگاه حضور دارند و 20 پارک علم و فناوری در این زمینه با ما همکاری داشته اند.
برای ارتقای حکمرانی مجبوریم از ابزارهای برگرفته از دانش و اطلاعات استفاده کنیم
رضا باقری عسل، رئیس کارگروه تعاملی دولت الکترونیک و دبیر هیات اجرایی فناوری اطلاعات نیز در این مراسم تاکید کرد: اگر بخواهیم حکمرانی را در این عصر ارتقا دهیم باید از دانش و ابزارهای اطلاعاتی در همه ابعاد استفاده کنیم. حکومت.
وی افزود: امروزه تعاملات بین انسان و ماشین که منجر به تولید داده های بیشتر شده است، پارادایم های حاکمیتی را ایجاد کرده است که بسیار حائز اهمیت است.
ایجاد منطقه نوآوری دانشگاه تهران در آینده
امید رضایی فر معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: از مسئولان فراجا خواسته ایم که پیچیده ترین فرمول نیازهای خود را در زمینه همکاری فراجا و دانش بنیان ارائه کنند. شرکت ها
وی همچنین ضمن قدردانی از صندوق نوآوری و شکوفایی برای برگزاری این رویداد، از راه اندازی آتی منطقه نوآوری دانشگاه تهران خبر داد و پیشنهاد کرد: می توانیم این نوآوری منطقه را به عنوان شهر هوشمند تعریف کنیم و زیرساخت های هوشمند را در آنجا طراحی کنیم. زیرساخت ها می توانند به برخی از مشکلات پلیس در حوزه اطلاعاتی در قالبی کاهش یافته پاسخ دهند.
اطلاعات در پلیس با دو رویکرد
سردار احمد دولت خواه معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا در سخنانی با اشاره به ارائه محصولات 83 شرکت دانش بنیان در نمایشگاه موازی این رویداد، بر محورهای برگزاری این رویداد تاکید کرد. در حاشیه نمایشگاهی آن گفت: پیشگیری، کشف علمی و هوشمند جرایم، حاکمیت و الزامات تحلیل داده ها و تصمیم گیری بر اساس تحلیل داده ها از محورهای برگزاری این رویداد است.
این مقام ارشد انتظامی افزود: وی گفت: کاربردهای هوش مصنوعی در پلیس، فرماندهی و کنترل هوشمند، مدیریت و کنترل هوشمند ترافیک و … است. از دیگر محورهای برگزاری رویداد تخصصی پلیس هوشمند و نمایشگاه دستاوردهای فناورانه دانش است. شرکت های مستقر
سردار دولت خواه همچنین گفت: تقویت نیروی انتظامی با دو رویکرد «خدمت با حداکثر آسودگی به مردم» و «اجرای ماموریت ها با حداکثر سرعت» آغاز شد. بخشی از اقدامات اطلاعاتی پلیس مربوط به اقدامات داخلی است که در حیطه وظایف تخصصی پلیس است و بخشی دیگر مربوط به ارائه حداکثر خدمات به مردم است.
انتهای پیام