اخبار سیاسی روز

معاون علمی رئیس جمهور: یک ماه دیگر ۲ نخبه به خانه برمی گردند

معاون علمی خاطرنشان کرد: کارآفرینی در فرهنگ بچه پولدارها نمی گنجد و همه کارآفرینان موفق با بدهی و مشقت از گاراژ و زیرزمین بیرون آمده اند.

وی گفت: “نیروی هوایی کشور در دهه 1950 بسیار افتخار می کرد، اما وقتی جنگ شروع شد مشخص شد که آنها چیزی ندارند و حتی نمی توانند به آن دست بزنند.” آن وقت داریم که صنعت نداریم و فقط کارخانه داریم.

معاون علمی و فناوری که پیش از این فکر می کرد این موضوع در مورد توسعه نرم افزار است، گفت: پس از مدتی به این نتیجه رسیدم که توسعه نرم افزار بیش از هر چیزی است و اکنون به این نتیجه رسیده ام که توسعه به فرهنگ بستگی دارد. توسعه مفاهیم مادی .

وی گفت: با طرحی که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای بازگشت ایرانیان تحصیل کرده خارج از کشور تدوین کرده است، ماهانه به طور متوسط ​​2 نخبه به کشور باز می گردند.

وی افزود: جامعه ای که جوانان در آن آرزوی اشتغال داشته باشند، فاجعه است و نوآوری از سیستمی که کارمند ساعت 8 صبح ورق بزند و ساعت 4 بعدازظهر برود و ساختار اقتصاد نفتی را تغییر دهد، بیرون نمی آید. مبارزه ای است که باید انجام شود.”

معاون علمی رئیس جمهور گفت: باید ساختاری برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه پژوهش ایجاد شود.

ستاری گفت: اگر بخواهیم خودروساز شویم باید مجموعه ای از خودروها را طراحی و بسازیم و کارخانه ای که چهار مهندس و واحد تحقیق و توسعه نداشته باشد فقط یک کارخانه است نه صنعت.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه ارقام مربوط به فرار مغزها نادرست و کمپین است، گفت: باید برخی از دانشجویان را تشویق کنیم که در برخی رشته ها به خارج از کشور بروند، اما در عین حال باید سیاست های بازگشت را نیز اعمال کنیم. ما در این زمینه ضعف هایی داریم اما طی 5-6 سال گذشته در این زمینه اقدام کرده ایم.

ستاری با بیان اینکه اقتصاد نفتی کارآفرینی را در کشور از بین برده و آرزوی جوانان شغل است، گفت: شغل بزرگترین خیانتی است که به فرزندانمان می کنیم.

وی با اشاره به اینکه دولت ها همیشه مخالف تغییر و نوآوری هستند و در ایران این مقاومت بسیار سنگین تر است زیرا دولت بزرگ است، ادامه داد: برای همه چیز باید بجنگیم و هزینه مبارزه را هم باید پرداخت کنیم.

وی افزود: اصلاح سیستم خودرو زمانی اتفاق می افتد که خودروساز خودش خودرو را طراحی کند و آن وقت می توان گفت صنعت خودرو را داریم.

وی با تاکید بر اینکه آنچه باید در صنعت خودرو اتفاق بیفتد همان اتفاقی است که برای اپل و تسلا افتاد و این نوآوری بود، گفت: اگر بخواهیم خودروساز باشیم باید خط تولید خودرو و یک کارخانه چهارگانه طراحی و بسازیم. مهندسین و یک بخش.” تحقیق و توسعه نه یک کارخانه است و نه یک صنعت.

ستاری تاکید کرد: فناوری را نباید خرید و هزینه کرد، بلکه باید آموخت و یکی از اشتباهات کشور بعد از انقلاب خرید فناوری بود. فناوری ها توسط شرکت های خصوصی توسعه می یابند نه دولت ها.

ستاری در پاسخ به سوالی مبنی بر مشکلات صنعت خودرو گفت: بذر برخی از صنایع از ابتدای این صنعت نیست، بلکه کارخانه بوده و با مونتاژ شروع شده است.

به گزارش خبرنگار ای بی اس نیوز، سورنا ستاری عصر شنبه در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین کشور با بیان اینکه یکی از ضعیف ترین پارک های علم و فناوری کشورمان پارک خوزستان است، افزود: در هر استانی کارآفرینی از بین رفته است. اقتصاد نفتی داشت.» هر فارغ التحصیل دانشگاه آرزوی شاغل شدن را دارد و این اقتصاد نفتی کارآفرینی را نابود کرده است، در حالی که اشتغال بزرگترین خیانت ما به فرزندانمان است.

وی گفت: کرونا آزمایش سختی برای کشور است و حتی اگر پول داده شود، دستگاه تنفس مصنوعی و ماسک به ایران داده نمی‌شود. .

ما صنعت نداریم فقط کارخانه داریم

ستاری گفت: توسعه اقتصاد دیجیتال فرهنگی است که باید اتفاق بیفتد. ما در حوزه پیام رسان ها مشکل فناوری نداریم و مشکل فرهنگی وجود دارد که شکل نمی گیرد.

توسعه به فرهنگ بستگی دارد

وی افزود: در صنعت خودرو پیشرفت هایی داشته ایم و باید آینده این صنعت را ببینیم و بازیگران جدیدی را در بخش خصوصی تعریف کنیم.

کارآفرینی در فرهنگ یک بچه پولدار نمی گنجد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *