معاون سازمان انرژی اتمی: پروژه ایران هراسی در بن بست است/ آماده انتقال دانش هسته ای هستیم
مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوهای ایران گفت: ایران همواره به دنبال استفاده از فناوری هستهای برای اهداف صلحآمیز بوده و نشان دادهایم که در راستای اهداف صلحآمیز فعالیت هستهای کشور، روایتهای ناجوانمردانه رژیم درباره ایران کاملا کذب است. و پروژه «ایران هراسی» آنها به بن بست رسیده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، سید پژمان شیرمردی، قائم مقام سازمان انرژی اتمی ایران با حضور در شبکه برون مرزی آذری زبان صحرا و اروپای شرقی به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با اشاره به این موضوع گفت: آخرین دستاوردهای صنعت هستهای کشور گفت: دستاوردهای سازمان انرژی اتمی ایران در این درس مصداق عبارت «ما میتوانیم» از فعل «ما توانستیم» است.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران در بین مردم به ویژه نسل جوان خودباوری ایجاد کرده است در حالی که نظام سلطه با انحصار در علوم مختلف به دنبال تضعیف ملت ها است.
نائب رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه خودباوری مردم ایران و جوانان این کشور انحصارها را شکسته و موانع را در بخش های مختلف از بین برده است، گفت: نظام سلطه منبع الهام و الگویی برای فناوری هسته ای ایران در سراسر جهان او مشکل دارد. این مشکل به این دلیل است که می ترسند اگر پایه های انقلاب و استقلال ملت ایران در بین ملت های آزادیخواه تبیین و ترویج شود، پایه های زیاده خواهی و زورگویی آنها متزلزل شود.
مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوهای ایران ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت چشمگیری در تمامی بخشهای صنعت هستهای بودیم و از این طریق توانستیم تولید دانش، فناوریها و صنعتیسازی را نهادینه کنیم. زنجیر.
شیرمردی افزود: تحقق فناوری تکمیل چرخه سوخت به ویژه غنی سازی، تولید رادیوداروها، ساخت تجهیزات پرتویی، تولید مواد بسیار فرآوری شده، ساخت تجهیزات پرتودرمانی پلاسما، تولید آب سنگین و مشتقات دارویی، راه اندازی و بهره برداری بوشهر. راکتورهای برق از جمله دستاوردهای مهم پس از پیروزی انقلاب هستند. این اسلام است که به دست ملت بزرگ ایران و در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی به دست آمد.
وی با تاکید بر اینکه لازم است با توجه به شرایط جهانی پیشرفت کنیم، گفت: اگر پیشرفت نکنیم و وابسته باشیم کشورهایی که از کمک به ملت ها و حقوق بشر صحبت می کنند در شرایط بحرانی از ما حمایت نخواهند کرد. این مشکلی است که ما سال هاست با آن مواجه هستیم و به همین دلیل است که باید با ترویج تعاملات بین المللی و نه صرفاً وعده های دیگران، به سمت داخلی سازی فناوری و صنعت حرکت کرد.
معاون سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: کشورهای جهان به ویژه کشورهای مسلمان باید به این نکته توجه داشته باشند که ما آمادگی انتقال دانش و تجربیات خود را در بخشهای مختلف فناوری هستهای صلحآمیز داریم.
وی ادامه داد: به این ترتیب با ارتقای نقش فناوری هسته ای در حوزه امنیت غذایی; بهداشت و محیط زیست زندگی مردم را بهبود می بخشد و همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ایران همچنان به دنبال استفاده از فناوری هسته ای برای اهداف صلح آمیز است.
شیرمردی در پایان خاطرنشان کرد: ما نشان دادهایم که با توجه به اهداف صلحآمیز فعالیت هستهای کشورمان، روایتهای سست رژیم سلطه درباره ایران کاملاً نادرست است و بنابراین پروژه «ایرانهراسی» آنها در بن بست است.
انتهای پیام