معاون اول رئیس جمهور: دولت کارهای بزرگی را آغاز کرده است
معاون اول رئیس جمهور در ادامه مدیریت زمان را از دیگر ویژگی های رهبر معظم انقلاب برشمرد و گفت: تمام دستورات و راهکارهای مقام معظم رهبری به موقع انجام شده است و این ویژگی از معدود نقاط قوت آن است. . در مقام ولی فقیه تنها یک نمونه از زمان شناسی، تضاد و دشمن ستیزی وجود دارد که آن حضرت امام خمینی (ره) بود.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه تعریف مقام معظم رهبری از جهاد با تعاریف رایج و متعارف تفاوت جدی دارد، گفت: بر اساس بیانات و اندیشه رهبر معظم انقلاب، هر تلاشی برای شناسایی و خنثی سازی نقشه دشمن، جهاد است. ، و این رویکرد در واقع نقشه راهی است که ما را در تعیین موقعیت ها راهنمایی می کند.
وی با یادآوری حضور مقام معظم رهبری در شهرستان فردوس در سال 1377 برای کمک به زلزله زدگان افزود: ایشان در سال 1378 دانشجوی 29 ساله بودند که می توانستند مانند بسیاری از دانشگاهیان درس بخوانند و مناظره کنند اما در اخلاق. کلاس در تفسیر و فقه آن، مبارزه با طاغوت بود، زیرا مقام معظم رهبری از نقشهها و توطئههای دشمن آگاه بودند و تمام حرکتهای ایشان در جهت مقابله با دشمنان بود.
مخبر همچنین با اشاره به اینکه سفرای کشورهای اروپایی به نشانه اعتراض کشورمان را ترک کردند، خاطرنشان کرد: عده ای در داخل کشور پس از خروج سفرای اروپایی ناراحت شدند اما مقام معظم رهبری وقتی تصمیم گرفتند سفرا به کشور بازگردند، می گوید هرکس اول از ایران رفت، آخرش باید برگردد.
وی نظم و برنامه ریزی را از دیگر ویژگی های خاص رهبر معظم انقلاب دانست و اعلام کرد: امروز تشکیل تشکیلات کار ساده ای است و هرکسی می تواند آن را انجام دهد، اما در سال 1347 جایگاه ولی فقیه در شرایط بحران زلزله با انضباط مثال زدنی چادرهای امدادی و چادرها را جدا کردند و همه وسایل را ثبت کردند، یک چیز عادی نبود.
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در سیره مقام معظم رهبری خودخواهی، فرصت طلبی و خود محوری وجود ندارد، پاکی را از دیگر ویژگی های ایشان برشمرد و افزود: رهبر معظم انقلاب در قبال هر اقدام و حرکتی مسئول هستند. “اول، آنها اعتماد و توسل دارند، سپس عاقلانه تصمیم می گیرند.
انتهای پیام
مخبر با اشاره به مشکلات متعدد کشور در زمان دولت سیزدهم گفت: وضعیت فروش نفت، عدم امکان جابجایی پول، وضعیت نامناسب درآمد کشور، عدم دسترسی به واکسن کرونا و… تحریم مواد اولیه تولید واکسن از جمله مشکلاتی بود که دولت با آن مواجه بود 13. با توجه به منویات مقام معظم رهبری به رئیس جمهور خوشبختانه توانستیم اکثر این مشکلات را حل کنیم و دولت موفق به خرید شد. و 150 میلیون دوز از واکسن را پس از دو ماه وارد کرد و همزمان واکسن در حال ساخت داخل بود.
معاون اول رئیس جمهور افزود: این اعتراف دشمنان است که علیرغم هزینه های هنگفتی که در توطئه علیه محور مقاومت صرف می شود و علی رغم تلاش های قابل توجهی که برای ایجاد کانال ها و شبکه های مختلف انجام می دهند. توطئه، سخنرانی رهبر معظم انقلاب، ایشان همه این توطئه ها را از بین می برد، زیرا وقتی نسبت به چیزی احساس مسئولیت می کنند، هیچ چیز نمی تواند جلوی آنها را بگیرد.
مخبر سپس با قدردانی از برگزارکنندگان اجلاس جهادی کشور گفت: رویکرد جهادگران دلسوزی و کمک به اقشار و اقشار ضعیف است و همین رویکرد در دولت و مبارزه با فقر و عادلانه وجود دارد. توزیع یارانه بخشی از اقدامات دولت در این راستا است.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: در بیانات مقام معظم رهبری نوعی اصلاح در تعریف جهاد اکبر دیده می شود و از آن به جهاد کبیر تعبیر می شود که در تمام مراحل مختلف زندگی مشهود است. انقلاب و جهت گیری های آن
وی هنر به صحنه آوردن مردم را از دیگر ویژگی های رهبر معظم انقلاب دانست و تاکید کرد: جنگ تحمیلی با تکیه بر این چنگال مدیریت شد و جریان های منافقین و فتنه نیز در تکیه بر مردم حل شد. . و امروز کشور با همین دیدگاه اداره می شود: حل مشکلات.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمد مخبر پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در مراسم سراسری جهاد مقدس (اجلاسیه جهادگران کشور) که همزمان با 13 شهریور سالروز حضور جهادگران برگزار شد. مقام معظم رهبری در جریان زلزله فردوس در سال 1347 در مصلی امام خمینی (ره) این شهر. شید، افزود: در آثار و نوشته های علما، جهاد به دو بخش جهاد اصغر و جهاد اصغر تقسیم شده است.
این مخبر افزود: در همان زمان نمایندگان آیت الله خوانساری برای بازدید از محل زلزله به خیمه مقام معظم رهبری آمدند اما در ابتدا از خوردن چایی که رهبر معظم انقلاب به ایشان تقدیم کرده بودند خودداری کردند و پس از اینکه مقام معظم رهبری متوجه شدند. موضوع و دفتر حساب و کتاب را به آنها نشان داد و معلوم شد که کمکی به مردم نیست، وضعیت آنها تغییر کرد و برنامه ریزی دقیق و مستند رهبر معظم انقلاب را دیدند.
وی افزود: امام خمینی (ره) نیز همین گونه بود، مثلاً فتوای کشتن سلمان رشدی شاید با هیچ آرایش فکری، مصلحت سیاسی و مسائل بین المللی سازگاری نداشت و حتی برخی افراد در دولت به این فتوا اعتراض کرد. اینکه این فتوا در شرایطی صادر شد که ایران در انزوای بین المللی قرار داشت و مخالفان این فتوا معتقد بودند با این اتفاق دیپلماسی کشور بسته می شود، اما در همان روز با راهپیمایی 200 نفری به لندن در حمایت از فتوای این کشور. امام خمینی (ره) شرایط تغییر کرده و این انزوا به پایان رسیده است.
وی با اشاره به اولین جلسه دولت سیزدهم با مقام معظم رهبری و توصیه های ایشان به اعضای دولت، تاکید کرد: رهبر فرزانه انقلاب در این دیدار تاکید کردند که برای حل مشکلات کشور نباید به بیرون نگاه کرد. مسئله خنثی سازی تحریم های دشمن آنها همچنین خاطرنشان کردند که خنثی کردن توطئه دشمن در واقع همان رویکرد و نگرشی است که در مقاطع مختلف بر آن اصرار داشته اند.
معاون اول رئیس جمهور، نگاه اجمالی و راهبردی در عین عملیاتی بودن را از دیگر ویژگی های خاص رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: برای فردی که روحیه جهادی دارد، کلان نگری و انجام کارهای عملیاتی بسیار سخت است. همه این ویژگی ها را دارد. در مقام ولی فقیه در عین حال مشهود است.
مخبر اضافه کرد: اگر حضور ایشان در شهرستان فردوس به منظور خنثی سازی دشمنان نبود، این همه مخالفت با ایشان نبود و ایشان مانع خدمت حضرتعالی به مردم زلزله زده نمی شدند.
مخبر تصریح می کند: در سال 1347 ولی فقیه حتی اگر امکاناتی در اختیار نداشت، زمانی که اقدام به کمک رسانی به زلزله زدگان کرد، اتوبوس های متعددی از شهرهای مختلف به کمک او آمدند و کارها را سامان دادند. به نحو مطلوب و همه ظرفیت ها و از نیروی انسانی منطقه استفاده کردند و این ماجرا دشمنان را به وحشت انداخته بود زیرا می دیدند سیدی 29 ساله قلب ها را تسخیر کرده است که این هنر بزرگی بود.
مخبر احساس مسئولیت را یکی از ویژگی های رهبر معظم انقلاب برشمرد و اظهار داشت: من یک لحظه احساس مسئولیت از رهبری انقلاب جدا نمی بینم به ویژه در مورد سرنوشت مردم کشور و جهان اسلام حتی یک لحظه بی تفاوتی در مقام ولی فقیه.
وی با تاکید بر اینکه رویکرد مقام معظم رهبری در همه کارکردها و در طول عمرشان یکسان بوده است، به تبیین برخی صفات و ویژگی های بارز رهبر انقلاب پرداخت و گفت: هر که می خواهد راه جهاد کبیر و در این راه را طی کند. فرآیند برای فعال بودن باید ویژگی های متفاوتی داشته باشد و من ویژگی های خاصی را در شخصیت مقام معظم رهبری شناسایی کرده ام و به برخی از آنها اشاره می کنم.
وی با تاکید بر اینکه دولت برای حل مشکلات کشور، نوسانات اقتصادی، تورم، عدم تعادل بودجه و مشکلات بانکی برنامه دارد، گفت: دولت کارهای بزرگی را برای رشد اقتصادی، تولید و اشتغال زایی آغاز کرده و انشالله به آن خواهیم رسید. یک نکته خوب.”
در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان کشوری و لشکری در مصلی نماز جمعه شهر فردوس با حضور معاون اول رئیس جمهور کتاب «دباره فردوس» که داستانی است برگزار شد. حضور مقام معظم رهبری و خدمات وی در شهرستان فردوئه در سال 1347 رونمایی شد.
معاون اول رئیس جمهور افزود: مقام معظم رهبری نیز همین رویکرد را داشتند و حتی زمانی که قطعنامه در دوران دفاع مقدس امضا شد و صدام بار دیگر به کشور ما حمله گسترده کرد، از اولین کسانی بود که با حضور در اهواز، مردم را برای مقابله با صدام بسیج کرد، او رهبر معظم انقلاب بود.
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت برای همه مشاغل مدل، منبع و روش اجرایی تعریف کرده است، گفت: در حوزه مسکن هم همین طور است و برنامه های خوبی انجام شده است و امیدوارم. که با کمک مردم و گروه های جهادی شاهد تحول و اتفاقات مثبت باش.