اخبار سیاسی روز

مصوبه هیأت در مورد سیاست های ارزیابی و پذیرش قطعی و لازم الاجرا است.



دبیر ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص سیاست های ارزشیابی و پذیرش در سال 1402 و سال های بعد معتبر و قطعی است. مصوبات این شورا فقط توسط خود این شورا قابل تغییر یا اصلاح است.

به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر رجبعلی برزویی با تاکید بر اهمیت شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برای تامین عدالت آموزشی به ویژه برای دهک های کم برخوردار جامعه، تحقق محورهای شش گانه آموزشی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، افزایش عمق یادگیری با سوالات تشریحی نسبت به آزمون قبلی و کاهش استرس داوطلبان و خانواده هایشان از اهداف این مصوبه است.

وی در خصوص اخبار منتشر شده و نگرانی های ایجاد شده در فضای مجازی، ضمن تاکید بر رصد اخبار مراجع رسمی و محکومیت رفتارهای غیراخلاقی در فضای مجازی، گفت: اخبار، تفسیرها و برداشت های شخصی افراد ملاک عمل نیست و در این موارد مهم در حوزه آموزش و علم و فناوری خصوصاً موضوع کنکور که سالانه بیش از یک میلیون خانواده را در بر می گیرد، لازم است داوطلبان و خانواده های محترم آنها اخبار را از منابع رسمی پیگیری کنند و مصاحبه شخصی افراد در فضای مجازی را ملاک قرار ندهند.

برزویی گفت: در سال های 1392 و 1395 قوانینی برای لغو کنکور تصویب شد که متاسفانه به دلایل مختلف این امر محقق نشد و شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به وظایف و وظایف ذاتی که بر عهده این شورا گذاشته است، به این موضوع توجه جدی داشته است.

وی افزود: به همین منظور با انجام مطالعات عمیق در مقطع کارشناسی بیش از 5 سال با استفاده از ظرفیت فعالان و فعالان این حوزه و برگزاری یکصد نشست در مقطع کارشناسی، پیش نویس اولیه در قالب کنکور تهیه شد. همچنین با تشکیل 30 جلسه کمیسیون علوم و آموزش، ستاد هدایت اجرای طرح جامع علمی کشور و شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصویب آن تکمیل شد. به گفته بسیاری از کارشناسان این یکی از مترقی ترین و دقیق ترین تصمیماتی است که سیستم تصمیم گیری کشور در این زمینه اتخاذ کرده است.

وی همچنین گفت: در صحت و سقم شورای عالی انقلاب فرهنگی طبق فرمایشات امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی تردیدی وجود ندارد. از سوی دیگر، شورای عالی انقلاب فرهنگی با داشتن جایگاهی ابرقدرتمند و به واسطه ترکیب آن رهبران سه گانه، مشروعیت و اقتدار را در سیاست های کلان حوزه علم و فرهنگ کشور دارد. قدرت ها در راس هستند

دبیر ستاد علم و فناوری در ادامه خاطرنشان کرد: سایر تشکل‌های سیاسی و نخبگان علمی و برخی از فرهنگستان‌ها، انجمن‌های علمی، مدارس و معلمان برجسته از این مصوبه حمایت کرده و آن را گامی بلند در این راستا دانسته‌اند. عدالت آموزشی، داوطلبان صلح و خانواده ها، انتخاب مبتنی بر شایستگی را عاملی در بهبود کیفیت آموزش دانش آموزان در مدارس دانسته اند. به عنوان مثال، نظرسنجی انجام شده توسط اداره آموزش و پرورش در شبکه شاد حاکی از رضایت عمومی دانش آموزان، معلمان و والدین و حمایت قوی آنها از تصمیم هیئت مدیره است.

برزویی افزود: همچنین در راستای اجرای هر چه بهتر این مصوبه، وزارت محترم آموزش و پرورش و سازمان سنجش آموزش و پرورش کشور فعالیت ها و اقدامات موثر بسیاری را انجام داده اند و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز بر این روند نظارت دقیق داشت. وزارت محترم کشور نیز در این راستا حمایت و مساعدت های به موقع و مؤثری داشته اند.

وی در پایان گفت: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص سیاست های ارزیابی و پذیرش در سال 1402 و سال های بعد معتبر و قطعی است و مصوبات این شورا تنها توسط خود این شورا قابل تغییر و اصلاح نیست. . لذا دانشجویان عزیز و خانواده های محترمشان و کسانی که مایل به ورود به مقاطع عالی هستند باید در آرامش و بر اساس مصوبه شورا به فعالیت های آموزشی خود ادامه دهند و از این بابت هیچ گونه نگرانی نداشته باشند.

بر اساس اعلام مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصویب «سیاست‌ها و ضوابط سازمان سنجش و پذیرش داوطلبان ورود به آموزش عالی (پس از پایان دوره متوسطه)» و «تکمیل و اصلاح مواد آن» در جلسات 855 و 863 شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ 11/5/1300 و 17/03/1301 به اطلاع ریاست محترم جمهوری رسید.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *