به گزارش ایلنا، زمانی که خطیر و نکونام درگیر درگیری های شخصی بودند و تمام غم هواداران پیشکسوت این بود که این دو نفر آمدند و حداقل می توانستند سر یک میز بنشینند. قطعا اتفاقات بزرگ تری در اطراف تیم می گذرد که شاید حیاتی تر از لجبازی کودکانه طرفین باشد و در آینده نزدیک به دغدغه بزرگی تبدیل شود. فصل گذشته که مدیریت استقلال به قدری درگیری های کوچک ایجاد کرد که باشگاه از مسیر منحرف شد، سزای آن سه بار تغییر مدیریت و کناره گیری باورنکردنی استقلال از آسیا بود، اما استقلال با تکرار اشتباهات دوباره به همان نتیجه نمی رسد و دوباره متضرر می شود. گذشته. اکنون افرادی مانند کاظم علیا که نماینده کنفدراسیون فوتبال آسیا در کمیته استیناف است، می دانند که تاخیر در آنچه کنفدراسیون فوتبال آسیا به آن اشاره کرد، عواقب بدی برای استقلال دارد، به خصوص که این بار نه تنها با حذف از آسیا پایان یافت و نه که این تیم حتی توانایی بازی در لیگ برتر را ندارد. به همین دلیل روز گذشته اولیایی برای رفع مشکلات حقوقی با باشگاه استقلال تماس گرفت، اما از آنجایی که استقلال هنوز نتوانسته پرونده بدهی مالی خود به بازیکنان و مربیان خارجی را ببندد، مسائل حقوقی این تیم ممکن است برای استقلال دردسر ایجاد کند. ، در سطح آسیا سکوت کرد تا استقلال چاره ای بیندیشد. در خصوص موارد مطرح شده به سراغ اولیایی رفتیم تا از دیدار او با استقلالی ها مطلع شویم.
دلیل حضورت در باشگاه استقلال و جلسه ای که در این باشگاه داشتی چه بود؟
برای حضور در آسیا به باشگاه استقلال رفتم تا مسائل حقوقی مربوط به این باشگاه را حل کنم. مهمترین موضوع در این زمینه بحث مالکیت مشترک دو باشگاه استقلال و پرسپولیس است اما در این جلسه به مسائل حقوقی نپرداخته ایم و فعلا بحث بدهی های مالی این باشگاه مطرح است. البته پس از تسویه بدهی مالی این باشگاه به بحث خصوصی سازی می پردازیم. مالکیت دولتی باشگاه استقلال باید حل شود. 28 شهریور به دفتر آقای رئیس جمهور رسیدیم، بحث خصوصی سازی و مشکلات و اینکه دولت دیگر تیمی بازی نکند را مطرح کردیم. در کمیته ملی المپیک هم همین سوالات را مطرح کردیم. ما باید تلاش کنیم که دولت از همگرایی جلوگیری کند. چون مالک دو باشگاه استقلال و پرسپولیس متعلق به دولت است و اصلا قانونی نیست.
استقلالی ها هم معتقد بودند که با این مالکیت مشکل مالی آنها دیر حل شد تا پرسپولیس آسیایی شود. می توانید در این مورد توضیح دهید؟
بله، در آن زمان به ما گفتند که مجمع دو باشگاه جداست، اما بعداً وزارت اقتصاد این موضوع را تکذیب کرد.
به نظرت آیا استقلال قربانی اطلاعات نادرست نبود؟
در آن زمان عنوان می شد مجمع جدا شده است اما مشکل استقلال این بود که سه مدیرعامل استقلال پول گرفتند اما پرداخت بدهی آسترا را به تاخیر انداختند تا استقلال از آسیا اخراج شود. لیدرهای استقلال باید در این زمینه حساسیت بیشتری نشان می دادند.
به نظر شما چگونه می توان این مشکلات را حل کرد؟
ما به تازگی با یک مدل جدید آمده ایم. این مدل پیشنهادی باید مورد قبول وزارت ورزش قرار گیرد و سپس دولت و لایحه ورزش نیز آن را بپذیرند تا باشگاه های دولتی در اختیار دولت نباشند. اگر از این به بعد خوب پیش برویم تا 6 ماه طول می کشد تا همه چیز مرتب شود و به هدفمان برسیم.
اگر ظرف شش ماه اوضاع خوب پیش نرود، عواقب آن چه خواهد بود؟
اول خروج از آسیا اما از این به بعد کار با خروج از آسیا تمام نمی شود و اگر AFC سخت گیری کند برخی از تیم های ما حتی در لیگ برتر ما هم نمی توانند بازی کنند و n مجوز نمی گیرند. .
مثل استقلال و پرسپولیس که متعلق به دولت است؟
فقط این تیم ها نیستند، ما تیم های لیگ برتری داریم که مالکیت خصوصی ندارند و همچنین از حضور در لیگ محروم هستند. طبق قانون بازی جوانمردانه مالی که توسط فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا وضع شده است، باشگاه ها باید بخشی از درآمد خود را از طریق فوتبال تامین کنند، در غیر این صورت پولشویی محسوب می شود و خلاف قانون است.
با توجه به شرایط فعلی، آیا امیدوار هستید که تا شش ماه آینده اوضاع خوب پیش برود و به آنچه می خواهید برسید؟
همان 19 شهریور که خدمت آقای رئیس جمهور رسیدیم، همه امور را به گوش ایشان رساندیم و نصیحتش کردیم. در همان زمان دستور ساخت یک استادیوم مدرن را صادر کرد و خیلی سریع وزیر ورزش را برای پیشبرد امور انتخاب کرد. چون فوتبال در کشور ما طرفداران زیادی دارد و بحث افکار عمومی است، آقای رئیس جمهور مطلقا می خواهد افکار عمومی راضی باشد. اما پس از آن، مردان مسئولیت پذیر باید کار خود را به درستی انجام دهند و فقط به قول و قرار نپردازند، زیرا در غیر این صورت خودآزاری محسوب می شود. همانطور که گفتم ما فقط شش ماه فرصت داریم تا به آنچه می خواهیم برسیم و هر اتلاف وقت برای ما گران تمام می شود. فوتبال ما باید هر چه زودتر باشگاهی شود و دیگر فدراسیون محور نشود.