13:20 – 01 مهر 1403
محسن عباسی هدف از تشکیل انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشت را ساماندهی واحدهای پخش گوشت در استان تهران عنوان کرد و گفت: قبل از تاسیس این انجمن شاهد حضور افراد فاقد صلاحیت فاقد گواهی سلامت در این انجمن بودیم. و چه کسانی سعی در توزیع کردند که گوشت ناسالم درست کردند.
به گفته وی، در قالب تعامل با دامپزشکی، برای اعضای اتحادیه گواهی عضویت صادر شد که محل فعالیت و نام نشان صنفی آنها درج شده بود.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشت خام قرمز و سفید استان تهران با بیان اینکه تمامی فرآورده های گوشتی خام در استان تهران توسط اعضای این انجمن و افراد واجد شرایط توزیع می شود، گفت: این انجمن دارای مجوز از سازمان های ذیربط و از طریق واحدهای تولید گوشت، مواد پروتئینی با کیفیت بالا در اسرع وقت و با قیمت مناسب به دست مصرف کننده اصلی می رسد.
عباسی ادامه داد: در ایام خاص مانند نوروز، رمضان، محرم و صفر مواد پروتئینی به صورت متمایز و با قیمت مناسب بین مصرف کنندگان توزیع می شود.
وی افزود: اتحادیه توزیع کنندگان گوشت خام توانایی توزیع گوشت گرم محلی مانند گوشت وارداتی را از طریق واحدهای بازرگانی نخبه، گواهی شده و مجهز دارد.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشت سفید و قرمز خام استان تهران افزود: تلاش کرده ایم با استفاده از نظرات کارشناسان و با استفاده از توانمندی دانشگاهیان و نخبگان صنفی، سطح خدمات این انجمن را ارتقا دهیم. با استفاده از توان نخبگان و اساتید خبره و این اتحادیه با بیش از 300 عضو فعال به زودی اکثر مشکلات توزیع را حل خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه این انجمن در تلاش است در کنار استان تهران فعالیت خود را گسترش دهد، افزود: این انجمن از صفر تا صد امکانات تولید و توزیع فرآورده های گوشتی و مجموعه کاملی از واحدهای تولید و توزیع گوشت از جمله واحدهای پرورشی را دارد. واحدهای تولیدی شامل بسته بندی، سردخانه، فروش و توزیع می باشد.
دبیر اتحادیه کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت سفید و قرمز خام در استان تهران گفت: با استفاده از تجربیاتی که در زمینه توزیع مواد پروتئینی در استان تهران به دست آورده ایم، می توانیم این روش توزیع را در سطح کشور و به صورت دائمی گسترش دهیم 44 قانون، به بخش دولتی باید امکان تجارت آزاد برای بخش خصوصی و موسسات دولتی داده شود.
وی با بیان اینکه توزیع گوشت سفید و قرمز یک فعالیت تخصصی و کاملا سالم است و باید توسط افراد با تجربه و امکانات انجام شود، اظهار کرد: در حال حاضر شاهدیم که متاسفانه هر فردی که توانایی مالی دارد معتقد است. می تواند وارد این موضوع شود. این یک حرفه است در حالی که این کار یک فعالیت کاملا تخصصی است که مستقیماً با سلامت افراد مرتبط است.
وی با بیان اینکه نگهداری گوشت و مواد پروتئینی یک فعالیت سالم و حساس و مرتبط با امنیت غذایی مردم است، گفت: در حال حاضر شاهد هستیم که فروشگاه های الکترونیکی تبلیغات گسترده ای در خصوص توزیع گوشت انجام می دهند اما امکانات نگهداری و توزیع در دسترس نیست. زیرا برای سلامت گوشت مناسب نیستند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشت خام قرمز و سفید استان تهران با بیان اینکه انجمن توزیع کنندگان گوشت تاکید زیادی بر زنجیره توزیع مواد پروتئینی توسط کارشناسان دارد، گفت: توزیع این محصولات با تجهیزات مناسب و شرایط نگهداری مناسب بسیار است. مهم است زیرا اگر گوشت در جای مناسب نگهداری نشود، به سرعت فاسد شده و سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کند.
خبرنگار: آزاده محبی