قرارداد توسعه این میدان برای استخراج 500 میلیون فوت مکعب گاز و 15 هزار بشکه میعانات گازی در روز در سال 1397 به شرکت نفت و گاز پارس منعقد شد که روند توسعه آن از سال گذشته وارد فاز اجرایی شد.
احسان محمدی گفت: برگزاری مناقصه ساخت و نصب سکوی بهره برداری با ظرفیت تولید روزانه 500 میلیون فوت مکعب گاز غنی و احداث خط لوله به طول 150 کیلومتر برای انتقال سیال سه فاز به پارس جنوبی. پالایشگاه ها با نصب کابل فیبر نوری با اولویت در حال اجراست و پیش بینی می شود تا قبل از پایان سال جاری پیمانکاران مربوطه مشخص و در اولین مرحله فرآیند واگذاری فعالیت های این بخش نهایی شود. سه ماهه سال آینده
به گزارش ای بی اس نیوز، محمدحسین متجلی حفاری چاه توصیفی – اکتشافی میدان گازی بلال را اولین گام در روند توسعه هدفمند و مستدل بیشتر این میدان مشترک دانست و گفت: حفاری این حلقه چاه در محدوده هدف از ارزیابی اکتشافی، توصیف و تولید لایههای گازی، از اواسط تیرماه سال جاری با نصب دکل در موقعیت میدانی آغاز شد.
مجری طرح توسعه میدان گازی بلال نیز آخرین اقدامات انجام شده در توسعه این پروژه را به اشتراک گذاشت: قرارداد ساخت روکش چاه این میدان نیز به پیمانکار ایرانی واگذار شده و در کشتی سازی ایران در حال اجراست. شرکت صنایع دریایی (صدرا).
میدان گازی بلال در 30 کیلومتری جنوب شرقی میدان پارس جنوبی و در مرز مشترک ایران و قطر قرار دارد.
انتهای پیام
وی افزود: در ادامه عملیات ارزیابی میادین گازی میدان بلال، سحرگاه دیروز (یکشنبه 4 دی ماه 1401) گاز اولین لایه مخزن میدان به سطح زمین رسید و در نتیجه شعله ور شدن مته. این میدان شعله ور شد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از رسیدن گاز به سطح چاه توصیفی – اکتشافی میدان گازی بلال و روشنایی سکوی حفاری این پروژه خبر داد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با روشن کردن مشعل سکوی حفاری این میدان در شرایطی که کشور با چالش تامین انرژی در فصول سرد سال مواجه است، نوید برنامه ریزی و تلاش همه جانبه را می دهد. شرکت ملی نفت ایران برای جبران عدم تعادل گاز از طریق توسعه میادین جدید گازی از میدان گازی بلال اشاره کرد و گفت: همزمان با حفاری یک چاه توصیفی-اکتشافی در این میدان، مناقصه سایر فعالیتهای طرح از جمله حفاری و تکمیل 8 حلقه چاه توسعه دیگر در حال انجام است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز