یک کارشناس بازار کار معتقد است: نظام کارشناسی ارشد-کارآموزی با بازار کار سنتی سازگاری بیشتری دارد، در حالی که در دنیای امروز مشاغل جدید در قالب فرصت های شغلی آموزش دیده در بستر فضای مجازی و فناوری های جدید معرفی می شوند.
حمید حاج اسماعیلی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه بسیاری از مشاغل موجود در آینده از بین می روند و یا جای خود را به مشاغل دیگر می دهند، اظهار کرد: با گسترش تحولات جهانی و ظهور فناوری های جدید، بسیاری از مشاغل از حالت سنتی به سمت مدرن حرکت می کنند. … در حال پیشرفت هستند و حرفه های سنتی به صورت دیجیتالی به روز می شوند.
وی به طرح استاد شاغردی اشاره کرد و گفت: کار آموزی کارشناسی ارشد یک روش سنتی است که از گذشته در بازار کار کشور وجود داشته و با مشاغل جدید سازگاری ندارد و به نظر من نمی تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد. بازار کار در شرایط فعلی با بازار کار سنتی همخوانی دارد در حالی که دنیای امروز دنیای مشاغل جدیدی است که در اینترنت و فضای مجازی شکل گرفته و به عنوان فرصت های شغلی ارائه می شود.
این کارشناس بازار کار ادامه می دهد: فردی که به اندازه کافی مهارت کسب می کند، فردی مستقل است که می تواند در هر کارگاهی کار کند، حتی اگر شغل خود را از دست بدهد، به دلیل توانایی، استقلال و مهارتی که دارد می تواند به کارگاه دیگری مراجعه کند و کار کند. بنابراین هرگونه روش و فرآیندی که بر حقوق نیروی کار و استقلال آن تأثیر بگذارد توصیه نمی شود.
حاج اسماعیلی خاطرنشان کرد: وقتی صحبت از آموزش حرفه ای می شود به دنبال افزایش دانش و توانمندی نیروی کار و همچنین افزایش استقلال نیروی کار هستیم چرا که در این قالب یک نفر می تواند آزادانه و بدون وابستگی به آن تصمیم بگیرد. دیگر. کارفرما و کار در بخش های مختلف مورد نیاز بازار.
انتهای پیام