چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

مسائل و چالش های توسعه کسب و کار کوچک و مشاغل خانگی را بررسی کنید

این فعال حوزه کارآفرینی پس از برجسته سازی چالش های موجود در مسیر توسعه مشاغل خانگی در ایران، به نقش سازمان ها و نهادهای ذی نفع در حوزه مشاغل خانگی پرداخت و تصریح کرد: به نظر می رسد وزارت کشور تعاون، کار و رفاه اجتماعی می تواند به تنهایی با این موضوع برخورد کند. این شرکت تجارت بزرگی مانند مشاغل خانگی ندارد، بنابراین لازم است بخش خصوصی با کمک متخصصان توانمند و شایسته وارد این عرصه شود. از سوی دیگر نگاه پایین تر به مشاغل خانگی در کشور باید تغییر کند، زیرا این مشاغل می توانند موتور محرکه توسعه صنعتی کشور باشند و روند تجاری سازی و صنعتی شدن این محصولات در چرخه صنعتی کشور کشور را نباید نادیده گرفت.

وی با اشاره به اینکه سازمان ملی کارآفرینی به دنبال تشکیل کمیسیون مشاغل خانگی برای حمایت از مشاغل خانگی و ایجاد فرصت برای این قشر از مشاغل است، ادامه داد: ابتدا باید روش های سیاسی تغییر و اصلاح شود. با حمایت نهادهای اجرایی و اقتصادی و مدیران کسب‌وکار و اتاق‌های فکر مرتبط با موضوع، ضمن اصلاح اکوسیستم کسب‌وکارهای اصیل، راهکارهای عملیاتی برای توسعه آنها ارائه می‌کند.

به گزارش ای بی اس نیوز، محمدرضا راوند، دبیرکل سازمان ملی کارآفرینی ایران در سخنانی با اشاره به اینکه شبکه های اجتماعی زیربنای توسعه کسب و کار هستند و با محرومیت از شبکه های اجتماعی خاص، بخش زیادی از مشاغل خانگی از بین می رود، گفت: نیاز است که دولت بار دیگر دسترسی مشاغل خانگی به رسانه های اجتماعی را تسهیل کند، زیرا مهاجرت مشاغل به بسترهای داخلی زمان بر است و در این بین، امنیت اقتصادی بسیاری از مشاغل کوچک و مشاغل خانگی در خطر است.

انتهای پیام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، سلسله نشست های مشاغل خانگی دوشنبه هر هفته به همت اتاق فکر بانوان واحد الزهرا(س) جهاد دانشگاهی و دبیرخانه امور داخلی منطقه شرق استان تهران این واحد برگزار می شود. با تمرکز بر مسائل و چالش های مشاغل خانگی در ایران و با هدف ایجاد گفت و گو و ایده پردازی به روز در این حوزه در سه سطح تصمیم گیرندگان و مجریان، حامیان کسب و کار و توسعه خانه جویندگان صورت می گیرد. طرح.

راوند در بخشی دیگر از سخنان خود به مباحث مالی در حوزه مشاغل خانگی گفت: در حال حاضر منابع مالی برای تخصیص بین واحدهای تجاری تنها در اختیار چند نهاد محدود است و سایر بازیگران از این حوزه مستثنی شده اند. در این راستا بهتر است منابع مالی به سمت تشکل های صنفی و اقتصادی هدایت شود و روند توسعه چند جانبه کشور دنبال شود. وی همچنین به نقش صاحبان مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: نیاز است این افراد با افزایش دانش و مهارت، استانداردهای تولید محصول را ارتقا داده و محصولات با کیفیت بهتر را به بازار عرضه کنند.

ضریب اطمینان بیشتر محصولات خانگی نسبت به کالاهای صنعتی – به ویژه در حوزه صنایع غذایی – یکی از مزیت های رقابتی مشاغل خانگی بود که راوند در سخنان خود به آن اشاره کرد و افزود: نقش مردم و مسئولیت اجتماعی جامعه. در توسعه فرآیند کارگران مستقر در خانه را نباید نادیده گرفت، زیرا حمایت و اعتماد به این شرکت ها می تواند آسیب پذیری آنها را کاهش دهد.

دبیرکل سازمان ملی کارآفرینی ایران با بیان تجربه سایر کشورها و ارائه برخی آمار از مشاغل خانگی در کشورهای مختلف جهان گفت: در سال 2017 بیش از 60 درصد مشاغل در اتریش خانگی بوده اند. 59 درصد در انگلستان و 59 درصد در آمریکا و 52 درصد مشاغل غیر کشاورزی بودند.

دبیرکل سازمان ملی کارآفرینی ایران در آخرین بخش از سخنان خود مهمترین عوامل را برای عملیاتی کردن فرآیند رشد و توسعه مشاغل خانگی، داشتن نگاه فرهنگی و پرهیز از رفتارهای حمایتی مبتنی بر احساسات ارائه کرد. وی بر حفظ حرمت صاحبان مشاغل در داخل کشور در روند حمایت از این شرکت ها تاکید کرد.

هفتمین نشست از سلسله نشست های «دوشنبه های مشاغل خانگی» جهاد دانشگاهی با سخنرانی محمدرضا راوند دبیرکل سازمان ملی کارآفرینی ایران با عنوان «مسائل و چالش های توسعه مشاغل کوچک و مشاغل خانگی در اتاق» برگزار شد. صنایع، معدن و کشاورزی ایران».

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *