طی تفاهم نامه مشترک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و موسسه دانش برکت، مرکز نوآوری اقتصاد دریایی در بندرعباس و در سایت پردیس ساحلی دریا این دانشگاه ایجاد می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، دانشگاه امیر کبیر به نمایندگی دکتر علیرضا رهایی و دانش بنیان برکت به نمایندگی محمدجواد احمدپور گهرت تفاهم نامه مشترکی را برای ایجاد و ادامه فعالیت مرکز نوآوری اقتصاد دریایی و در راستای حمایت امضا کردند. نخبگان، برای نوسازی و توسعه اکوسیستم دانش و فناوری های جدید.
در این تفاهم نامه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان «دانشگاه» و مؤسسه دانش برکت به عنوان «مؤسسه» برای ایجاد مرکز دانش نوآوری اقتصاد دریایی در سایت پردیس ساحلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بندرعباس موافقت کردند. .
در ادامه طرفین تفاهم نامه تاکید کردند: برای لازم الاجرا شدن تفاهم نامه، تفاهم نامه همکاری در این خصوص که نحوه مشارکت طرفین در ایجاد و راه اندازی مرکز را مشخص می کند، باید حداکثر ظرف مدت 10 ماه به امضای طرفین برسد. سه ماه پس از انعقاد تفاهم نامه .
همچنین بر اساس این تفاهم نامه، دانشگاه فضای سرپوشیده به مساحت 500 متر مربع واقع در ساختمان آموزشی و زمینی به مساحت 1000 متر مربع جهت احداث آشیانه در محل پردیس ساحلی دانشگاه صنعتی امیر کبیر را تایید می کند. . در بندرعباس که توسط طرفین دیده شد. پس از امضای قرارداد تحویل و در اختیار موسسه قرار دهید.
در بند دیگر این تفاهم نامه، موسسه تایید می کند که از زمان امضای قرارداد و همزمان با ایجاد مرکز، فرآیند شناسایی و جذب تیم های سرمایه پذیر را آغاز کرده و به صورت مستقیم یا با سرمایه گذاری در آنها سرمایه گذاری خواهد کرد. . شرکا، و ظرف 6 ماه، پرتفوی اولیه، تیم های سرمایه گذاری را آموزش دهید.
اولویت پذیرش در مرکز فوق با تیم هایی متشکل از دانشجویان فعلی یا فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی امیر کبیر بندرعباس می باشد.
به گفته دانشگاه صنعتی امیرکبیر، طرفین تفاهم نامه فوق تایید می کنند که این تفاهم نامه نقطه شروع همکاری در حوزه های مرتبط با اقتصاد دریایی است و یکی از ماموریت های اصلی این مرکز برنامه ریزی و انجام همکاری های گسترده تر است. بین دانشگاه و موسسه در زمینه های مختلف مرتبط از جمله تشکیل اسکله های فناورانه، شهرهای صنعتی دریایی و مراکز پشتیبانی توسعه فناوری با توجه به نیازهای فناورانه سواحل جنوبی کشور.
انتهای پیام