به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از شاتا، سید مهدی نیازی در دیدار با فعالان صنعت فرش دستباف اظهار داشت: فرش دستباف ایرانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بازتاب تاریخ و میراث فرهنگی کشور و متاثر از بومی ایرانی است. . و فرهنگ اسلامی.” خاستگاه اصلی او ایران است.
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزیر امور خارجه گفت: در حال حاضر فرش دستباف از عمده ترین صنایع دستی کشور است که با ذوق هنری، خلاقیت فکری و عناصر بومی توسط بافنده تولید و جلوه گر می شود، بنابراین نقش بسیار مهمی در توسعه دارد. اکولوژی صنعتی.” کشور در دست
وی افزود: فرش دستباف در اقتصاد بخش قابل توجهی از خانوارهای کشور ضروری است و سهم قابل توجهی از بازار جهانی، صادرات غیرنفتی، ارز و اشتغال را به خود اختصاص داده است، بنابراین حکمرانی موثر در این حوزه مورد توجه مردم است. همه تصمیم گیرندگان اقتصادی و سیاسی». .
نیازی در پایان گفت: حتی در صورت واگذاری فرش دستباف به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، نقش حمایت از توسعه صادرات، بازاریابی فرش دستباف و تامین مواد اولیه وارداتی توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت بهعنوان سپردهگذار تجارت خارجی همواره پیگیر خواهد بود.» و همیشه از پشتیبانی ویژه بهره مند خواهد شد.
معاون هماهنگی و محیط زیست کسب و کار شرکت کارتاکید تاکید کرد: تمامی تشکل های صنعتی، معدنی و بازرگانی استان ها موظفند بدون مزاحمت نسبت به انجام امور فرش اقدام کنند.
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار خاطرنشان کرد: ویژگی ها و مزیت های یاد شده فرش دستباف زمانی رشد و توسعه پیدا می کند که این صنعت هنری پیوسته با ذوق، استعداد، ارزش، اصالت فرهنگی، هنری، تاریخی و همچنین با خلاقیت های موجود در ارتباط باشد. اصل و اصل هنرمندان ایرانی و ارتباط نزدیکی دارند.
وی گفت: در کنار لزوم توسعه زیرساخت های مناسب برای تولید، بازاریابی و صادرات فرش دستباف، باید به این نکته نیز توجه داشت که برای برون رفت از وضعیت فعلی، این صنعت هنری نیازمند امانتداری ویژه با سطح و سطح مناسب است. اقتدار از سوی دیگر با پیگیری مطالبات دست اندرکاران این عرصه، حکمرانی مناسب برای ارتقای این حوزه فعالیت را در دستور کار قرار دهد.
معاون هماهنگی و فضای کسب و کار افزود: در حال حاضر با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و توسعه ساختارهای لازم برای رشد و توسعه «صنایع دستی در کشور» بر اساس قانون تأسیس. این وزارتخانه، خاستگاه اصلی این هنر، وزارتخانه است.» که باید ساختاری مناسب و فرش دستباف برای آن داشته باشد.
نیازی در این دیدار تاکید کرد: به اطلاع فعالان این صنعت هنری رسانده ایم که تا مراحل تشکیل کامل مرکز ملی فرش با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تکمیل و ساختار مناسب این حوزه فعالیت در در صورت عدم دستیابی به این وزارتخانه، امور مربوط به فرش در وزارت صمت و در دستگاه های استانی این وزارتخانه با جدیت پیگیری می شود.
absnews