مردم برای گرفتن پول به پمپ بنزین می روند!
انتهای پیام
وی ادامه داد: جایگاه داران در سراسر کشور به ویژه کلان شهرها، شهرک های سیاحتی و زیارتی از ما بسیار پرسیده اند که چه کنیم؟ واقعیت این است که پمپ بنزین ها 24 ساعت شبانه روز کار می کنند و خدمات ارائه می دهند، اما هیچ تعهدی برای تامین پول مردم ندارند، هرچند گاهی مردم واقعا به آن نیاز دارند و برای پول خرد به آنها مراجعه می کنند، چیزی که جایگاه داران نمی دانند چه کنند. شرم بر مردم باد و از طرفی در آینده با مشکل قانونی و مالیاتی مواجه نشوید.
اسدالله قلی زاده در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: مردم پمپ بنزین را آسان ترین و در دسترس ترین راه برای دریافت پول و رسیدن به آن می دانند. ما تعداد مراجعات زیادی داریم و مسئولان باید فوراً به فکر چاره باشند.
قلی زاده ضمن انتقاد از بی تفاوتی برخی بخش های سیستم بانکی گفت: انتظار داریم بانک ها پاسخگو باشند که بانک ها در ایام کرونا پول بسیار کمی از مردم دریافت کردند و جایگاه ها به محلی تبدیل شده بود که مردم می توانستند در آن جا بیفتند. پول خود را خرج کنند نقدی و حالا نقدی در برخی از خودپردازها به درستی توزیع نمی شود و مردم برای تامین هزینه های خود به پمپ بنزین ها مراجعه می کنند، این قابل قبول نیست، پمپ بنزین های خودپرداز بانک نیستند و بانک مرکزی باید به طور جدی در این زمینه دخالت کند. موضوع.
رئیس صنف صندوقداران کشور گفت: دیدهایم که در مواردی خودپرداز بانکها خالی از نقدینگی است یا درست کار نمیکند و مردم برای دریافت پول نقد مجبورند به پمپ بنزینها مراجعه کنند و دقیقاً نمیدانیم باید چه کار کنیم. انجام دهید تا باعث شرمساری مردم یا ایجاد مشکلات قانونی نشود. درخواست ما این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی بلافاصله نظر و تدابیر خود را اعلام کنند.
وی افزود: در سال های اخیر تلاش کرده ایم مردم را به پرداخت الکترونیکی سوخت خود تشویق کنیم و تا حدودی نیز موفق بوده ایم و شاهد کاهش روزافزون نقدینگی در جایگاه ها هستیم و امیدواریم بتوانیم بر دید بسته برخی غلبه کنیم. مردم و معرفی فن آوری ها و روش های جدید. تا جایی که ممکن است در این زمینه جلو برویم.
وی بیان کرد: لازم است سازمان مالیاتی و بانک مرکزی در این زمینه اظهار نظر صریح و حقوقی را بیان کنند تا تکلیف همه مشخص شود، البته احتمالا سایر شرکت ها نیز با این مشکل مواجه هستند.