وی با اشاره به امضای قراردادهایی بین مقامات کشتی سازی روسیه و بندر سالیانکا افزود: امیدوارم این کشتی در موعد مقرر و بر اساس مفاد این قرارداد تحویل داده شود و قرارداد ساخت سایر کشتی ها نیز منعقد شود. کشتی ها را می توان با سازندگان منعقد کرد.
انتهای پیام
وی از آمادگی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در آستاراخان برای حمایت از فعالیت های توسعه حمل و نقل دریایی جمهوری اسلامی ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد با همکاری مسئولان استان از آستاراخان، واگذاری مالکیت انجام شود. فرود در اطراف بندر سالیانکا در اسرع وقت انجام خواهد شد.
مدیر کل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: خوشبختانه به همت شرکت کشتیرانی دریای خزر توسعه روابط استان های جنوبی روسیه با بنادر منطقه آستاراخان صورت گرفته است. سرعت بارگیری و تخلیه را افزایش دهید.
با توجه به تفکر توسعه ای گروه دریایی جمهوری اسلامی ایران با هدف نوسازی ناوگان، قرارداد ساخت یک کشتی به سفارش بندر سالیانکا ایران و روسیه با روسیه منعقد شد.
آکوچکایان همچنین دستیابی به محموله کالا در چارچوب کریدور شمال – جنوب از طریق بندر سالیانکا را مورد تاکید قرار داد و گفت: برای توسعه این کریدور بسیار مهم و حیاتی، تامین شناورهای بیشتر و تقویت زیرساخت های خدمات بندری ضروری است.
به گزارش کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، بر اساس این قرارداد قرار است شناور مذکور که از نوع محموله عمومی است تا 9 ماه آینده تحویل شود. در نتیجه کشتی پس از خروج از کشتی سازی ظرفیت حمل حداقل 200 کانتینر را به صورت همزمان خواهد داشت که کمک شایانی به حمل کالا در قالب کریدور شمال به جنوب خواهد کرد.
در ادامه، کامبیز جهانبانی، مدیرعامل شرکت کشتیرانی دریای خزر در این مراسم گفت: قرار است چهار فروند کشتی دیگر به ناوگان دریای خزر اضافه شود که البته نیازمند ارائه خدمات با کیفیت بهتر و تعداد بیشتر به کشتی های عبوری است.
سرکنسول ایران در آستاراخان امضای قرارداد کشتی سازی ایران و روسیه را گامی بلند در راستای توسعه روابط تجاری و تجاری برشمرد و بر ظرفیت های حمل و نقل انواع کالا توسط این نوع کشتی ها تاکید کرد. وی ابراز امیدواری کرد که با امضای قرارداد و خرید کشتی های بیشتر، تردد در دریای خزر تضمین شود.
در این مراسم محمدرضا مدرس خیابانی – نایب رئیس هیئت مدیره و مدیرکل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران – که در این مراسم آنلاین حضور داشت، با ابراز خرسندی از توسعه روابط تجاری ایران با روسیه، گفت: : توسعه چنین فعالیت هایی مانند خرید کشتی می تواند برای مقاصد تجاری انجام شود و حمل و نقل کالا بین ایران و روسیه را کارآمد کند.
سرکنسول ایران در ادامه بر اهمیت زنجیره ارزش کامل در دنیای امروز تاکید کرد و افزود: بندر سالیانکا ضمن بررسی روابط رو به رشد ایران و روسیه، با خرید یک کشتی و تکمیل دور حمل و نقل بندری به این موضوع پرداخت. در کاهش قیمت ها تاثیر مثبت داشت.کالاهای صادراتی نهایی ایران و روسیه باعث افزایش کیفیت زندگی مردم دو کشور می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، مهدی آکوچکیان، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در آستاراخان روسیه در مراسم امضای قرارداد ساخت کشتی توسط روسیه که به دستور بندر سالیانکا ایران انجام شد، ضمن قدردانی از وی با اشاره به چشم انداز توسعه گروه دریایی جمهوری اسلامی ایران و اداره بندر سالیانکا در تقویت شبکه حمل و نقل دریای خزر گفت: طی ماه های اخیر شاهد تلاش شبانه روزی نهادهای ذیربط ایرانی و روسی برای ارتقای سطح تجارت بوده ایم. فعالیت ها و افزایش همکاری های اقتصادی.»