اجتماعی

مرجع تدوین سند اسلامی سلامت معنوی و سند ملی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران مشخص شد/ تاکید بر حفظ ممنوعیت صدور مدارک تحصیلی معادل •رکنا

به گزارش رکنا به نقل از ایلنا، مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، در چهارصد و چهل و سومین جلسه شورای معاونت شورای عالی انقلاب فرهنگی که در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد؛ مرجع تدوین دو سند مهم ملی سلامت معنوی اسلامی و هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران برای تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شد.

دکتر غلامرضا بصیرنیا معاون دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص مصوبات جلسه 443 این شورا گفت: در این جلسه; با توجه به اهمیت سلامت معنوی و لزوم توسعه سلامت روحی و روانی افراد بر اساس آموزه های اسلامی؛ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به عنوان دبیرخانه شورای تدوین سند سلامت معنوی اسلامی و فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران به عنوان همکار و مسئول حمایت از روند اجرای آن تعیین و ترکیب نهادهای حقوقی و قانونی اعضای شورای تنظیم اسناد نیز مشخص شدند.

وی ادامه داد: در جلسه مذکور؛ ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی موظف شد با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شورای عالی فضای مجازی، وزارت ارتباطات، فرهنگستان علوم و سایر سازمان های ذیربط همکاری کند. دستگاه‌های اجرایی و استفاده از توانمندی‌های شرکت‌ها، بخش خصوصی و کلیه مراکز علمی اعم از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اتاق‌های فکر. سند ملی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران که طی سالهای گذشته با همکاری سایر نهادها در دبیرخانه شورای عالی تدوین شده است، نهایی شود و برای تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شود.

معاون دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی تلاش خواهد کرد تا اصول و ارزش‌های ملی، اهداف، اولویت‌ها، شاخص‌ها، راهبردها و اقدامات لازم و همچنین ساختار بهینه اجرا را ایجاد کند. سند هوش مصنوعی برای توسعه اقتصادی علمی، فناوری و دانش بنیان. این حوزه باید بر اساس مبانی نظری، فقهی و اخلاقی و با رعایت ملاحظات و پیامدهای فرهنگی و اجتماعی برنامه ریزی و تعیین شود.

دکتر بصیرنیا افزود: در این جلسه موضوع تشکیل ستاد سلامت به عنوان پنجمین کرسی در ردیف ستادهای فرهنگی و اجتماعی مطرح شد. علم، فناوری و نوآوری؛ با توجه به تحولات هوش مصنوعی و روندهای علم و فناوری در جهان که حاکی از فروپاشی ناگهانی و ادغام مرزهای علم و فناوری با هر یک از آنهاست، آموزش، خانواده و زنان برای فعالیت شورای عالی پیشنهاد شده است. دیگر. و پرهیز از کثرت گرایی ساختاری و حفظ انسجام. حوزه علم و فناوری و مغایرت آن با سند تحول شورای عالی مورد توافق قرار نگرفت و تمرکز بر تصمیم گیری، مدیریت و نظارت بر مسائل بود. مربوط به حوزه علم و فناوری، پزشکی و بهداشت از طریق تشکیل کمیسیون تخصصی مرکب از کارشناسان خبره به ستاد علم و فناوری.

دبیر شورا اعلام کرد: در پایان جلسه با اصلاح موادی از آیین نامه معاونت امور زنان و خانواده، موضوع تمدید مصوبه سال 1394 شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص امکان ادامه آموزش فرهنگیان دارای مدرک معادل دیپلم بین سالهای 1377 تا 1381 به کلیه دارندگان مدرک معادل. در مدت مذکور به تصویب وزارت علوم پیشنهاد شد که مورد تایید قرار نگرفت و بر حفظ اعتبار قانونی مصوبه 1377 ممنوعیت اعطای مدرک معادل مجددا تاکید می شود.



رکنا نیوز

اخبار خبرگزاری رکنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *