به گزارش خبرنگار فرهنگی ای بی اس نیوز، علی نادری شب دوشنبه 24 مرداد 1403 در پنل «رسانه و حاکمیت» در نشست مرکز تخصصی رسانه با عنوان «رسانه، تعامل و توسعه» در مجتمع ملاصدرا، افزود: در نبود احزاب قدرتمند که برای سیاست گذاری منسجم اقدام و تلاش می کنند، بار کار سیاسی را بر دوش رسانه ها می گذاریم و از رسانه ها می خواهیم به جای اطلاع رسانی، کار سیاسی انجام دهند.
وی تاکید کرد: این موضوع محدود به یک جریان یا گروه نیست. اگر نهادهای سیاسی حرفه ای رسانه ها را به حال خود رها کنند، کار گزارشگری را بهتر انجام خواهند داد.
مدیرعامل ای بی اس نیوز با اشاره به جایگاه روابط عمومی دستگاه های حاکمه تصریح کرد: دستگاه حاکمیتی به دنبال این است که بگوید چه اقداماتی انجام داده است. آنها در شکایات خود مدعی هستند که ما کار زیادی انجام می دهیم، اما در رسانه ها دیده نمی شود. نهادها از رسانه ها می خواهند که نقش روابط عمومی را برای پوشش و توضیح اقدامات خود ایفا کنند.
نادری افزود: از این طرف رسانه ها می گویند من می خواهم مشکلات و واقعیت های ته جامعه را اطلاع رسانی کنم. اینجاست که اصطکاک و درگیری های رسانه ای شکل می گیرد.
مدیرعامل ای بی اس نیوز با تاکید بر اینکه هر دو طرف رسانه و هیئت باید این حق را داشته باشند، تصریح کرد: مشکل این است که باید شرایط کشور را در نظر بگیریم. در کشور ما در معرض شدیدترین و بی سابقه ترین هجمه های رسانه ای و رعب و وحشت افکار عمومی کشور هستیم و عواقب آن را در حوادث و تظاهرات می بینیم.
نادری خاطرنشان کرد: شبکه گسترده ای وجود دارد که هر روز دقیقه به دقیقه ذهن ها را با نگرش های منفی بمباران می کند. ما باید به مسئولیت اجتماعی رسانه ها در شرایط جنگ رسانه ای فکر کنیم تا بتوانند به رسالت خود عمل کنند. این مهمترین نکته ای است که باید در مورد آن نتیجه گیری کنیم.
به گزارش ای بی اس نیوز، نشست مرکز تخصصی رسانه با عنوان «رسانه، تعامل و توسعه» با حضور محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور برگزار شد.
این نشست در اتاق بستان مجتمع ملاصدرا برگزار شد و شامل سه پنل تخصصی «رسانه ها و بحران های بین المللی»، «اقتصاد رسانه» و «رسانه و حکومت داری» بود.