ای بی اس نیوز/مازندران مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران بر لزوم مدیریت و کنترل آفات باغات کیوی به ویژه باغات صادراتی به عنوان یک مبارزه واحد تاکید کرد.
زاغی خاطرنشان کرد: برای پوشش کامل و یکنواخت محلول روغن امولسیون کننده باید از سمپاش مناسب (اسپاش تراکتور یا سمپاش موتور 100 لیتری لنس و شیلینگ) استفاده شود.
این مقام مسئول بر لزوم پیشگیری از اثرات نامطلوب اختلاط ترکیبات مس با روغن امولسیون کننده تاکید کرد. از مخلوط کردن سموم مس با روغن امولسیفایر جدا خودداری کنید و یک هفته فاصله بین روغن و اسپری رعایت کنید.
انتهای پیام
وی مبارزه زمستانه را برای کاهش جمعیت آفت زمستان گذران کیوی ضروری دانست و گفت: باغداران قبل از کنترل زمستانه به کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک های گیاهان دارویی مراجعه و بر اساس توصیه ها و توصیه های اعلام شده اقدامات کنترلی را انجام دهند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: حذف شاخه های آلوده شدید از باغ و حذف شاخه های هرس شده و مسواک زدن تنه و شاخه های اصلی درختان آلوده با نوار چسب یا کیسه کنفی در کاهش جمعیت بسیار موثر است.
وی در خاتمه گفت: باغداران برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره به کارشناسان حفظ نباتات مستقر در مراکز و هدایت جهاد کشاورزی شهرستان ها و کلینیک های گیاهان دارویی مراجعه کنند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر توجه به اطلاعات جوی و عدم بارندگی 24 تا 48 ساعت پس از سمپاشی روغن تاکید کرد و گفت: رعایت نکات ایمنی از جمله پوشیدن ماسک، لباس مخصوص سمپاشی، کلاه. , عینک , دستکش , عدم مصرف آب و غذا و عدم استعمال دخانیات هنگام روغن پاشی و شستشوی اعضای آلوده بدن با آب و صابون پس از اتمام کار الزامی است.
به گزارش ای بی اس نیوز، عبدالرحمن زاغی با تاکید بر اهمیت قرنطینه کیوی، بر لزوم مدیریت و کنترل آفت کیوی در باغات کیوی به ویژه باغات صادراتی در قالب یک مبارزه هماهنگ تاکید کرد.
وی هرس مناسب برای تهویه و روشنایی کافی را در برهم زدن شرایط مساعد رشد و تکثیر آفات و در نهایت کاهش تراکم آفات بسیار موثر دانست و به باغداران توصیه کرد روغن عمومی را به میزان 2 درصد در 2 مرحله در باغات به شدت آلوده سمپاشی کنند. (از نیمه دوم آذرماه) قبل از هرس و از نیمه دوم بهمن ماه بعد از هرس و در باغات کم آلاینده به میزان 2.5 درصد در یک نوبت پس از هرس در زمان اعلام شده.