سالم خبر: این فوق تخصص غدد گفت: استفاده از نسل جدید انسولین به مدیریت بهتر قند خون در بیماران دیابتی کمک می کند که منجر به افزایش و بهبود کیفیت زندگی آنها می شود.
به گزارش «قرزان خبر»، محمدرضا مهاجری تهرانی فوق تخصص غدد در پنلی که در همایش جامعه متخصصان داخلی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، گفت: ورود نسل جدید انسولین به ایران منجر شده است. برای بهبود شرایط برای بهبود کیفیت انسولین. زندگی بیماران دیابتی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 به نظارت منظم و درمان مداوم برای حفظ سطح قند خون هدف و به همان اندازه مهم برای مدیریت سایر شرایط مرتبط با دیابت نیاز دارند.
وی گفت: در قرن بیست و یکم شاهد معرفی بسیاری از فرآورده های انسولین آنالوگ و بهبود رژیم های انسولین در درمان دیابت نوع دو بوده ایم. با این حال، بسیاری از دیابتیهایی که با انسولین درمان میشوند، نمیتوانند به کنترل کافی گلوکز خون دست یابند. این ممکن است نشان دهنده درمان نادرست و بی توجهی به داروها و کنترل قند خون باشد، اما در برخی موارد این مشکلات می تواند ناشی از نگرانی در مورد هیپوگلیسمی (قند خون پایین) باشد.
مهاجری تهرانی درباره مزایای نسل جدید انسولین گفت: بیش از صد سال از تولید اولین انسولین می گذرد و کیفیت انسولین به مرور زمان بهبود یافته است. ابتدا منبع انسولین حیوانی بود، سپس انسولین نوترکیب وارد بازار شد و سپس با پیشرفت علم، انسولین قلمی به بازار عرضه شد.
به گفته این فوق تخصص غدد، نسل جدید انسولین نسبت به انسولین قبلی مزایای زیادی دارد. در نوع جدید انسولین به دلیل اثر طولانی تری که دارد، فرد به خصوص در شب افت قند خون کمتری را تجربه می کند و تعداد تزریقات انسولینی که باید در روز و شب انجام شود نیز کاهش می یابد. بنابراین فرد مبتلا به دیابت به یک یا دو بار تزریق انسولین در طول روز نیاز دارد.
به گفته وی، افرادی که از این نسل جدید انسولین استفاده می کنند می توانند زمان تزریق خود را کنترل کنند، به این معنی که اگر قرار باشد در وعده شام غذای بیشتری بخورند یا دارو را با آن وعده غذایی مصرف کنند یا اگر قرار باشد در ناهار غذای بیشتری بخورند. یا صبحانه، انسولین خود را با این وعده غذایی. در واقع با این نوع انسولین، سطح قند خون نیز کاهش می یابد و بعد از غذا کنترل می شود.
وی توضیح داد: به طور کلی نسل جدید انسولینی که به تازگی وارد بازار دارویی ایران شده است از مزایای کوتاه اثر و طولانی مدت بودن همزمان آن برخوردار است و فرد می تواند زمان تزریق آن را حتی در طول دوره تغییر دهد. از تزریق آن روز و شب.
دکتر مهاجری تهرانی معتقد است: اگر بیمار دیابتی دو تا چهار بار در روز انسولین تزریق کند و همین تعداد دفعات قند خون خود را چک کند، این عدد به حدود 1500 بار در سال می رسد و فشار زیادی به او وارد می کند. بیماران به انسولینی نیاز دارند که مدت اثر طولانی تری دارد و نیاز به تزریق کمتری دارد.
وی تصریح کرد: مهمترین ویژگی محصول انسولین نسل جدید این است که دارای دو نوع انسولین در یک قلم است که 30 درصد آن انسولین آسپارت و 70 درصد آن انسولین دگلودک است و بر اساس تشخیص پزشک تجویز می شود. . با توجه به نیاز بیماران. در واقع در برخی بیماران حتی با استفاده از این قلم روزانه یکبار قند خون کنترل می شود.
دکتر مهاجری تهرانی با تایید کاهش تعداد تزریقات با این فرآورده انسولین افزود: بیمارانی داریم که روزانه 4 یا 5 بار انسولین مصرف می کنند و استفاده از این انسولین می تواند تعداد تزریقات را کاهش دهد. بروز هیپوگلیسمی با این نسل جدید انسولین بسیار کمتر از نسل قبلی انسولین است. این انسولین ها همچنین دفعات افت قند خون در شب را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.
وی با تاکید بر اینکه مصرف این داروها می تواند عوارض طولانی مدت افزایش قند خون در بیماران دیابتی را کاهش دهد، تصریح کرد: زمانی که مصرف این دارو در بیمار دیابتی شروع می شود، مصرف برخی از داروها کاهش یا قطع می شود و در واقع ورود این داروها به عرصه درمان در کشور گامی بزرگ برای بیماران مصرف کننده انسولین تلقی می شود.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/16816/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D9%82%D9%86%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز