مدیریت بحران با روش های نوین / ارائه روش دیجیتالی برای خدمت رسانی در اربعین
خواجه نصیر، عضو هیأت علمی دانشگاه، با طرح پرسش هایی درباره وجود جهان های موازی، گفت: ما در دنیای مجازی سفر می کنیم، حمل و نقل انجام می دهیم، شغل ایجاد می شود و جرم مجازی نیز شکل می گیرد که نتیجه این روند است. می توان آن را دنیایی موازی توصیف کرد که توسط «عالم خرد» ایجاد شده است که زیرساخت آن از شبکه های مجازی و اینترنت تشکیل شده است.
ملک افزود: علاوه بر این دو کره، کره سومی نیز شکل گرفته و در حال شکل گیری است و آن چیزی جز «میکروسفر» (نووسفر) نیست، این کره از تجربه، هوش و دانش تشکیل شده است. این کره شکل گرفته است. از زمانی که انسان ماشین تحریر و ماشین چاپ را اختراع کرد.
وی ادامه داد: این دو حوزه تحت تأثیر یکدیگر هستند و طی دو دهه گذشته به اهمیت آن پی بردیم و متوجه شدیم که اجرای پروژه هایی که محیط زیست را به خطر می اندازند مجاز نیست.
ملک با بیان اینکه این پروژه در حوزه مدیریت سیلاب طراحی شده است، خاطرنشان کرد: در این پروژه که در حوزه شهر هوشمند بود، بر اساس اینترنت اشیا و داده های به دست آمده از دوربین های سطح شهر، سطح آب بالاتر از سطح شهر بود. چرخ. ماشین ها، بیایید به احتمال سیل نگاه کنیم.
وی با تاکید بر اینکه با توسعه روزافزون فناوری هایی مانند اینترنت اشیا و هوش مصنوعی باید کار خود را در آنجا ساماندهی کنیم، گفت: در نتیجه پروژه های تحقیقاتی متعددی را در دانشگاه خواجه نصیر اجرا کرده ایم که از جمله آنها می توان به پروژه مشترک با دانشگاه خواجه نصیر اشاره کرد. فرانسه. ، در کانادا و آمریکا که طی آن سعی کردیم از طریق فناوری اینترنت اشیا و شبکه های اجتماعی برای اهداف مختلف به هوش مصنوعی دست پیدا کنیم و بر این اساس خدمات تخصصی در زمینه مدیریت بحران ارائه کنیم.
او گفت: “دوقلو دیجیتال یکی دیگر از فناوری های جدید آینده است.” اما با اینترنت اشیا، اندازه گیری فرآیندها و رفتارها ممکن نیست. بنابراین فناوری GIS بهترین فناوری در این زمینه است.
محققان این کشور با همکاری محققانی از فرانسه، ایالات متحده و کانادا از هوش مصنوعی و اینترنت اشیا برای یافتن راهی برای جلوگیری از سیل استفاده کرده اند که به اعتقاد آنها می توان از آن برای مدیریت بحران استفاده کرد.
خواجه نصیر، عضو هیأت علمی دانشگاه ادامه داد: در این راستا پروژه ای را با پژوهشگران عراقی در زمینه خدمت رسانی به اربعین به نام (دوقلوی دیجیتال اربعین) اجرا کرده ایم.
وی با تاکید بر اهمیت استفاده از فناوریهای نوین مانند اینترنت اشیا و دادههای مکانی، گفت: در دنیای امروز با توجه به توسعه گسترده فناوری، نمیتوان از «میکروسفر» چشم پوشی کرد و برنامههای خود را اجرایی کرد و لازم است از آن استفاده کنیم. بیایید این فناوری های نوین را به سمت فعالیت های خود سوق دهیم به عنوان مثال برای حل معضل ریزگردها نمی توان فقط به مرز جغرافیایی کشور توجه کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر محمدرضا ملک، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در افتتاحیه بیست و ششمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی توپوگرافی و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک 1400 با یادآوری فناوری های جدید آینده و تاکید بر اینکه “آینده به آنچه ما تصور می کنیم نزدیک تر است” گفت: پیدایش در آنجا محقق می شود و ما “زیست کره” را می شناسیم که زندگی در آن شکل می گیرد.
absnews
ملک با تاکید بر اهمیت این پروژه، توضیح داد: “چهلم بزرگترین گردهمایی انسانی با 30 میلیون نفر، طولانی ترین مسیر پیاده روی به طول 600 کیلومتر، بزرگترین خدمات پذیرایی، بزرگترین مشارکت داوطلبانه برای ارائه خدمات و بزرگترین تجمع در یک مکان است.” میرود؛ بنابراین مدیریت و بررسی این مراسم بسیار حائز اهمیت است.