اخبار اقتصادی روز

مدیرعامل پتروشیمی شهید سلیمانی انتخاب شد – اخبار نفت و انرژی – اخبار کسب و کار ای بی اس نیوز ای بی اس نیوز خبرگزاری ای بی اس نیوز


به گزارش خبرنگار بازرگانی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، فرهاد احمدی مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران در حاشیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پروژه پالایشگاه شهید سلیمانی یکی از بزرگترین پالایشگاه نفت در منطقه با 9 میلیارد یورو سرمایه گذاری که در پنج سال آینده راه اندازی می شود.

وی افزود: پس از آن برای تکمیل زنجیره ارزش به سمت ساخت پتروپالایشگاه ها خواهیم رفت که حدود 2 میلیون بشکه پروژه ساخت پتروپالایشگاه با سرمایه عمومی تعریف و به بخش اختصاص یافته است که یکی از آنها خصوصی است. شهید سلیمانی». پتروپالایشگاه که در اسفندماه سال گذشته تکمیل شد. مدیریت این پروژه تا زمان مشخص شدن سهامداران به شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت واگذار شده است، سپس این مسئولیت به سهامداران واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران ادامه داد: برای ساخت دو پالایشگاه دیگر نیز مطالعاتی انجام شده است که با امضای قرارداد به اطلاع مردم خواهد رسید.

احمدی گفت: بیش از 80 درصد در بخش فنی طرح های پالایشی، بیش از 70 درصد در بخش مواد اولیه و 100 درصد در بخش اجرا داخلی سازی شده است.

وی خاطرنشان کرد: شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران به عنوان بازوی اجرای طرح های پالایشی، ظرفیت ارائه خدمات فنی و مهندسی در حوزه صنایع پالایشی را دارد.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران خاطرنشان کرد: در بین کشورهای چین، روسیه و اروپا توانستیم برنده پروژه برون مرزی تعمیرات اساسی پالایشگاه «ال پالیتو» باشیم.

احمدی گفت: در شرایط تحریم توانستیم کلان پروژه فاز 2 طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایش آبادان را با بزرگترین واحد تقطیر اتمسفر و خلاء خاورمیانه با تکیه بر برق ملی اجرا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در پروژه های خط لوله طی یک سال گذشته تقریبا 50 درصد پیشرفت داشته ایم.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران خاطرنشان کرد: شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت دارای تجربه نزدیک به 60 سال در اجرای پروژه های پایین دستی از پالایشگاه ها، پتروپالایشگاه ها تا جایگاه های سوخت رسانی است. تاریخچه و بیان کرد: امروزه این شرکت می تواند تجربیات و خدمات خود را ارائه دهد.تکنولوژی مهندسی خود را به خارج از کشور صادر کند.

احمدی افزود: یکی از پروژه های برون مرزی تعمیرات اساسی پالایشگاه «ال پالیتو» در ونزوئلا است و امیدواریم در آینده پروژه های برون مرزی ما دوباره افزایش پیدا کند و بتوانیم در بازارهای جهانی درآمد کسب کنیم. همچنین باید یک موقعیت ارشد در مهندسی داشته باشد.

وی بیان کرد: ما تنها شرکتی در حوزه پایین دستی هستیم که استاندارد خاص خود را داریم و در هر کجای کشور طرح پالایشی اجرا می شود از این استانداردها استفاده می شود.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت خاطرنشان کرد: انتخاب ما به عنوان شرکت برنده برای تعمیرات اساسی پالایشگاه «ال پالیتو» نشان می دهد که نیاکان ما تجربیات خوبی در صنعت نفت حفظ کرده و به نسل جوان منتقل کرده اند.

احمدی تصریح کرد: اگر امروز به بحث خدمات فنی مهندسی رسیده ایم نتیجه تلاش کارشناسان شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت در اجرای پروژه های عظیم پالایشی در سال های دور است.

وی گفت: پروژه عظیم و سراسری فاز دو پالایشگاه آبادان در گرمترین تابستان 70 سال اخیر در شرایط شیوع ویروس کرونا و گرد و غبار با 34 میلیون ساعت کار بدون حادثه با تلاش کارکنان اجرایی شد. ، متخصصان و کارگران.

احمدی گفت: 14 هزار کیلومتر خط لوله در کشور داریم که اجرای پروژه های جدید در این بخش در دولت سیزدهم سرعت گرفته و در سال جدید بخشی از این پروژه ها اجرا می شود.

وی همچنین از انجام مذاکرات برای اجرای طرح های جدید در خارج از کشور توسط شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران خبر داد و گفت: در صورت نهایی شدن این پروژه ها، اطلاعات مربوط به آن ها ارائه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران گفت: در مرحله دوم فاز دوم طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان، بنزین با کیفیت تولید خواهیم کرد و امیدواریم به زودی اعتبار این طرح در چارچوب طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان انجام شود. سه تا چهار سال آینده

احمدی درباره روند اجرای طرح های بهینه سازی در پالایشگاه های کشور گفت: با توجه به واگذاری طرح های پالایشی و پتروشیمی به بخش خصوصی، امیدواریم این طرح ها ارتقا یافته و به سمت تولید محصولات با کیفیت حرکت کنند. بهترین واحد تولید بنزین کشور (ایزومریزاسیون) را در پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند اراک تنها با تکیه بر برق خانگی و واگذاری آن به بخش خصوصی راه اندازی کرده ایم.

وی گفت: تنها دو تا سه کاتالیست پالایشی اهلی نشده اند و در بقیه کاتالیست ها به حداکثر بومی سازی رسیده ایم.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت در خصوص وضعیت ساخت پروژه های خط لوله جدید که اخیرا تفاهم نامه های مربوطه برای آنها امضا شده است، گفت: چندین پروژه خط لوله جدید داریم که یکی از آنها خط لوله تشعشعات است که به دلیل کمبود است. منابع مالی در گذشته در اولویت نبود و در دولت جدید اولویت بندی شد، با توجه به قدیمی بودن طراحی این پروژه، مسیر این پروژه بازنگری شده است.

احمدی افزود: مدارک این پروژه تکمیل شده تا سرمایه گذار بتواند آن را در قالب EPCF اجرا کند. خط لوله پارس نیز تحویل داده شده است و چون جدید است باید طراحی اساسی آن انجام شود، سازمان برنامه و بودجه باید تصویب کند که زمان بر است. منتظر منابع مالی این پروژه هستیم، قابلیت های این پروژه نیز در سایت شرکت قرار داده شده تا به عنوان EPCF نسبت داده شود.

وی گفت: خط لوله کرمان – زاهدان یکی دیگر از پروژه های خط لوله جدید است که مجوز نهایی آن دریافت نشده، مقدمات آن در حال انجام است و مطالعات زیست محیطی و صدور مجوز نیز در حال انجام است.

absnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *