وزیر سابق جهاد کشاورزی سکاندار ستاد معاونت علمی کشاورزی شد
خاوازی وزیر اسبق جهاد کشاورزی سکاندار ستاد توسعه اقتصاد دانش کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شد و موظف شد سندی جامع با رویکرد توسعه اکوسیستم نوآوری، فناوری و توسعه بازار تدوین کند. اقتصاد دانش بنیان در حوزه غذا و کشاورزی و کاهش وابستگی به این حوزه.
به گزارش ای بی اس نیوز، بر اساس آمارهای منتشر شده در ایران، واردات محصولات غذایی از حجم بالایی برخوردار است. از این رو مدیران و فعالان این حوزه با استفاده از دانش موجود و ظرفیت های تخصصی کشور سعی در رفع نیازهای این حوزه دارند.
در همین راستا معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با هدف حمایت از فعالیت های دانش بنیان در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی، ستاد جدید «توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی» را تشکیل داد. تحقق برنامه های آینده دولت انتظار می رود این ستاد توسعه اکوسیستم نوآوری، فناوری و توسعه بازار اقتصاد دانش بنیان در حوزه مواد غذایی و کشاورزی را در کشور توسعه دهد.
با حکم روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، کاظم خاوازی وزیر اسبق کشاورزی منشی این کرسی نوپا شد، اما کار دشواری بود.
کاظم خاوازی متولد 1347 بیرجند و پژوهشگر خاکشناسی ایران و وزیر سابق جهاد کشاورزی در دولت دوازدهم بود. وی دارای مدرک دکترای کشاورزی از دانشگاه تربیت مدرس با گرایش خاک شناسی و عضو مدعو فرهنگستان علوم ایران است.
چاپ بیش از 150 مقاله در مجلات معتبر علمی و پژوهشی داخلی و خارجی و تدریس در دانشگاه های سراسر کشور از دیگر دستاوردهای پژوهشی وی است.
خاوازی از برگزیدگان چهارمین جشنواره برگزیدگان کشور و پژوهشگر نمونه وزارت جهاد کشاورزی است و علاوه بر آن سوابق اجرایی از جمله وزیر جهاد کشاورزی، معاون وزیر و رئیس سازمان جهاد کشاورزی را در کارنامه خود دارد. سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، معاونت ترویج سازمان و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی. وی در سمت معاونت آموزشی و ترویجی سازمان تحقیقات ترویج و آموزش کشاورزی و رئیس پژوهشکده آب و خاک کشور فعالیت داشته است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور نیز در تصمیم خود بر «تدوین سند جامع با رویکرد توسعه اکوسیستم نوآوری، توسعه فناوری و بازار اقتصاد دانشبنیان در صنایع غذایی و کشاورزی» تاکید کرد. برنامه ریزی برای اجرای آن» و «ظرفیت سازی و برنامه ریزی برای ارتقای سهم اقتصاد دانش بنیان در حوزه غذا و کشاورزی با رویکرد ارتقای امنیت غذایی و کاهش وابستگی به تامین مواد، اقلام و غذای حیوانات». خارج از کشور» و استفاده از ظرفیت های موجود در کشور را برای توسعه این صنعت ضروری دانست.
انتهای پیام