مخالفت قاطع بخش خصوصی با جابجایی کمیته اقدام ارزی
وی سپس با اشاره به سفر هیئت روسی به ایران و برگزاری کنفرانس تجاری بین دو کشور به همت اتاق ایران، مجموعه اقدامات انجام شده در یک ماه گذشته را تشریح کرد و نتایج مذاکرات را ارزیابی کرد. بین روسای اتاق های دو کشور امیدوار کننده است. و گفت: در این گفت وگوها دو طرف بر تسهیل شرایط حمل و نقل و ترانزیت، تشکیل صندوق مشترک و استفاده از پول ملی دو کشور تاکید کرده اند.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه هر سه اتاق با هرگونه تحرک در کمیته نقل و انتقال ارز مخالف هستند، این مخالفت را در قالب نامه ای به رئیس جمهور بیان کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، غلامحسین شفیعی، رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه مسائل مربوط به صادرات باید در سازمان توسعه تجارت تصمیم گیری شود و بانک مرکزی نیز ابزارهای لازم برای مدیریت ارز را دارد، گفت: کمیته اقدام مبادلاتی سازمان توسعه تجارت در بانک مرکزی اعلام شد، اتاق ایران مخالفت خود را اعلام کرد، اما نامهای با امضای روسای سه اتاق بازرگانی، اصناف و تعاونی تهیه و مخالفت خود را اعلام کردیم. این موضوع. ما رئیس جمهور داریم.
شفیعی دستاوردهای هیئت اتاق بازرگانی ایران در پاکستان را مورد تاکید قرار داد و در خصوص رایزنی با طرف پاکستانی در خصوص سازوکار اجرای جبران خسارت صحبت کرد.
رئیس اتاق ایران در خصوص قانون و اصلاح آن توجه به قانون اتاق های موفق دنیا را مورد تاکید قرار داد و گفت: فراموش نکنیم که قرار نیست اقدامات کوتاه مدتی برای تغییر قانون انجام دهیم. اتاق، بنابراین باید به عمق مشکل اشاره کرد و در درازمدت اصلاحات لازم را دنبال کرد. از سوی دیگر باید به فکر استقلال اتاق ها و افزایش شفافیت در عملکرد آنها نیز باشیم.
انتهای پیام
بررسی روند اصلاح قانون اتاق های ایران که هم اکنون در کمیسیون بازرگانی کمیسیون اقتصادی مجلس در حال بررسی است موضوع این جلسه شورای رؤسای اتاق های استان بود.
به گزارش سایت اتاق بازرگانی ایران، در ادامه این جلسه، روسای اتاق ها نظرات خود را در خصوص قانون اتاق ایران و بندهای اصلاحی آن ارائه کردند. در این میان جایگاه عضویت فراگیر به عنوان یکی از اصلی ترین پیشنهادهایی که باید در بندهای قانون باشد مطرح شده و از سوی دیگر جلوگیری از دولتی شدن خانه ایران مورد توجه فعالان اقتصادی قرار گرفته است.