اخبار سیاسی روز

محدودیت قلمرو “ماده 477” باید در نظر گرفته شود

در نهایت ، او گفت: “اگر برخی معتقدند که آرا خلاف قانون است ، باید به دیوان عالی کشور مراجعه کرده و مجدداً به دادگاه رسیدگی کنند ، اما بیایید بفهمیم دقیقاً کدام تصمیمات دادگاه می تواند مورد تجدیدنظر قرار گیرد.” محاکمه جدید و این قلمرو است. واضح است که در این مورد هرکسی حق ندارد مسئله شرع را مطرح کرده و در هر مورد برای هر تصمیم سبک و ساده ، روند محاکمه و عدالت را درگیر کند.

این وکیل دادگستری ادامه داد: واقعیت به کارگیری قضات مجرب و متخصص در مرحله تحقیقات اولیه و محاکمه و ضابطان آموزش دیده می تواند روند محاکمه را تسریع کند. تغییرات در برخی ساختارهای سنتی ، مانند استفاده از یک مقام قضایی واحد در مرحله تحقیقات مقدماتی و تعدد قضات در این مرحله از روند پیچیده و پرحجم پرونده ، می تواند از تأخیر جلوگیری کند.

عباس تدین در گفت وگو با ای بی اس نیوز ، در مورد اظهارات رئیس قوه قضاییه که “روش های پیچیده منجر به فساد می شود و با این وضعیت نمی توان ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری را مورد تعقیب قرار داد” ، گفت: “شکی وجود ندارد که موانعی برای برگزاری نمایشگاه وجود دارد. محاکمه طولانی شدن محاکمه صحیح است زیرا طولانی شدن محاکمه نه تنها طرفین دعوا را از نظر امنیت روانی به چالش می کشد و آنها را نسبت به عدالت محتاط می سازد ، بلکه عدالت را در معرض تغییر روند قرار می دهد و باعث فساد می شود.

انتهای پیام

وی افزود: “با استفاده از پتانسیل دعاوی الکترونیکی ، زیرساخت های کارآمد و به روز این دعوا ، تشریفات قانونی جری ، از جمله اطلاع از دستورات و تحقیقات از طریق این سیستم و اتصال سایر سیستم های مربوط به این سیستم دادخواهی الکترونیکی ، ممکن است یکی از مهمترین آنها باشد. راه حل ها. “آزمایش را سریعتر کنید.

تدین افزود: اگرچه قوه قضائیه باید در تصمیم گیری مستقل عمل کند ، اما نظارت قضایی بر رای گیری حداقل یک نهاد قضایی منتخب در موارد بزرگ و پیچیده قبل از اعلام تصمیمات. قوانین می تواند از صدور آرای غیرقانونی جلوگیری کند و قانون شریعت. “و حداقل این گروه از صداها از چرخه اجرای ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری حذف می شوند. محدودیت و توزیع حوزه آراء که ممکن است برای اجرای این ماده اعمال شود و از سرگیری رویه های ویژه باید مورد توجه قرار گیرد و سایر تصمیماتی که ادعا می شود مغایر با قانون یا قانون است باید به همان دادگاه عمومی جدید واگذار شود و اختیارات دیوان عالی کشور ؛ به عبارت دیگر ، ما اجازه نمی دهیم هیچ موضوع یا تصمیمی بر خلاف قوانین شرعی مطرح شود.

یک کارشناس مسائل حقوقی گفت که محدودیت و توزیع قلمرو رأی قابل استفاده بر اساس ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری و از سرگیری مراحل خاص باید مورد توجه قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *