البته لازم به ذکر است که اواسط ژانویه دبیر کل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران وی از افزایش 39 درصدی قیمت نهاده های تولید از ابتدای سال جاری خبر داد و از وزارت صمت خواست تا به قیمت گذاری اجباری محصول نهایی پایان دهد و در عوض بر تامین و پیگیری نهاده های تولید تمرکز کند.
یاری خاطرنشان کرد: در حال حاضر این سازمان هیچ گونه مجوز افزایش قیمت لوازم خانگی صادر نکرده است.
پس از این بحث ها این موضوع توسط سازمان حمایت پیگیری شد و اکنون پس از گذشت حدود 25 روز رفع شده است. در این مدت معاون وزیر بازرگانی صمت نیز گفت: مجوزی برای افزایش قیمت به تولیدکنندگان لوازم خانگی داده نشده است و اگر افزایشی میشد، بدون مجوز بود. همچنین هفته گذشته رئیس سازمان زندانهای کشور وی گفت: گزارشی مبنی بر گرانی لوازم خانگی از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و اصناف به این سازمان ارسال نشده است و به محض ارسال بدون تاخیر با آن برخورد خواهد شد.
عدم قطعیت قیمت در بازار
در پایان ژانویه رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی وی گفت: برخی از تولیدکنندگان لوازم خانگی طی روزهای اخیر 8 تا 12 درصد قیمت محصولات خود را افزایش داده اند. بیشترین افزایش قیمت مربوط به یخچال و کولر آبی بوده و قیمت ماشین لباسشویی و ظرفشویی تغییری نکرده است.
بنابراین مشخص نیست این اطلاعات به سازمان زندان ارسال شده است یا خیر و تکلیف قیمت لوازم خانگی چیست.
به گزارش ای بی اس نیوز، در پی انتشار مصاحبه اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه لوازم خانگی مبنی بر افزایش حدود 8 تا 12 درصدی برخی لوازم خانگی، حسن اله یاری، مدیرکل نظارت بر فرآورده های فلزی و معدنی، اظهار داشت: توضیح نوشته شده در ای بی اس نیوز
وی همچنین گفت: در صورت درخواست افزایش قیمت از سوی سازندگان دستگاه، طبق روال گذشته اسناد هزینه را برای بررسی به سازمان ارائه کنند تا در صورت تایید، پس از تصمیم گیری نهایی کار تنظیم بازار گروه و اطلاع رسانی به شرکت، اعمال قیمت های جدید.
بنابراین به گفته این مدیر، هرگونه افزایش قیمت بدون طی مراحل فوق غیر قابل توجیه بوده و اقدامات قانونی لازم در این خصوص انجام خواهد شد.
absnews
مدیرکل نظارت بر فرآورده های فلزی و معدنی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با گذشت 25 روز از اعلام افزایش قیمت لوازم خانگی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مجوز افزایش قیمت فقط برای محصولات لوازم خانگی صادر نشده است. .