ما یک مهمانی واقعی نداریم – ایسنا
یک فعال سیاسی اصلاح طلب با اعتقاد به اینکه متأسفانه ما در کشور خود حزب واقعی نداریم ، گفت: “گروه های سیاسی چون برنامه مدونی ندارند ، وقتی مشکلات بیش از حد معمول می شود محکوم به سکوت می شوند و این سکوت یعنی هیچ برنامه یا راه حلی برای آنها هیچ راهی برای خروج از بحران ندارند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه در غیاب احزاب ملی ، گرایش رهبران به سمت سیستم های بسته است ، افزود: در این شرایط هیچ رقابتی وجود نخواهد داشت و سیستم قدرت سازگاری خود را از دست می دهد و آسیب پذیر می شود. در چنین سیستم هایی ، تسلیم و چاپلوسی زمینه رشد افراد را فراهم می کند ، اما در سیستم حزبی ، رقابت مهارت های فنی ، علمی ، فکری و مدیریتی منجر به کسب قدرت می شود و رقابت باعث رشد می شود. عناصر سیاسی در میان مدت و بلند مدت به
وی افزود: عدم وجود احزاب ملی و تمایل به امتیاز دادن به افراد فکری و کاریزما منجر به سقوط سرمایه اجتماعی و از بین رفتن پیوندها و سنت های اخلاقی می شود. از سوی دیگر ، وقتی هیچ عنصر پاسخگویی دموکراتیک برای مقامات منتخب وجود ندارد ، طبیعی است که فرصت طلبان ، چاپلوسان و شارلاتان ها با استفاده از شعارهای پوپولیستی عرصه سیاسی را در دست بگیرند.
این عضو حزب وحدت ملی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی بر اساس رای مردم بود ، افزود: امام خمینی (ره) در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری تأکید کردند که ما باید انتخاب مردم را بپذیریم حتی اگر انتخاب آنها اشتباه بوده است. به
انصاری گفت: جامعه ای که پیامبر اسلام در آغاز اسلام تصور می کرد بر اساس آزادی ، عقلانیت و عدالت بنا شده بود. در جامعه ای که عقل تحت فشار سرکوب و استبداد فکری است و مردم در استدلال و بیان نظر و بیان خود مختار نیستند ، پیامبر دلسوز نیست. این یک جامعه نبوی است که دارای عقلانیت ، آزادی ، اخلاق ، امنیت ، رفاه و وسایل زندگی برای همه توده های مردم است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: وقتی شهروندان به این نتیجه برسند که دولت برای آرا و نظرات آنها و همچنین نظرات آنها ارزش قائل نیست ، همکاری آنها با دولت به حداقل می رسد. ریشه نارضایتی در ناپیدایی و ناکارآمدی است.
احزاب محکوم به سکوت هستند زیرا هیچ برنامه ای ندارند
انصاری گفت: “متأسفانه ما یک مهمانی واقعی نداریم.” گروه های سیاسی چون برنامه مدونی ندارند ، وقتی مشکلات بیش از حد معمول می شود محکوم به سکوت می شوند و این سکوت به این معنی است که آنها هیچ برنامه یا راهی برای خروج از بحران ندارند. » البته احزاب نیمه حزبی که دارای بستر هستند مجاز به فعالیت سیاسی نیستند.
اگر صد سال دیگر شعار بدهیم ، مشکلات همچنان ادامه خواهد داشت
وی با تاکید بر اینکه مشکل کشور با شعار حل نمی شود ، گفت: اگر 100 سال دیگر شعار بدهیم ، مشکلات همچنان ادامه خواهد داشت. اداره کشور نیازمند هوش ، تدبیر و خرد است. اکنون زمان آن است که ایران سیگنال جدیدی را به جهان ارسال کند تا گامی دیگر بردارد. برداشتن این مرحله شجاعت و اعتماد به نفس می خواهد. ما باید به آمریکا و دیگر کشورهای توسعه یافته پیغام دهیم که با حفظ اصول و منافع ملی خود ، می توانیم در شرایط برد-برد با آنها رابطه سازنده داشته باشیم.
ناامیدی سمی مهلک برای بازیگر سیاسی است
انصاری در پایان با بیان اینکه سازمان ها و احزاب جامعه مدنی باید به طور جدی به دنبال تدوین مانیفست و برنامه اقدام برای غلبه بر بحران در کشور و ترجیح منافع ملی بر منافع گروهی باشند ، تصریح کرد: هنر یک فعال سیاسی ، تبدیل تهدید به فرصت است. ناامیدی سمی مهلک برای بازیگر سیاسی است. همه فعالان سیاسی و کسانی که انتقاد علمی و منصفانه ای نسبت به وضعیت کشور دارند ، باید آستین بالا بزنند و کار را گسترده تر از قبل در دستور کار قرار دهند و با ایجاد روابط نزدیک با توده ها و افراد مختلف اجتماعی اعتماد عمومی را تقویت کنند. کلاس ها. به لطف سرمایه انسانی و سیاسی کشور آزادی و دموکراسی را به سوی رفاه جذب و هدایت کنید. زیرا جامعه ای که هر حرکت اندیشه سنتی را با سنگ تکفیر ابداع می کند ، همیشه در رکود و تأخیر باقی می ماند.
انتهای پیام
غلامرضا انصاری در گفت وگو با ای بی اس نیوز ، با بیان اینکه گروه های سیاسی در کشور ما بیشتر گروه های سیاسی انتخاباتی و ایدئولوژیکی هستند ، اظهار کرد: ما رفتار حزبی را در این گروه های سیاسی نمی بینیم. بیش از صد حزب در کشور وجود دارد که در جریان انتخابات به عنوان یک جبهه غیر شفاف یا جناح غیر شفاف عمل می کنند و بعد از انتخابات هیچ گونه مسئولیت و فعالیت مشخصی ندارند.
وی گفت: نظام جمهوری خواهی باید بر اساس فعالیت و انتخابات حزبی باشد ، فعالیت های انتخاباتی و حزبی باید از کاندیدای مرکزی و جناح مرکزی به حزب مرکزی تغییر مسیر دهد. ساده ترین راه برای ایجاد یک سیستم حزبی مطلوب در ایران ، ترویج فرهنگ فعالیت حزبی به عنوان فضیلت مدنی است. این وظیفه در درجه اول بر عهده دولت ، در رادیو ، و دوم بر عهده خود احزاب ، سپس بر عهده مردم و کسانی است که از گروه های سیاسی حمایت می کنند.
اندازه گیری دقیقی از فعالیت گروه های سیاسی وجود ندارد
اتحاد ملت ، عضو شورای مرکزی حزب در ادامه خاطرنشان کرد: نقطه ضعف سایر گروه های سیاسی کسری این است که هیچ سیستم اندازه گیری دقیق و دقیقی برای فعالیت های آنها وجود ندارد. از سوی دیگر ، این حزب باید شعارهای واقعی را برای آینده سیاسی خود راه اندازی کند و مانیفست مردمی داشته باشد تا طرفدارانش بدانند دیدگاه ها و برنامه های این حزب در زمینه های مختلف سیاسی ، فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی چیست.
در غیاب احزاب ملی ، گروه های سیاسی به گروه های بانکی تبدیل می شوند
انصاری با اشاره به اینکه کنترل مردمی و سیستماتیک یکی دیگر از ویژگی های سیستم حزبی است ، افزود: احزاب می توانند کنترل شدیدی بر عناصر مختلف حکومت داشته باشند و البته خود حزب نیز تحت نظارت هواداران خود است. در چنین شرایطی است که یک طرف می تواند بستر توسعه را برای کشور ایجاد کرده و از از دست رفتن منابع مالی و سرمایه انسانی در جامعه جلوگیری کند. با این حال ، در غیاب احزاب ملی ، گروه های سیاسی مطمئناً به یک باند تبدیل شده اند و از رای مردم به عنوان ابزاری استفاده می کنند ، به طوری که در چهار دهه گذشته آنها حتی مسئول اقدامات خود نبوده اند.
وی همچنین گفت: در غیاب احزاب ملی و فراگیر ، روند جامعه به سمت صاحبان نظریه منجر می شود و اگر صاحب نظریه نیز قدرت داشته باشد ، شرکت با ضررهای جبران ناپذیری روبرو می شود. در تجربه کشورهای توسعه یافته ، نمی بینیم که دانشمندی با ایده ، نظریه یا مکتب به قدرت برسد. بنابراین ، برنامه جمعی می تواند راه را برای توسعه سیستم های دولتی بر اساس آرای عمومی هموار کند.
در سیستم های بسته سیاسی ، تسلیم و چاپلوسی زمینه رشد را فراهم می کند