سید احمد مکدیسی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: بر اساس آمارها ظرفیت تولید سالانه یک میلیون تن گوشت قرمز در کشور وجود دارد و تنها با افزایش واردات، تولید در ورطه نابودی قرار می گیرد. ویرانی.
وی با بیان اینکه واردات گوشت قرمز راه حلی برای تنظیم بازار نیست، تصریح کرد: برای اینکه قیمت شیر و گوشت قرمز اصلاح نشود و یا به دلیل اتخاذ سیاست های اشتباه اقدام به واردات کنیم، در حالی که نیاز کشور می تواند باشد. از منابع محلی دریافت شده است. این امر آسیب جدی به بخش تولید وارد می کند.
مقدسی ادامه داد: طبق آمار سالانه 60 درصد گوشت قرمز مورد نیاز از گوشت گوساله و 40 درصد از دام سبک تامین می شود.
رئیس انجمن صنفی دام از روند نزولی قیمت دام سنگین خبر داد و گفت: قیمت هر کیلوگرم دام سنگین از 210 هزار تومان به 180 هزار تومان رسید در حالی که قیمت مناسب آن 215 هزار تومان است. بنابراین پیشنهاد گوشت قرمز بیش از 570 هزار تومان اغراق آمیز و ناشی از بهره برداری دلالان و دلالان است.
وی با بیان اینکه برای تامین ذرت و آرد سویا مشکلی نداریم، گفت: وضعیت عرضه و بازار جو، ذرت و سویا خوب است بنابراین قیمت ها نسبت به سال قبل کاهش یافت. اما از سوی دیگر قیمت ذرت خوراکی و یونجه افزایش یافت.
خبرنگار: آزاده محبی