یکی از اعضای هیئت مدیره شورای ملی زعفران گفت: ما بزرگترین تولیدکننده زعفران در جهان هستیم، اما بهره برداری مناسبی از زعفران راه اندازی نکرده ایم و همچنان به صورت خام می فروشیم.
علی حسینی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه زعفران در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی در سراسر جهان کاربرد فراوانی دارد، گفت: طبیعتا خریداران به دنبال محصولات با کیفیت بالاتر هستند، بنابراین اگر بخواهیم بازارهای صادراتی را توسعه دهیم و در با پیشرفت در این بخش، باید محصولات استاندارد را به دست مصرف کنندگان و خریداران برسانیم.
وی افزود: کشاورز که زحمت بکشد و مزرعه یک تا دو هکتاری خود را به درستی مدیریت کند، قطعاً با جمع آوری به موقع محصول، فرآوری مناسب و صحیح، بهترین عملکرد و کیفیت را خواهد داشت و شایسته بیشترین حمایت و ارزش است. یک محصول است.
عضو هیئت مدیره شورای ملی زعفران گفت: در ابتدای برداشت، میزان کروسین زعفران سرگل در بدترین شرایط بالای 250 است، اما زعفران نگهداری شده برای چندین سال قطعا و احتمالاً دارای سطح کروسین بین 200 تا 240 خواهد بود. بهترین شرایط یک خریدار حرفه ای در هر کجای دنیا به این موارد توجه می کند و اینطور نیست که بخواهیم نظرات غیر کارشناسی را به بازار تحمیل کنیم و به موفقیت امیدوار باشیم.
حسینی با بیان اینکه ما بزرگترین تولید کننده زعفران در دنیا هستیم اما بهره برداری مناسبی از زعفران در کشور راه اندازی نکرده ایم، گفت: باید خام فروشی زعفران را کنار بگذاریم و از محصولات جانبی آن بهره برداری کنیم. در سراسر جهان به دنبال ترکیبات زعفران هستند. . همچنین باید استانداردهای ISO را برای ادویه ها و چاشنی ها رعایت کنیم تا بازارهای صادراتی خود را از دست ندهیم. در حالی که انتظار داریم زعفران ما با بالاترین قیمت دنیا خریداری شود، اما برای تولید و عرضه محصول با کیفیت باید استانداردهای جهانی رعایت شود.
انتهای پیام