
سالم: رئیس اتحادیه اقتصاد بهداشت گفت که صادرات صنعت داروسازی ایران در سالهای اخیر به بیش از 200 میلیون دلار رسیده است که موانع و محدودیت های زیادی از آن کمتر از 100 میلیون دلار است.
عباس کوپرازاده در کمیته توسعه بیوتکنولوژی در چهارمین کنفرانس بیوگرافی ایران با دلیل این کشور که از حاکمیت آشفته و تخصصی در زمینه سیاست گذاری سیاست گذاری و بی کفایتی رنج می برد ، پرداخت.
همچنین ادامه داشت: در دوره اصلاحات ؛ وزارت بهداشت از وزارت بهداشت در وزارت بهداشت ، وزارت بهداشت ، حمایت از وزارت بهداشت در وزارت بهداشت ، حمایت از وزارت بهداشت ، وزارت بهداشت یا وزارت سلامت ، حمایت از وزارت بهداشت ، حمایت از وزارت بهداشت ، وزارت بهداشت ، توسط دولت ، حاکمیت و مردم پشتیبانی می شود. حتی ایرانیان در خارج از کشور وضعیت دین را احساس کردند و در عمل تلاش خود را برای حل مشکلات کشور انجام دادند. اگر در بسیاری از مناطق و در طول جنگ موفق شویم ، به همین دلیل این همدلی بود که باعث پیشرفت کشور شد. این رویکرد باعث شد تا پروژه های ملی به سرعت حرکت کنند و ایران را در سطح بین المللی ارائه دهند.
پل Zaada اظهار داشت: در نظریه های حاکمیت خوب (سازمان بهداشت جهانی) به توصیه سازمان بهداشت جهانی (WHO) در زمینه بهداشت و سایر نهادهای بین المللی
اگر در یک کشور مشاهده شود ، اگر آینده بهتری داشته باشید و شاخص ها نشان دهنده آینده بهتری برای کشور و فساد روز به روز کاهش می یابد ، معیارها وجود دارد ، آنگاه حاکمیت در جهت درست است.
وی گفت: هنگامی که حاکمیت خوب است ، باید شاخص های فقر ، فساد ، نابرابری و مشکلات اجتماعی مانند توسعه انسانی ، توسعه انسانی ، مشارکت ، نوآوری و نشاط اجتماعی کاهش یابد. ما فساد بالا را می بینیم ، کاهش در تجملات عمومی و اعتماد به نفس بین مردم و حاکمیت) تضعیف می شود ، و دیگر هیچ همدردی وجود ندارد ، ما به احتمال زیاد با ناکارآمدی یا “اختلال در این حکم” روبرو خواهیم شد.
رئیس اتحادیه اقتصاد بهداشت همچنین گفت: “برای مدت 5 سال فریاد زده شده است که یک شاخص اقتصادی به نام نرخ مصرف از نرخ سرمایه گذاری در صنعت داروسازی فراتر رفته است.” همچنین برای کودک درک می شود که این بدان معنی است که زیرساخت های تولیدی کشور به تدریج به جای سرمایه گذاری جدید از بین می رود و از بین می رود.
در حالی که بسیاری از کشورها ، مانند Türkiye ، امارات متحده عربی ، مصر و اردن ، که صنایع دارویی آنها امسال در مقایسه با سال گذشته گسترش می یابد ، خط تولید اضافی
آنها به کشورهای دیگر صادر شده اند که تمام شرکتهای دارویی ما راکد بوده و کاهش یافته اند. این کاهش در صنعت داروسازی کاملاً مشخص است.
کوبانیزاده تأیید کرد که در سالهای اخیر ، صادرات دارویی ایرانی به بیش از 200 میلیون دلار رسیده است ، اما اکنون کمتر از 100 میلیون دلار است. صادرات دارویی ایرانی در سال دوم 5 میلیون دلار بود و با 1-2 سال به 5 میلیون دلار رسید. اما امروز ، صادرات صنعت به کمتر از 5 میلیون دلار کاهش یافت. آنچه باید برای جلوگیری از ایجاد بسیاری از موانع ایجاد شده توسط دولت و برخی از موسسات دیگر برای بخش خصوصی تبدیل شود.
وی افزود: اگر دولت در صدر دولت قرار داشت ، انتقاد باعث سیاست های دولت می شد ، اما در سالهای اخیر ، بخش خصوصی در تلاش بود تا خود را تقویت کند و در ده ها شرکت جدید در زمینه های مختلف سرمایه گذاری کند. ” با این حال ، اکنون همان بخش خصوصی از موانع بسیاری رنج می برد و بخش خصوصی را از بین می برد. به جای تشویق اقتصاد کشور برای توسعه و سرمایه گذاری ، بخش خصوصی با موانع و محدودیت های بسیاری روبرو است که منجر به مهار سرمایه گذاران شده و منجر به تخریب بسیاری از شرکت ها شد. در غیر این صورت این موقعیت نیاز به اصلاحات فوری و تغییر در سیاست های اقتصادی و حمایتی دارد
چهره ، روند کاهش اقتصادی ادامه خواهد یافت.
تأمین اجتماعی و بحران Shaasta: دولت و دولت ناکارآمد
پل زیدا همچنین گفت که سازمان تأمین اجتماعی سازمانی است که از نیروی کار در کشور گرفته شده است که شامل کارفرما و نیروی کار است و یک حق است. سازمان تأمین اجتماعی بیش از یک کشور شده است -و عملاً به حیاط خلوت مردان دولتی تبدیل شده است. به گفته دکتر مدری ، وزیر رفاه 6000 توصیه برای انتصاب افراد در شرکت ها و مجتمع های مرتبط از زمان انتصاب وی دریافت کرده است. این نشانگر افزایش دخالت سیاسی و اداری در تأمین اجتماعی و شرکتهای تابعه آن ، به ویژه شاسا است.
وی افزود: با این روند ، تأمین اجتماعی در آینده ادامه نخواهد یافت و قادر به ادامه فعالیت سودآور نخواهد بود. ” بسیاری از شرکت های Shassa اکنون به طور کامل در محدوده ضرر و زیان قرار دارند. اگر واقعاً بخواهیم این سازمان را نجات دهیم ، که صاحبان اصلی کارگران و مردم هستند ، دولت و پارلمان باید مداخلات خود را در سازمان متوقف کنند و اجازه دهند که به عنوان یک سازمان غیر دولتی مستقل اداره شود. در این حالت ، Shasa نیز نجات خواهد یافت.
کوبانیزاد گفت که برخی معتقدند تأمین اجتماعی نباید در فعالیتهای اقتصادی گنجانده شود
وی گفت: “اگر سازمان تحت نظارت دولت نباشد ، برای مدیریت منابع خود باید وارد فعالیت های اقتصادی شود.” تأمین اجتماعی توسط کارگران تأمین می شود ، بنابراین منابع وی باید سرمایه گذاری کند تا بتواند در آینده نیازهای نسل های آینده را برآورده کند.
وی تأکید کرد: اساساً مالکیت این سازمان در وضعیت ناشناخته و غیررسمی قرار دارد. قرار است دارایی های آن برای نسل های آینده حفظ و مدیریت شود ، اما اکنون این پول در شرایط بحرانی و ناکارآمد است. این امر باید عمدتاً با تکیه بر دلایل اصلی بحران و ورشکستگی احتمالی تأمین اجتماعی ، که تعهدات مالی دولت ، مداخلات اداری و تاریخ های سیاسی در این سازمان است ، در نظر گرفته شود.
رئیس اتحادیه اقتصاد بهداشت همچنین تأکید کرد: دولت در سالهای اخیر مقادیر سنگین این سازمان را مدیون بوده است ، اما بدهی ها تسویه نشده اند و تأمین اجتماعی را در فشار مالی قرار داده اند ، در حالی که دولت و نهادهای سیاسی مستقیماً در مدیریت شرکت می کنند از این ادامه این روند می تواند منجر به ورشکستگی تدریجی تأمین اجتماعی شود ، که نه تنها کارگران و بازنشستگان بلکه کل اقتصاد کشور را تحت تأثیر قرار می دهد.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/18151/%D9%BE%D9%86%D8%AC-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%D8%B2%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D9%88-%D9%86%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%AF%DB%8C