پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴
نامه نگاری جمعی از خبرنگاران با رئیس جمهور؛  افزایش عوارض بحران مسکن را تشدید کرد - اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

«مارک دوو» روی کالای ایرانی غیرقانونی اعلام شد – اخبار صنعت و تجارت – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز

absnews

به گفته مدیرعامل گروه صنعتی انتخاب الکترونیک، این واحد تولیدی برند دوو را اجاره کرده است و خبری از استفاده از فناوری کره ای در محصولات نیست، اما داخلی سازی شده و این تولیدکننده روی محصولاتی که تا 75 درصد بومی سازی شده است. کره ای را درج کنید. در حالی که مصرف کننده ایرانی فکر می کند در حال خرید یک برند کره ای است، هزینه بیشتری نسبت به کالای ایرانی دارد، اما در عمل محصول ایرانی را با برند تحسین شده دوو خریداری کرده است.

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، ابتدای شهریورماه امسال بود که برخی از تولیدکنندگان لوازم خانگی در نامه ای به مقام معظم رهبری در حمایت از تولید ملی و ممنوعیت واردات محصولات کره ای ها، به درستی به این موضوع اشاره کردند. ممنوعیت این گونه واردات اما متأسفانه برخی از تولیدکنندگان داخلی خط اول حمایت از برند ایرانی است که گاه خود را به چالش می کشند و برای اینکه محصول خود را بفروشند یا با قیمتی بالاتر به مصرف کننده عرضه کنند آن را در مقابل محصولات تولیدی ملی نصب می کنند در حالی که تولیدکننده باید مبلغ اول را پرداخت کنید برند ایرانی باشید.

در کنار این اظهارنظرها و تشدید انتقادات از برند دوو به محصول ایرانی، سازمان حمایت نیز به این موضوع رسیدگی کرده و با ارسال نامه ای به معاونت صنعت وزارت صنعت، از معاون وزیر صنعت درخواست پیگیری کرده است. در مورد این موضوع

در حال حاضر آخرین اخبار دریافتی از روند بررسی درج برند دوو بر روی محصولات ایرانی حاکی از آن است که معاونت حقوقی وزارت صنعت این اقدام را غیرقانونی اعلام کرده و اعلام کرده است که در راستای حمایت از حقوق مصرف کننده نباید چنین اقدامات فریبکارانه ای انجام شود. . ایرانی با نام ایرانی وارد بازار می شود.

وی در پاسخ به اینکه چگونه دولت کره جنوبی محکوم شد و چگونه دوو را خریدند، گفت: چگونه برند دوو را امضا کردید؟ این پول بازیابی می شود. البته ما از برند دوو تمجید کردیم اما اقلامی مانند ال جی و سامسونگ فقط در ایران نمایندگی فروش داشتند.

سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان در این نامه با طرح 4 سوال از معاون صنایع وزارت صمت توضیحاتی را خواستار شد و اعلام کرد با توجه به ابهامات موجود در خصوص تولید این دسته از محصولات با آرم خارجی در کشور، موارد دیگر است. سازندگان ممکن است از یک لوگوی خارجی نیز استفاده کنند.

با تشدید انتقادات و سلسله گزارش های خبرگزاری ای بی اس نیوز از ابهامات این گونه فعالیت ها در بازار لوازم خانگی، انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان نیز در اطلاعیه ای اعلام کرد: واردات کالای قاچاق محسوب می شود و خرید و فروش آن انجام می شود. ممنوع است. ضمناً لوازم خانگی ساخت داخل که با لیبل برندهای خارجی به بازار عرضه می شوند، فاقد اصالت خارجی و فاقد تکنولوژی روز از شرکت صاحب برند خارجی هستند.

محمدحسین فهیمی، مدیرعامل گروه صنعتی انتخاب الکترونیک نیز در نشست خبری در پاسخ به ابهامات پیرامون نصب برند دوو بر روی محصولات ایرانی گفت: شاید برخی از دوستان سوء تفاهمی داشته باشند که ناشی از اطلاعات ارائه شده است. برای آنها.” برند دوو یک برند خارجی است که در داخل کشور تولید می شود، اینطور نیست که فقط یک نماینده فروش داشته باشیم.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *