صادرات نفت ونزوئلا در ماه فوریه به حدود 670 هزار بشکه در روز رسید، اما تاخیر در محموله های این کشور بدتر شده است زیرا تانکرهای منتظر بارگیری همچنان در صف هستند.
به گزارش ای بی اس نیوز، در ماههای اخیر، مشتریان شرکت نفت دولتی PDVSA تلاش کردهاند تا قبل از بازگشت تحریمهای نفتی آمریکا، نفتکشها را به ونزوئلا بفرستند و از این کشور نفت و سوخت دریافت کنند.
ایالات متحده اعلام کرده است که تحریم ها ممکن است پس از پایان معافیت فعلی در 18 آوریل بازگردانده شوند. در مواجهه با این چشم انداز، PDVSA در تلاش است تا محموله های خود را قبل از پایان دوره معافیت تحویل دهد.
بر اساس دادهها و اسناد نظارت کشتی، محمولهها به مشتریان از جمله شورون مستقر در ایالات متحده و صنایع Reliance هند در ماه فوریه نسبت به ژانویه افزایش یافت، اما تولید کمتر و کمبود مواد رقیقکننده برای تولید درجههای صادراتی مانع از افزایش صادرات کلی PDVSA شد.
PDVSA و جوینت ونچرهای آن به طور متوسط روزانه 671 هزار و 140 بشکه نفت و سوخت صادر کردند که مقصد اصلی آن آسیا بود که نسبت به ژانویه 7.5 درصد رشد داشت. ونزوئلا همچنین 197000 تن فرآورده های نفتی و پتروشیمی صادر کرد که این رقم در ژانویه 286000 تن بود.
صادرات نفت ونزوئلا شورون به ایالات متحده از 107000 بشکه در روز در ژانویه به 184000 بشکه در روز در فوریه افزایش یافت. صادرات ونزوئلا به کوبا، متحد سیاسی این کشور، حدود 34000 بشکه در روز بود و صادرات به سایر جزایر کارائیب اندکی افزایش یافت.
اسناد داخلی PDVSA نشان داد که عرضه ناکافی روغن گرید ماری 16 و کمبود رقیقکنندههای وارداتی در بندر نفتی خوزه مانع از افزایش صادرات این شرکت برای انجام قراردادهای تحویل فوری شده است.
بر اساس آمار شرکت مالی LSEG، برخی از نفتکشهای بزرگ عازم آسیا در روزهای اخیر پس از چندین هفته انتظار بدون بارگیری، بنادر ونزوئلا را ترک کردهاند. ترمینال خوزه پس از قطعی برق و کاهش سرعت ترکیب نفت که بر بارگیری در ژانویه تأثیر گذاشته بود، بهبود یافته است.
طبق آمار، تا 29 فوریه، حداقل 18 مخزن سوپرنفت در نزدیکی ترمینال خوزه و بندر آموی منتظر بارگیری نفت بودند که نسبت به پایان آبان ماه افزایش یافته است.
به گزارش رویترز، واردات سوخت ونزوئلا از 122 هزار بشکه در روز در ژانویه به 144 هزار بشکه در روز در فوریه افزایش یافت.
انتهای پیام