معاون وزیر نیرو گفت: توسعه ظرفیت تولید با تنوع بخشی به سبد تولید برق کشور، افزایش ظرفیت تبادل انرژی الکتریکی با کشورهای همسایه، بهینه سازی مصرف، کاهش شدت انرژی، توسعه مبادلات انرژی و توسعه شبکه برق از مهمترین موارد است. . برنامه های هدف گذاری عمده در دوره پنج ساله برنامه هفتم.
به گزارش ای بی اس نیوز، یزدان رضایی امروز در مراسم تجلیل از مجموعه داران گمنام خورشیدی (کسانی که در تولید برق کشور تلاش می کنند) که همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها برگزار شد. تالار خلیج فارس پژوهشگاه نیرو، تلاش و کوشش تمامی زحمتکشان عرصه خدمات صنعت برق در جهت تامین برق پایدار و مطمئن به ویژه در زمان پیک مصرف در تابستان سال گذشته و امسال و پس از پشت سر گذاشتن دو زمستان سخت ستودنی است و اظهار داشت: تحقق این مهم نشان از یقین و تعهد همه زحمتکشان به ویژه کارکنان صنعت برق کشور به مسیر پیشرفت دارد.
معاون برنامه ریزی و اقتصاد انرژی وزیر نیرو سپس به تشریح اقدامات وزارت نیرو در دولت سیزدهم برای رفع نارضایتی ها در صنعت برق کشور پرداخت و افزود: این نارضایتی ها با اعمال کمبود و محدودیت های برق همراه است. به بخش های مختلف و متعاقباً با نارضایتی مردم. علاوه بر این، وزارت نیرو دولت سیزدهم در شرایط عدم تعادل مالی ناشی از تفاوت قیمت اسمی و واقعی برق و همچنین عدم تعادل ناشی از تغییرات اقلیمی در بخش آب و کمبود شدید سوخت زمستانی فعالیت خود را آغاز کرد. .
وی یادآور شد: برنامه تدارک دیده شده برای دولت سیزدهم در سطح وزارت نیرو بسیار بلندپروازانه و با فاصله قابل توجهی نسبت به عملکرد دوره های قبل تهیه شد. تنها ابزار و سرمایه جدی وزارت نیرو برای اجرای برنامه های پیش بینی شده، کارکنان حوزه آب و برق بودند که توانستند برنامه های پیش بینی شده را با شایستگی به انجام برسانند.
وی در این خصوص گفت: برای اولین بار در تاریخ صنعت برق در دولت سیزدهم میزان برق عرضه شده به صنایع در شش ماهه اول فصل و تابستان بیشتر از بخش داخلی بوده است. همچنین نیروگاه های کشور در تابستان گذشته بالاترین ضریب آمادگی و بالاتر از استانداردهای جهانی را داشتند.
رضایی پیش بینی اهداف ویژه در برنامه هفتم توسعه برای صنعت برق کشور را برشمرد و گفت: با تکیه بر توانمندی های سرمایه انسانی خوب این صنعت، بی شک تمامی این اهداف محقق می شود.
معاون وزیر نیرو افزود: توسعه ظرفیت تولید از طریق تنوع بخشی به سبد تولید برق کشور، افزایش ظرفیت تبادل انرژی الکتریکی با کشورهای همسایه، بهینه سازی مصرف، کاهش شدت انرژی، توسعه مبادلات انرژی و توسعه شبکه برق از مهمترین موارد است. برنامه های هدف گذاری عمده در دوره پنج ساله برنامه هفتم.
رضایی افزود: در قانون رفع موانع توسعه صنعت برق که در ابتدای دولت سیزدهم تصویب و ابلاغ شد، طی چند هفته گذشته آیین نامه اجرایی ماده 14 توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر ابلاغ شد؛ این آیین نامه اجرایی شد. آیین نامه اجرایی ماده 4 برنامه توسعه برق صنعتی به میزان 10000 مگاوات و همچنین آیین نامه اجرایی ماده 10 با هدف بهینه سازی تامین، ارتقای راندمان نیروگاه ها و کاهش تلفات در توزیع تصویب و ابلاغ شد. و شبکه های حمل و نقل اقداماتی انجام خواهد شد.
رضایی همچنین با اشاره به یکی دیگر از دستاوردهای صنعت برق کشور در راستای افزایش بهره وری و ارتقای بهره وری نیروگاه ها، دستاوردهای صنعت آب در طول فعالیت های دولت سیزدهم را برشمرد و افزود: در حوزه آب، سطح بسیار بالایی است. سطح اهداف مورد توجه قرار گرفت، به طوری که در دو سال اول فعالیت دولت، مردم به طرز شگفت انگیزی به این اهداف و برنامه ها دست یافتند.
تکمیل 300 درصدی پروژه های آبرسانی و تصفیه خانه ها تا پایان چهارساله دولت سیزدهم
وی در این خصوص گفت: این مهم در بخش آب شرب با تکمیل پروژه های آبرسانی و تصفیه خانه ها همراه بود و هدف گذاری شد که تا پایان هفته دولت به 700 میلیون مترمکعب در سال برسد. این سال 150 درصد برنامه چهارساله محقق شده است و امید است در پایان دوره سیزدهم دولت 300 درصد از اهداف برنامه چهارساله در سایه برنامه ها محقق شود.
معاون برنامه ریزی و اقتصاد انرژی وزیر نیرو افزود: در زمینه بهره برداری از تصفیه خانه های فاضلاب یک میلیارد و 200 میلیون متر مکعب فاضلاب جدید برنامه ریزی کرده بودیم که در هفته دولت امسال 55 درصد از این طرح انجام شده است. و با پیشرفت اقدامات 107 درصدی تا پایان دولت سیزدهم انجام خواهد شد.
رضایی همچنین طرح جهاد آبرسانی را برجسته کرد و گفت: طرح آبرسانی روستایی یک اقدام جهادی بود که برای 10 هزار روستا پیش بینی شده بود و تاکنون این طرح در 3100 روستا به طور کامل اجرا شده و این روستاها از آب شرب سالم و پایدار بهره مند شدند. اب.
انتهای پیام