نائب رئیس خانه اصناف ایران با تاکید بر اهمیت رونق مشاغل اصناف در شهرهای کم برخوردار، خواستار معافیت مالیاتی سرمایه گذاران صنفی در این شهرها شد.
به گزارش ای بی اس نیوز، عبدالله توانگر در پاسخ به سوالی مبنی بر «اظهارات معاونت بازرگانی و خدمات وزارت صنعت، معدن و تجارت در پی رایزنی 10 ساله وزارت حراست با سازمان امور مالیاتی کشور. معافیت مالیاتی سرمایه گذاران صنعتی و معدنی در استان های محروم» بیان کرد: حمایت این موضوع برای شهرهای محروم موضوع مهمی است اما آنچه امیدواریم دولت به آن توجه کند این است که هزینه ایجاد شغل در یک شرکت بسیار کمتر از مشاغل صنعتی و معدنی.
وی افزود: همچنین مشاغل شرکتی بسیار سودآورتر از مشاغل صنعتی و معدنی هستند و تاثیر فوری بر کیفیت زندگی ساکنان این منطقه خواهند داشت.
توانگر تصریح کرد: ارتقای ظرفیت صنایع «خدمات فنی تولید» و «خدمات توزیع» در چهار گروه به سرعت می تواند کیفیت زندگی در شهرهای کمتر آسیب دیده را تحت تأثیر قرار دهد. البته به شرطی که برنامه ریزی درستی داشته باشند.
به گفته وی، سرمایه گذاران بزرگ به طور کلی توان مالی برای استخدام مشاوران و بخش تحقیق و توسعه (R&D) را دارند، اما برای انجام این کار به انگیزه نیاز دارند. اگر دولت قصد حمایت از سرمایه گذاران صنعتی و معدنی در این حوزه ها را دارد، پیشنهاد می کنیم به سرمایه گذاران تجاری نیز توجه کافی داشته باشند، زیرا عموماً تولید و تجهیز صنایع بر عهده اتحادیه ها و توزیع کنندگان است. هیچ وقت وسایلش تمام نشود
توانگر تاکید کرد: وسعت اتحادیه ها در کشور ما به گونه ای است که در هر نقطه شهری یا روستایی حضور دارند و تعداد آنها نه تنها کافی، بلکه گاهی بیش از حد لازم است. بنابراین سرعت عرضه و توزیع کالا و خدمات به شرکت های صنعتی و معدنی در هر نقطه از کشور بالا خواهد بود. علاوه بر این، از ظرفیت واحدهای تجاری سیار نیز بهره مندیم که توسط بازرسان حرفه ای دارای پروانه بازرگانی نظارت می شوند.
نایب رئیس اتاق شرکت های ایران خاطرنشان کرد: برخی از کم برخوردارترین شهرها در زمینه نان و شیرینی، مواد غذایی، صنایع دستی، توانمندی های صادراتی، عرضه نیروی کار ارزان و … دارای سبک هستند که با ایجاد انگیزه ها. برای سرمایه گذاران بومی و غیربومی در مناطق ویژه اقتصادی قابل اصلاح و تغییر است.
انتهای پیام