به گزارش ایلنا، محمد رئیسی گفت: قطع شدن سیم و اتصال به شبکه برق به دلیل سقوط یا شکستن درختان و پرتاب اجسام خارجی یکی از حوادث خطرناک در شرایط نامساعد جوی است که شامل نزدیک نشدن به شبکه برق و رصد می شود اقدامات احتیاطی ایمنی در این مواقع بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه آب هادی قدرتمند جریان الکترونیکی است، گفت: در شرایط بارندگی به دلیل رطوبت خاک، تمامی اجسام نزدیک شبکه های برق تبدیل به هادی (انتقال برق) شده و باعث برق گرفتگی می شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: متاسفانه مشاهده می شود که عده ای بدون توجه به نکات ایمنی با ورود به سیلاب های شهر به ویژه سیلاب های نزدیک به سیلاب، امنیت خود و سایرین را به خطر می اندازند. شبکه برق .
وی ادامه داد: شهروندان گرامی در صورت مشاهده قطعی سیم و آسیب دیدگی شبکه برق ضمن عدم مراجعه به تاسیسات شبکه، مراتب را سریعاً از طریق اپلیکیشن برق من و سامانه 121 مرکز رویدادهای برق سیستان اطلاع دهند. . شرکت پخش و بلوچستان اطلاع رسانی شود.
رئیسی گفت: در صورت ناپایداری آب و هوا یا کاهش ولتاژ وسایل برقی حساس را از پریز خارج کنید، در هنگام استفاده از برق اضطراری دقت و اقدامات لازم را انجام دهید، پس از قطعی شبکه به تدریج پریزهای برق را وصل کنید از جمله نکات ذکر شده در ناپایداری جوی باید رعایت شود. .
وی افزود: به دلیل شرایط جوی گاهی اوقات شبکه برق دچار آسیب و قطعی موقت می شود که پیشاپیش از صبر و همکاری شهروندان محترم قدردانی می شود.
رکنا نیوز