اخبار سیاسی روز

کمالی پور: حضور شخصیت های مردمی باعث مشارکت بیشتر انتخابات می شود



این نماینده سابق مجلس گفت: دلسوزان نظام و شخصیت هایی که سابقه آنها در عرصه سیاسی کارنامه قابل قبولی دارد باید تشویق شوند تا برای شکل دادن به انتخابات مشارکتی انگیزه همراهی و همکاری پیدا کنند.

یحیی کمالی پور در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به لزوم توجیه برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی با مشارکت حداکثری در اسفندماه سال جاری، اظهار کرد: تاکید رهبری نظام بر برگزاری انتخابات با حضور فعال و پرشور مردم است. مردم و همه مسئولین و نهادهای مسئول وظیفه قانونی دارند و هر دو وظیفه شرعی و سیاسی دارند که این اعلامیه ها را در مرحله عمل اجرا کنند، البته متأسفانه مواردی را هم به یاد آوردیم که اگر بیانات رهبری بود وضعیت انتخابات فرق می کرد. اجرا شده است.

وی با اشاره به نقش شورای نگهبان در شکل گیری انتخابات مشارکتی گفت: شورای نگهبان باید در این زمینه پیشگام باشد و از ارسال گزارش هایی که ممکن است در مورد محتوای آن سوال بپرسد فراتر رفته و به گونه ای عمل کند که همه کسانی که علاقمند به شرکت در انتخابات و همدردی با وضعیت کشور می توانند شرکت کنند.

این معاون سابق با بیان اینکه «امروز شخصیت های شناخته شده زیادی وجود دارند که هم دلسوز کشور هستند و هم منتقد شرایط کنونی»، یادآور شد: باید فضا را برای این دلسوزان و منتقدان گذاشت تا انگیزه پیدا کنند و به عنوان فرصت انتخاب شوند. وسیله ای برای بهبود وضعیت فعلی کشور بداند که نباید فضای انتخابات را بسته و محدود بداند و محدودیت ایجاد کند.

کمالی پور ادامه داد: بعضاً افرادی که از عرصه انتخابات حذف می شوند افرادی هستند که در همان سیستم و در چارچوب قانون و حتی همزمان با اعلام کاندیداتوری در یک نهاد یا سازمان دولتی مشغول انجام وظایف خود هستند. ، و مورد اعتماد قرار گرفتند، اما ناگهان در جریان رقابت های انتخاباتی، اگر واجد شرایط نباشند، حضور آنها از بین می رود. این تقابل ها سوالاتی را برای جامعه ایجاد می کند که هیچ کس نمی تواند به آنها پاسخ دهد.

وی با تاکید بر اینکه «نباید اجازه داد مردم با سخنان صریح رهبری مبنی بر لزوم برگزاری انتخابات مشارکتی به گونه ای دیگر مواجه شوند»، گفت: برخی تصور می کنند هر سخنی از رهبری نیاز به تفسیر و تفسیر دارد و با همان تفاسیر و تفاسیر، آنها همان کاری را می کنند که در واقع انجام می دهند. توجه به این گزاره ها در جایگاه اجرا شکل دیگری به خود خواهد گرفت.

این نماینده سابق مجلس خاطرنشان کرد: البته وقتی صحبت از فراهم کردن فضا برای حضور منتقدان و موافقان در انتخابات می شود، مشخص است کسانی که کلیت قانون اساسی و نظام را قبول دارند، هدف قرار می گیرند، اما گاهی متوجه می شویم که حتی فضایی این افراد در دسترس نیستند، محدود هستند و برایشان موانع ایجاد می کنند.

کمالی پور یادآور شد: باید افراد دلسوز نظام و شخصیت هایی که سابقه آنها در عرصه سیاسی کارنامه قابل قبولی دارد تشویق شوند تا برای شکل دادن به انتخابات مشارکتی انگیزه همراهی و همکاری پیدا کنند. اگر مردم بدانند که عزیزانشان در انتخابات شرکت می کنند، پای صندوق های رای خواهند آمد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا