وی افزود: جنگ، جنگ قصه گویی است و اگر قصه گویی درست ارائه نکنیم، دیگران می آیند و قصه گویی می کنند و ما مشکوک می شویم و فقط باید شفاف سازی کنیم.
لاجوردی در پایان گفت: پیگیر پرونده قتل های قضایی هستیم و قول داده ایم انشالله ادامه دارد و رسیدگی خواهد شد.
وی افزود: بعد از انقلاب اسلامی دشمنی ها شکل خود را نشان داد و وقتی به دهه 60 نگاه می کنیم می بینیم که روایت دهه 60 روایتی از ظلم است که کمتر به آن پرداخته شده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، زهره سادات لاجوردی در نشست “جنایت علیه بشریت با اقدامات تروریستی و اعمال تحریم علیه حقوق بشر” که به مناسبت روز جهانی حقوق بشر در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: وقتی ورق می زنیم. تاریخ انقلاب اسلامی، نام ما در این انقلاب مردان، زنان و کودکانی را می بینیم که قربانی ترور شدند و امروز بیش از 17 هزار قربانی تروریسم در ایران داریم.
این معاونت ادامه داد: جنایاتی که منافقین در کشور ما مرتکب می شوند کمتر از این دست می توان یافت. یکی از ترفندهایشان کشتن بود و لیست می کردند و می کشتند که تعداد اعدام های ما زیاد بود و جای مجرم و متهم عوض شده بود.
یک نماینده مجلس گفت: امروز بیش از 17000 قربانی تروریسم در ایران داریم.
لاجوردی ادامه داد: آثار و پیامدهای نفوذ را در بخشهای مختلف نظام میبینیم که از آن منتفع شدهاند، بنابراین تبیین این اتفاقات که کمتر به آن پرداختهایم حائز اهمیت است. بسیاری از جنایات منافقین آن چیزی نیست که ما ادعا می کنیم. آنها ابتدا سران رژیم را به قتل رساندند، سپس کودکان، پیر و جوان را در خیابان ها کشتند. اقدامات دادستانی در دهه 60 ریشه آنها را می خشکاند.
لاجوردی یادآور شد: در سال 67 با این همه اعدامی که او متحمل شد و ادعا می کنند پیدا نشد، برای ما مشخص است که چه کردند. متاسفم که بعد از این همه سال این جنایات را توضیح ندادیم، جنایاتی که داعش را سفید کرد. البته فیلمی به نام حوادث نیمه روز ساخته شد که آن هم ناقص بود و نمی توانست چهره واقعی منافقین را نشان دهد. اینها نمونه هایی از حقوق بشر غربی است.
وی ادامه داد: هرکس با منافقین قاطعانه برخورد کرد، حتما مثل شهید لاجوردی و شهید صیاد شیرازی او را دنبال کرده و به شهادت رسانده اند.
انتهای پیام/