رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: با مصوبه وزارت کشور تغییرات قیمتی در کارتخوان عرضه نان اعمال شد.
فاطمه نظری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار رادیو وی افزود: نان سنگک ساده از 3 تا 5 هزار تومان و همچنین قیمت نان بربری ساده با آرد نوع 1 از 1800 تومان تا 2500 تومان و نان بربری ساده با آرد نوع دو از 2500 تومان تا 3500 تومان است تومان رسید.
وی ادامه داد: قیمت نان لواش با آرد نوع یک از 500 تومان به 700 تومان و لواش نوع 2 نیز از 650 تومان به 900 تومان افزایش یافت. یک کارشناس تصریح کرد: قیمت نان سنتی تافتون با آرد نوع یک افزایش یافت. از 900 تومان به 1260 تومان و نوع دو از 1200 به 1500 تومان رسید. همچنین قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع یک از 700 تومان به 850 تومان و نوع 2 از 1000 تومان به 1200 تومان افزایش یافت.
به گفته وی، عرضه نان کنجدی نیز تغییر کرده است، به این ترتیب در کارتخوان عرضه نان قسمتی جداگانه برای خرید کنجد در نظر گرفته شده است و مشتریان می توانند در این قسمت برای هر کدام 10 تا 30 گرم کنجد خریداری کنند. نان و نانوا با نظر مشتری از این کنجد در پخت نان استفاده می کند.
گفتنی است قیمت نان پیش از این در استان های مختلف بازنگری شده بود و از سال 1400 قیمت نان در تهران تغییری نکرده بود.
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: با مصوبه وزارت کشور تغییرات قیمتی در کارتخوان عرضه نان اعمال شد.
فاطمه نظری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار رادیو وی افزود: نان سنگک ساده از 3 تا 5 هزار تومان و همچنین قیمت نان بربری ساده با آرد نوع 1 از 1800 تومان تا 2500 تومان و نان بربری ساده با آرد نوع دو از 2500 تومان تا 3500 تومان است تومان رسید.
وی ادامه داد: قیمت نان لواش با آرد نوع یک از 500 تومان به 700 تومان و لواش نوع 2 نیز از 650 تومان به 900 تومان افزایش یافت. یک کارشناس تصریح کرد: قیمت نان سنتی تافتون با آرد نوع یک افزایش یافت. از 900 تومان به 1260 تومان و نوع دو از 1200 به 1500 تومان رسید. همچنین قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع یک از 700 تومان به 850 تومان و نوع 2 از 1000 تومان به 1200 تومان افزایش یافت.
به گفته وی، عرضه نان کنجدی نیز تغییر کرده است، به این ترتیب در کارتخوان عرضه نان قسمتی جداگانه برای خرید کنجد در نظر گرفته شده است و مشتریان می توانند در این قسمت برای هر کدام 10 تا 30 گرم کنجد خریداری کنند. نان و نانوا با نظر مشتری از این کنجد در پخت نان استفاده می کند.
گفتنی است قیمت نان پیش از این در استان های مختلف بازنگری شده بود و از سال 1400 قیمت نان در تهران تغییری نکرده بود.