09:13 – 19 سپتامبر 1403
فاطمه نذری رئیس سندیکای نانوایان سنتی تهران گفت: قیمت نان سنگی ساده از 3 تا 5 هزار تومان و همچنین قیمت نان بربری ساده با آرد نوع اول از 1800 تا 2500 تومان است. قیمت نان بربری ساده با آرد نوع دوم از 2500 تومان به 3 هزار و 500 تومان رسید.
وی ادامه داد: قیمت نان لواش نوع اول با آرد از پانصد تومان به هفتصد تومان و قیمت نان لواش نوع دوم از ششصد و پنجاه تومان به نهصد تومان تغییر کرد. نظری بیان کرد: قیمت نان سنتی تافتون با آرد نوع اول از 900 تومان به هزار و دویست و شصت تومان و نوع دوم از هزار و دویست به هزار و پانصد تومان افزایش یافت. قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع اول از 700 تومان به 850 تومان و نوع دوم از 1000 تومان به 1200 تومان تغییر یافت.
به گفته وی، عرضه نان کنجدی نیز تغییر کرده و به این ترتیب بخش جداگانه ای برای خرید کنجد در دستگاه های کارت خوان سهمیه نان اختصاص یافته است و مشتریان می توانند از این قسمت برای هر نان از 10 تا 30 گرم کنجد خریداری کنند. نانوا و مشتری از این کنجد برای پخت نان استفاده می کنند.
لازم به ذکر است پیش از این قیمت نان در استان های مختلف تعدیل می شد و قیمت نان در تهران از سال 1400 تغییری نکرده است.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما