وی ادامه داد: برنامه مکانیزاسیون آینده ما استفاده از فناوری های نوین و بومی سازی فناوری است. ما روی واردات تمرکز نداریم، بلکه هدف بومی سازی ابزار و انتقال دانش است.
انتهای پیام
وی همچنین درباره کیفیت ابزارهای تولید شده در کشور بیان کرد: چند سالی است که تولید ابزار در کشور را آغاز کرده ایم و نیاز به ارتقای فناوری این بخش داریم. خوب ها را بگیر
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در پاسخ به گرانی ادوات کشاورزی برای کشاورزان و برنامه وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه گفت: قیمت ادوات در ایران نسبت به دنیا بالا نیست، اما به دلیل اینکه درآمد کشاورزان ما نسبتا کم است، فکر می کنیم قیمت ابزار بالاست.» در برخی کشورها 50 درصد درآمد کشاورزان را دولت تامین می کند، یعنی اگر کشاورز 100 میلیون درآمد داشته باشد 50 میلیون تومان می شود. از جیب دولت تامین می شود در حالی که این رقم در کشور ما کمتر از 10 درصد است.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بخشی از نیاز کشور به تراکتور تقلبی است، گفت: قیمت ادوات کشاورزی در کشور نسبت به دنیا بالا نیست، اما به دلیل اینکه درآمد کشاورزان ما نسبتا کم است، ما معتقدیم که قیمت ابزار بالا است.
ذوالفقاری افزود: از دولت میخواهیم که به بخش کشاورزی توجه کند و یارانه بیشتری به بخش مکانیزاسیون که نفت از آنجا به فروش میرسد اختصاص دهد.
به گزارش ای بی اس نیوز، کریم ذوالفقاری در حاشیه اولین نمایشگاه جامع کشاورزی با بیان اینکه برخی از مردم مکانیزاسیون را تنها در مفهوم تراکتور می بینند، گفت: مکانیزاسیون به معنای ورود فناوری، ماشین آلات و ابزارآلات مزارع در محل تولید است. از جمله مزارع پرورش ماهی، مزارع گندم و دامپروری.
وی با تاکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی تکلیف قانونی برای تولید و قیمت گذاری ادوات کشاورزی ندارد، گفت: بخشی از نیاز کشور به تراکتور اشتباه است و ناشی از اختلاف قیمت تراکتور کارخانه ای و آزاد است. بیش از 20 هزار تراکتور در این 9 ماه توسط تراکتورسازی توزیع شده است که البته نیاز تراکتوری ما بیش از این ارقام است. در حال حاضر بیش از 20 هزار نفر برای تراکتورسازی در صف ایستاده اند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز