قطعی آب مصرف کنندگان فقیر در 3 استان/ تعرفه آب شرب خانگی تغییر کرد
سخنگوی صنعت آب از تغییر تعرفه آب خبر داد و گفت: به جز تهران در دو استان دیگر پس از اطلاع مشترکان و عدم رعایت آنها، آب را به صورت موقت قطع می کنیم.
به گزارش ای بی اس نیوز، فیروز قاسم زاده امروز در نشست خبری در پاسخ به سوال ای بی اس نیوز مبنی بر برخورد با مشترکان پرمصرف، اظهار کرد: این موضوع در قانون گنجانده شده است و بر این اساس موظفیم به مشترکان پرمصرف تذکر دهیم. . در مواقع بحران
وی افزود: قطعی آب عمدتاً در تهران اتفاق می افتد، اما در دو استان دیگر نیز این طرح را اجرا می کنیم.
سخنگوی صنعت آب گفت: سال گذشته آب 43 هزار مشترک قطع شد و امسال نیز این طرح را داریم. حذف مشترکین پرمصرف
قاسم زاده در پاسخ به سوال دیگر ای بی اس نیوز در خصوص برداشت از دریای عمیق گفت: حدود دو سال پیش شورایی با معاونت علمی برگزار شد و سوال مطالعه و اکتشاف به این اداره سپرده شد.
وی ادامه داد: وزارت نیرو معتقد است پس از اتمام کار مطالعاتی و تحقیقاتی وارد مرحله اجرا خواهیم شد که اکنون مراحل کار در مرحله اکتشاف است.
قیمت آب شرب خانگی تغییر کرده است
سخنگوی صنعت آب از تغییر تعرفه آب خبر داد و گفت: تعرفه آب شرب از ابتدای سال جاری به گونه ای تغییر کرده است که مشوق های مالی برای مصرف کنندگان کم مصرف و تا 70 درصد افزایش تعرفه برای مصرف کنندگان بزرگ اعمال می شود. .
با بیان اینکه تعرفه آب شرب مشترکانی که تا نصف مدل مصرف می کنند نسبت به سال گذشته کاهش یافته است که این امر مشوقی برای کسانی است که کمتر مصرف می کنند و تصریح می کند: برای مشترکانی که بین نصف مدل و مدل مصرف می کنند. امسال افزایش خواهد یافت، آنها 15 درصد تعرفه خواهند داشت.
سخنگوی صنعت آب با بیان اینکه تعرفه برای هر مترمکعب مصرف بیش از مدل متفاوت خواهد بود، گفت: برای مشترکینی که بیش از مدل آب مصرف می کنند 70 درصد افزایش تعرفه اعمال می شود که این افزایش تعرفه 70 درصدی است. برای اینها پرکاربردترین و پرکاربردترین مراحل خواهند بود.
سخنگوی صنعت آب با بیان اینکه برنامه ای برای قطع آب در تابستان امسال نداریم، گفت: در صورت اقتضای شرایط تامین آب، امکان اعمال محدودیت وجود دارد.
قاسم زاده با بیان اینکه وزارت نیرو تمام تلاش خود را برای قطعی آب در هیچ نقطه ای از کشور در سال جاری انجام داده است، گفت: تلاش کرده ایم امسال در هیچ شهری تنش آبی نداشته باشیم.
سخنگوی صنعت آب با اشاره به وضعیت بارندگی ها در کشور گفت: بارندگی ها نسبت به دوره بلندمدت 54 ساله 16 درصد کاهش اما نسبت به مدت مشابه سال گذشته 6 درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: بارندگی دارای عدم تعادل جدی است به گونه ای که در جنوب غرب کشور شاهد افزایش بارندگی هستیم و در مناطق شمالی بارش چندان مناسب نیست.
سخنگوی صنعت آب کشور گفت: میزان بارندگی از ابتدای سال جاری تاکنون به حدود 188 میلیمتر رسیده و استانهایی مانند کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، بوشهر، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری در وضعیت سلامت قرار دارند. وضعیت بارندگی، گفت: بارندگی تهران نسبت به شرایط عادی 28 درصد کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه این عدم تعادل بارندگی باعث شده است که برخی رودخانه ها در سال هیدرولوژیکی جاری دبی صفر و برخی رودخانه ها مانند کارون و کرخه پرآب و در برخی حوضه های بزرگ 60 درصد کاهش بارندگی داشته باشند، گفت: 5 سد در استان تهران در ابتدای سال هیدرولوژیکی 509 میلیون مترمکعب آب دارند که 10 درصد کاهش داشته است. علاوه بر این، سال گذشته نیز سالی خشک برای تهران بود.
وی با اشاره به وضعیت زاینده رود گفت: سد زاینده رود 45 درصد، سدهای استان گلستان وضعیت مناسبی ندارند و سد شهید رجایی مازندران نیز 27 درصد پر است.
انتهای پیام