اخبار سیاسی روز

قدردانی – ایسنا

ماده 1278 – اقرار هر یک فقط برای او و قائم مقام او نافذ است و ناظر به حقوق دیگران نیست مگر در مواردی که قانون ایجاب کند.

انتهای پیام

ماده ۱۲۷۶ – اگر اقرار کذب نزد حاکم ثابت شود این اقرار اثری ندارد.

ماده 1279 – اقرار خارج از دادگاه در صورتی با شهادت شهود ثابت می شود که اصل دعوی با شهادت شهود ثابت شود یا ادله و قرائن اقرار موجود باشد.

فصل دوم کتاب اول (در اقرار) جلد سوم (در مورد ادله اثبات دعوی) قانون مدنی به موضوع «اثر اقرار» می پردازد.

ماده 1275 – هر کس بر دیگری اقرار به حقی کند ملزم به اقرار است.

ماده 1281 – قید دین در کتاب تاجر اقرار کتبی است.

ماده 1283 ـ اگر اقرار دارای دو قسمت مختلف باشد که ارتباط کامل با یکدیگر دارند مثلاً مدعی علیه اقرار به دریافت مالی از مدعی باشد و مدعی امتناع کند طبق ماده 1134 اقدام خواهد شد.

ماده ۱۲۷۷- منکر بعد از اقرار مسموع نیست ولی اگر دادگاه ادعا کند اقرار او جعل یا اشتباه یا اشتباه بوده مسموع است و همچنین در صورتی است که برای اقرار خود عذر مقبولی ذکر کند. اعتراف به دریافت وجه در آن خلاف سند یا حواله ای است که وصول نشده است، اما اتهامات مذکور تا زمانی که ثابت نشده باشد به اقرار لطمه ای وارد نمی کند.

ماده 1280 – اقرار کتبی مساوی است با اقرار شفاهی.

فصل دوم – در آثار اقرار

ماده 1282 ـ اگر اقرار در دادگاه از جهت قید یا وصف مفید باشد، حاکم نمی تواند آن را تقسیم کند و قسمتی از آن را که به نفع خود است به ضرر خود استفاده کند و از قسمت دیگر صرف نظر کند.

به گزارش ای بی اس نیوز، فصل دوم (در اقرار) کتاب اول (در اقرار) جلد سوم (در ادله اثبات دعوی) قانون مدنی از ماده 1275 تا 1283 به شرح زیر است:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *