رئیس انجمن تولیدکنندگان لوازم التحریر با تاکید بر اینکه لوازم التحریر 100 درصد تولید داخل است و اقلامی مانند مداد، تراش و برخی اقلام دیگر عمدتاً وارداتی است، گفت: بارها مصرف ملی و حتی تولید، مداد و نشانگر به کشور قاچاق می شود. سطح عرضه
محمودرضا صنعتگر در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به مشکلات تامین ارز و واریز گمرکی برخی مواد اولیه برای تولید لوازم التحریر، تصریح کرد: با توجه به اینکه بسیاری از مواد اولیه جدید به دست تولیدکنندگان نرسیده و اکثر آنها از موجودی قبلی محصول تولید شده بود. افزایش قیمتی نداشته است.
وی با تاکید بر اینکه کمبودی در بازار وجود ندارد، گفت: اقلامی مانند مداد، پاک کن، خودکار، نشانگر، ابزار اندازه گیری، دفتر تمرین، کوله پشتی، لوازم التحریر و به طور کلی لوازم التحریر 100 درصد در داخل خانه تولید می شود. اما اقلامی مانند مداد تراش، مداد تراش و برخی اقلام دیگر بیشتر وارداتی هستند.
البته به گفته وی برخی از محصولاتی که تولید ملی آنها به طور کامل نیاز بازار را تامین می کند به صورت قاچاق وارد کشور می شود. به عنوان مثال در سطح مصرف داخلی و حتی تولید، اغلب قاچاق مداد و نشانگر در سطح عرضه صورت می گیرد که مشکل دیگری برای تولیدکنندگان ایجاد می کند. در شرایطی که تولیدکننده برای دریافت ارز باید پروسه طولانی مدتی را طی کند، قاچاقچیان به راحتی کالا را با ارز آزاد در بازار به فروش میرسانند که تفاوت قیمت چندانی با ارز تعیینشده از سوی تولیدکننده ندارد و همچنین بدون پرداخت هزینه. عوارض و مالیات
رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم التحریر درباره صادرات در این حوزه نیز گفت: یکی از مهمترین مشکلات حوزه صادرات، تحویل به موقع کالا بر اساس قرارداد است که به دلیل طولانی بودن پروسه تهیه مواد اولیه امکان پذیر نیست. . . به طور کلی توسعه صادرات نیازمند زیرساخت هایی است که باید برنامه ریزی شود، اما ظرفیت صادرات از نظر کیفیت و تنوع تولید وجود دارد.
انتهای پیام