فیسبوک و اینستاگرام؛ جولانگاه کلاهبرداری مالی
اکثر کلاهبرداری ها به برنامه مالی Revolut Ltd گزارش شده است. در بریتانیا سال گذشته سفر خود را در شبکه های اجتماعی این شرکت آمریکایی آغاز کردند و بیشتر پول برای طرح های سرمایه گذاری “سریع پولدار شدن” از دست رفت.
به گزارش ای بی اس نیوز، بررسی های انجام شده توسط این شرکت لندنی نشان داد که 60 درصد از پرونده های کلاهبرداری در انگلیس از فیس بوک، اینستاگرام و واتس اپ بوده و کلاهبرداری در سایر پلتفرم ها و کلاهبرداری تلفنی تحت الشعاع قرار گرفته است. Revolut روند مشابهی را در سراسر اروپا مشاهده کرد و دریافت که 61٪ از کلاهبرداری ها از خدمات متا است.
وودی مالوف، مدیر بخش جرایم مالی Revolut، گفت: «پلتفرمهای متا به عنوان یک پلتفرم برای کلاهبرداری استفاده میشوند و از مشتریان Revolut خواسته است تا از چنین فرصتهای سرمایهگذاری اجتناب کنند.
در همین حال، شرکتهای فناوری سال گذشته یک منشور کلاهبرداری آنلاین داوطلبانه امضا کردند تا سعی کنند از رسیدن کلاهبرداریهای بیشتر به مشتریان جلوگیری کنند. این شرکت ها شکایت داشتند که متا به اندازه کافی برای رفع این مشکل کار نکرده است.
در همین حال، سخنگوی متا در بیانیهای گفت: “ما نمیخواهیم کسی قربانی این جنایتکاران شود، به همین دلیل است که پلتفرمهای ما سیستمهایی برای جلوگیری از کلاهبرداری دارند. تبلیغکنندگان خدمات مالی اکنون برای هدف قرار دادن کاربران به تاییدیه نظارتی نیاز دارند.” و این شرکت کمپین های آگاهی مصرف کننده را در مورد چگونگی تشخیص رفتار متقلبانه اجرا می کند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، ما همچنین با مجریان قانون و تنظیمکنندهها همکاری نزدیک داریم و جامعه خود را تشویق میکنیم که کلاهبرداریها را فورا گزارش کنند تا بتوانیم اقدامات سریعی علیه این نوع محتوا انجام دهیم.
انتهای پیام