فعالیت 1600 مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در کشور
بر اساس اعلام دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی، یک هزار و 600 مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در کشور ایجاد و فعالیت دارند و 4 استان کشور مسئولیت آن را بر عهده دارند. اجرای آزمایشی طرح طبقه بندی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی.
به گزارش ای بی اس نیوز، در راستای بهبود فضای کسب و کار کشور و تسهیل در صدور مجوز، سامانه مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی از تیرماه سال جاری راه اندازی شد. این سیستم برای پاسخگویی https://moshavere.mcls.gov.ir و با اتصال به پورتال ملی صدور مجوز (G4B) فعالیت خود را آغاز کرد.
در فرآیند صدور مجوز از طریق این سامانه، متقاضیان می توانند ضمن بارگذاری مدارک و مدارک لازم در سامانه، پروانه کسب خود را در قالب یک شخص حقیقی یا حقوقی غیردولتی دریافت کنند.
کنترل صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی به ماسبق توسط ادارات کل تعاون، کار و حمایت اجتماعی استان ها ظرف سه روز کاری پس از صدور فوری مجوز و توسط ادارات کل تعاون، کار و تعاون استان ها انجام می شود. حمایت اجتماعی. استان ها پس از ثبت درخواست متقاضی، مدارک را تایید و در نهایت مجوز وی را تایید یا رد می کنند.
در همین راستا، امید ملک، مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و ارشاد کار وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی اخیرا از راه اندازی و راه اندازی 1600 مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر ، طرحی برای رتبه بندی مراکز مشاوره و خدمات وجود دارد. کارآفرینی در 4 استان اصفهان، البرز، خراسان شمالی و یزد به صورت آزمایشی اجرا شد.
وی طرح رتبه بندی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی را در راستای ارتقای کیفیت، ایجاد انگیزه و افزایش رقابت مناسب بین مراکز ذکر کرد و گفت: شاخص ها و معیارهای تخصصی ارزیابی و رتبه بندی خدمات مراکز مشاوره و کارآفرینی طراحی و در سامانه ادغام شده است. . moshavere.mcls.gov.ir در چهار استان ذکر شده دانلود شده و کار می کند.
بر اساس گزارش ها در حال حاضر 1600 مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در کشور وجود دارد که طرح طبقه بندی این مراکز به صورت آزمایشی در 4 استان البرز، اصفهان، یزد و خراسان شمالی اجرا شده است.به گفته مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت کار، پس از کسب نتایج ارزیابی آزمایشی و اصلاح و رفع مشکلات احتمالی، طرح مراکز سنجش در سراسر کشور اجرایی میشود.
وی گفت: اجرای این طرح به تصمیمگیران و سیاستگذاران کمک میکند تا ضمن افزایش ظرفیتهای حرفهای و مدیریتی و افزایش توانمندیهای مراکز مشاوره، نحوه نظارت و سازماندهی عملکرد و خدمات بخش غیردولتی را بهبود بخشند. خدمات سطح -خدمات با کیفیت و تخصصی
مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی به عنوان بازیگران اکوسیستم کارآفرینی کشور برای کمک و ارائه مشاوره تخصصی به کارآفرینان و کارآفرینان مشتاق در راه اندازی و رشد کسب و کار ایجاد شده است.
یکی از مهمترین اهداف ایجاد مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، ترویج و توسعه اکوسیستم کارآفرینی منطقه ای و ملی، تسهیل انتقال تجربه، دانش، فناوری و یادگیری بین اجزای اکوسیستم کارآفرینی، ارائه مشاوره تخصصی در زمینه کارآفرینی است. مبتنی بر دانش کاربردی و کمک به بهبود محیط کسب و کار.
به گزارش ای بی اس نیوز، یکی از موثرترین راه های حمایت و ثبات کسب و کار کشور، توسعه و هدایت حوزه مشاوره کسب و کار است. مشاوران با شناسایی نقاط قوت و ضعف و شناخت بازار هدف و روش های نوین بازاریابی و تولید به شرکت ها کمک می کنند تا درصد موفقیت کسب و کار خود را افزایش دهند.
انتهای پیام