به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، محسن عباسی دبیر انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران گفت: هدف از تشکیل انجمن تخصصی کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت ساماندهی واحدهای توزیع گوشت است. در استان تهران و قبل از ایجاد این انجمن حضور افراد فاقد صلاحیت و فاقد گواهی بهداشت در این صنف که اقدام به توزیع گوشت های ناسالم می کردند.
وی ادامه می دهد: در چارچوب تعامل با دامپزشکی، گواهی عضویت برای اعضای صنف صادر شد که در آن محل فعالیت و نام نشان صنفی آنها مشخص می شود.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران با تاکید بر اینکه کلیه فرآورده های گوشتی خام در سطح استان تهران توسط اعضای این انجمن و افراد واجد شرایط توزیع می شود، گفت: انجمن دارای مجوز از سازمان بوده و در کمترین زمان ممکن و با قیمت مناسب از طریق واحدهای تولیدی اقلام گوشتی و پروتئینی مرغوب به دست مصرف کننده اصلی می رسد.
عباسی یادآور شد: در ایام خاص مانند نوروز، رمضان، محرم و صفر محصولات پروتئینی به صورت ویژه و با قیمت مناسب تری بین مصرف کنندگان توزیع می شود.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران گفت: با استفاده از ظرفیت نخبگان و کارشناسان این صنف که بیش از 300 عضو فعال دارد، بیشترین مشکلات در حوزه توزیع به زودی برطرف خواهد شد. حل شود.
عباسی با بیان اینکه توزیع گوشت سفید و قرمز یک فعالیت کاملاً تخصصی و بهداشتی است که باید توسط افراد دارای مهارت و امکانات انجام شود، گفت: در حال حاضر شاهدیم که متأسفانه هرکسی که توان مالی دارد فکر می کند که می تواند. دسترسی این یک حرفه است در حالی که این کار یک فعالیت کاملا تخصصی و مستقیماً با سلامت افراد مرتبط است.
وی با بیان اینکه ذخیره سازی گوشت و فرآورده های پروتئینی یک فعالیت حساس بهداشتی و مرتبط با امنیت غذایی مردم است، گفت: در حال حاضر شاهد هستیم که فروشگاه های اینترنتی تبلیغات زیادی در خصوص توزیع گوشت انجام می دهند، اما امکانات نگهداری و یا آنها توزیع بهداشتی مناسب گوشت را ندارند.
دبیر انجمن حرفه ای توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران با تاکید بر اینکه انجمن حرفه ای توزیع کنندگان گوشت اهمیت زیادی به زنجیره توزیع محصولات پروتئینی توسط کارشناسان می دهد، اظهار داشت: توزیع این محصولات با تجهیزات مناسب و تجهیزات در شرایط نگهداری مناسب بسیار مهم است زیرا اگر گوشت در جای مناسب نگهداری نشود به سرعت فاسد شده و سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کند.
absnews