اخبار سیاسی روز

فرهنگ در سال های اخیر مورد غفلت و بی توجهی قرار گرفته است/ اعتبار فرهنگی کشور ناکافی است

وی همچنین خواستار رفع مشکل بیمه مدیران روزنامه ها و مجلات محلی شد و افزود: به دلیل اینکه ساوه فرمانداری ویژه ساوه است، ارتقای دفتر فرهنگ و گرایش اسلامی به عنوان معاون مدیر کل و تفویض اختیار ضروری است.

وی افزود: تدوین نقشه راه فرهنگی استان مرکزی در حال انجام است که به شکل گیری و هویت بخشی به استان که مبنای اصلی هویت فرهنگی استان مرکزی است کمک می کند.

استاندار مرکزی افزود: ساوه از سرریز استان های تهران و البرز و … استقبال می کند و از موقعیت استراتژیک و ویژه ای برخوردار است و برای ظرفیت سازی و جبران عقب ماندگی باید تلاش و حمایت مالی صورت گیرد.

امام جمعه ساوه گفت: شورای فرهنگی عمومی ساوه یکی از موفق ترین شوراهای فرهنگی عمومی کشور است که با سیاست گذاری ها توانسته است با پرداختن به موضوعات مختلف بخشی از نیازهای فرهنگی را برطرف کند.

مهدی الیاسی گفت: مزیت مهاجرتی ساوه باعث شده ساوه ایران کوچک تلقی شود اما زیرساخت های آن برای جمعیتی زیر این میزان است.

فرزاد مخلص الائمه افزود: با توجه به مهاجرت مردم ساوه و وجود اقوام مختلف، این امر مستلزم فراهم شدن شاخص های فرهنگی با فراهم کردن زیرساخت ها است. بالغ بر 25 درصد از مشاهیر کشور متعلق به استان مرکزی است و ساوه نیز سهم زیادی در این مهم دارد.

امام جمعه ساوه نیز گفت: جامعه اسلامی برای ارتقای شاخص های فرهنگی و دینی باید جامعه ای قرآنی باشد.

ای بی اس نیوز/ مرکز نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: فرهنگ در سال های اخیر مورد بی مهری و بی مهری قرار گرفته است، هرچند اعتبار خوبی در بودجه کشور تخصیص داده شده است، اما ناکافی است.

absnews

سرپرست فرمانداری ساوه همچنین گفت: جمعیت ساوه بیش از 350 هزار نفر است که دارای مزیت های صنعتی و کشاورزی بوده و با استقبال گسترده سرمایه گذاران مواجه شده و توانسته اند نرخ بیکاری را به کمتر از 2 درصد برسانند.

استاندار استان مرکزی نیز گفت: ساوه قطب اقتصاد غیرنفتی استان مرکزی و کشور است.

حجت الاسلام محمد سبزی روز پنجشنبه 19 اسفند در دیدار وزیر ارشاد با اهالی فرهنگ و هنر به منظور بررسی مشکلات حوزه فرهنگی و هنری ساوه که در سالن اجتماعات فرمانداری ساوه برگزار شد، گفت: فرهنگ و هنر معیشت مطالبه رهبر معظم انقلاب است که شعارهای فرهنگی سر دادند چرا که اصلاح فرهنگی موجب اصلاح اقتصادی و آسیب اجتماعی می شود.

وی افزود: بودجه شهرستان ها نباید در سال آینده وارد شود و باید صرف مسائل زیربنایی شود نه روبنایی و دستمزد و حقوق.

وی افزود: جامعه ما باید جامعه ای علوی و فاطمی باشد و عمل به تعهدات مشکلات را حل می کند.

وی افزود: باید با فراهم شدن زیرساخت های لازم روحیه فرهنگ و هنر فراهم شود. کمبود سینما و نبود کتابخانه سرانه هشتصد متر مربع زیر حد استاندارد است و پتانسیل بالای فرهنگی و هنری بستری برای رشد شاخص های فرهنگی و هنری است که با ارائه بودجه لازم

حجت الاسلام جعفر رحیمی افزود: بنا به دستور اسلام باید زمین را آباد کنیم و همه خاک ها را با وحدت و همبستگی با دستورات اسلام فراهم کنیم.

در این دیدار جواد روستایی رئیس انجمن نمایشی استان مرکزی، علی حسینی به نمایندگی از هنرمندان عرصه موسیقی، ابوالفضل معصومی مسئول کانون های فرهنگی هنری مساجد ساوه و مسعود امانی به نمایندگی از خبرنگاران حضور داشتند. دیدگاه ها و نظرات خود را بیان کردند.

وی ظرفیت های فرهنگی و هنری ساوه و زرندیه را برجسته کرد و افزود: این دو شهر قطب صنعت کشور هستند اما سهم فرهنگ در درآمد صنایع پایین است و باید سهم فرهنگ در این دو شهر بیشتر شود. در دولت انقلابی و مجلس انقلابی. ” بودن.

وی افزود: مالیات بر ارزش افزوده بر اساس شاخص ها و سرانه جمعیت شهری و روستایی به شهرداری ها و دهیاری ها پرداخت می شود و نمی توان در آن مداخله کرد. چهار برابر بودجه عمرانی کشور به صورت مالیات بر ارزش افزوده است که در اختیار شهرداری ها و دهیاری ها قرار می گیرد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت با اشاره به مهاجرت و ظرفیت های بالای فرهنگی ساوه در ساوه و زرندیه، گفت: مجتمع های فرهنگی هنری نیمه کاره ساوه و شهرستان های تابعه فاقد هستند. سینماهای ساوه، کمبود نیروی انسانی در منطقه علیرغم افزایش جمعیت، کمبود سرانه کتابخانه، مشکل در پرداخت شهریه دانش‌آموزان، نبود وسیله نقلیه مناسب در دفتر توجیهی با حجم کار بالا، تعطیلی برنامه‌های فرهنگی و هنری از جمله جشنواره سنت دفنس عنوان، عدم برگزاری همایش تجلیل از مشاهیر کمبود اعتبارات فرهنگی یکی از مهمترین مطالبات حوزه فرهنگ در ساوه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *